bide bu ovulasyaon testini eczaneden alabiliyorum dimi öyleysede testi ne zaman yapmam gerekir benim son günüm sanırım
arkadaşlar bu ay herkes bunları denesin ....bakalım ne kadar faydasını görücez...ve nekadarımız bunlarla hamiş kalıcak...
1- sabah ilişkiye girmek
2- adet günü başlayıp yumurtlamadan önce bırakmak üzere günde 2 bardak adaçayı
3- ilişkiden 2 saat önce eşinize sert bir kahve
4- eşinize her gün sabah akşam aç karnına 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi (sperm artırıcı etkisi var)
5- kalça altına yastık
6- en az 1 saat bacakları kaldırarak beklemek
7- ovulasyon kiti kullanın yumurtlamayı şansa bırakmayın..
8- ovulasyondan 1 gün önce başlayıp yaklaşık 1 hafta hergün veya 1 gün arayla ilişkiye girmek
9- folik asit kullanın
10- eşiniz ve siz sigara-alkol kullanıyosanız bırakın (yumurta ve sperm kalitesine kötü etkisi mevcut ve düşüklere neden olabiliyor)
11- en önemlisi kafanızdan bu ayda olmıycak gibi psikolojinizi kötü etkiliycek şeyleri silip atın.stresten uzak durun.....
aklımda bu kadar var ....ben tüm malzemeleri aldım...hazırım adetten sonra başlıyorum.....hepinize bol şans................
bende oraya bi bakayım çok sağol ben genelde 29 yada 30 günde bir oluyorum nasıl yapmam gerekecek
Kızlar karanfil çayı da hamişliği kolaylaştırıyomuş. Hem de adaçayı gibi yan etkileri olmadan. Ben bu ay ilk kez denedim ve onun sayesinde mi bilmiyorum ama hamiş kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?