Bugün de adet olmadım.. dün olmam gerekiyordu... ne olur dua edin.
canım benim bende kendimi artık oyunlara verdim..sadece ara ara giriyorum....stresten uzak olayım diye oyun lara giriyom sürekli....
çalışmaları tam gaz sürdürüyoruz....bu ay ovulasyon testleri almıştım...ya inanılmaz işe yarıyolar gerçekten...ben normalde 11. gün diye biliyodum yumurtlamamı...12. gün iki çizgiyide koyu gösterdi...o günü kaçırmadım sabaha kadar dikeldim :dance: ...ertesi gün gene yaptım testi 2. çizgi artık silikti..yani yumurtlama bitti...inşallah olmuştur...eğer hamiş kalırsam bu testler sayesinde valla...benim günüme daha 10 gün var...sabredip bekliycez artık...inşallah hamiş kalırız valla........:dance: :dance: :dance: :dance:
Eveeeet kızlar bugün kan testi sonucumu aldım NEGATİF. özellikle yaptıracağımı burda söylemedimki heyecan yapmayayım diye. neyse bende mayısa kaldım. şimdi adeti bekliyorum. inşallah çabuk gelir çünkü çok gerginlik yapıyor bende a.s. ama nedense içimde bir mutluluk var delimiyim neyim hahahaha :roflol:
İNŞ TUTMUŞUTR CANIM.. HİÇ DEĞİŞKLİK HİSSEDİYONMU BÜNYNEDEE .. MESELA GÖĞÜSLERDE FALAN??
Eveeeet kızlar bugün kan testi sonucumu aldım NEGATİF. özellikle yaptıracağımı burda söylemedimki heyecan yapmayayım diye. neyse bende mayısa kaldım. şimdi adeti bekliyorum. inşallah çabuk gelir çünkü çok gerginlik yapıyor bende a.s. ama nedense içimde bir mutluluk var delimiyim neyim hahahaha :roflol:
kızlar yaaa hadi bir tahmin yarışması yapalımm bu ay kaç tanee gebelik haberi alcazz hemm kafamız dağılırr
bu saylfaları her açışımda yaklaşık 7 tane falan listee de adım varr
insann hep aynı konuları görüyorr birazz değişik olsun dedim olurmuu
ya bugun gögüslerim cok agriyo acaba adetmi olcam ya su pazar gelipte gecse nisanda hamile kalan yokmu ilk hamis cikmadi daha hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?