merhaba kızlar
nasılsınız?sizin için çok dua ediyorum
aynı heyecanları bende yaşamıştım
Allah nasip etti çok şükür
en kısa zamanda nisan ayı hamişlerinde bir patlama yaşanır inşallah
mart ayı hamişlerini geçmeniz dileğiyle...sevgiler
merhaba kızlar
nasılsınız?sizin için çok dua ediyorum
aynı heyecanları bende yaşamıştım
Allah nasip etti çok şükür
en kısa zamanda nisan ayı hamişlerinde bir patlama yaşanır inşallah
mart ayı hamişlerini geçmeniz dileğiyle...sevgiler
sudenaz canım iyi dileklerin için tşk ederim ama ani bir kararla yarın memlekete gidiyorum 1,5-2 ay kadar burda olmayacağım memlekette netcafeler yok olsaydı ordan devam ederdim haber vereeyim dedim çünkü sonra beni burda bilip sonucu söylemiyor sanmasınlar istersen ben gelene kadar adımı sil ben gelince nasıl olsa yazdırırım:))))hadi Allaha emanet olun ben gelene kadar bol bol çalışın geldimmi çok hamiş haberi almak istiyorum ona göresizleri seviyorum arkadaşlar Allaha emanet olun Rabbim yar ve yardımcınız olsun
kızlarr yaa şu ilişkiden sonraa ayakaları dikmek cidden işe yarıyoruu
aslında ben hamişliği tutturanların çalışmalarını merak ettim neler yaptılarr yaniii
bence yarıyodur kesinlikle....ben hep yapıyorum valla...sırnaşık şey sırnaşık şey
Arkadaşlar ben ağrı kesici olarak Minoset kullanıyorum her zaman. Hem adeti etkilemiyor hem de hamilelerin bile kullanabileceği kadar hafif bir ilaç.10 dakikada ağrı mağrı kalmıyor. Bu arada jinekoloj bir müşterimize Pazartesi günü yumurtam 14 mm'di dedim. Günde 1 mm büyür 18 mm civarı da çatlar dedi. O zaman cuma akşamı ya da cumartesi çatlıyor benim yumurta. Perşembe günü doktora git ölçtür ona göre çatlatma iğnesi vurul dedi ben de uygulamayı düşünüyorum bakalım. B u arada rüyamda hamileydim ve göğüslerim acaip ağrıyordu üzerine yatamıyordum. Ne demek ki acep çok mu taktık kafaya şu hamilelik işini :)
yok eğer hamiş değilsem ve mantar tedavisi olabilmem için korunmmamı gerekir acaba
slm canım bu siteye girmemeye söz vermiştim amaadetime 4 gün kaldı ve yine acabalar başladı ama buay gecen 3 ay gibi stres yapmıom.bakalım sen napıosun hersey yolunda mı canım
canım benimde benzer bir sorunum var ve süreli tekrarlıyor. doktorum hamişliğe engel olmayacağını söyledi. hatta hamileyken bile tedavi görebiliyorsun. ama hap vs. gibi birşeyle değil fitille. yanlız tavsiyem eşinede krem bişi yazsın. kocişleri tedavi etmedikçe tekrarlıyor. a.s
sağol canım içimi rahatlattın :teselli:bu arada ben adet olmadım herhangi bi adet belirtimde yok inşallah olmamm kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?