Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

ben göremiyom resmi niye

silmiştir sonra.. ama zaten çok ufak bir kesecik sadece görünüyor.. :)
çok güzel başladı bu haftamız.. inşallah böyle devam eder.. ben resmen sevinçten ağladım bugün :) üst üst bukadar güzel haber alınca insan ne tepki vereceğini şaşırıyor :) hatta dedim kızlara da kendim hamile kalsam bukadar sevinmem herhalde :)

sende ne var ne yok

ben iyiyim kırmızılar tam gaz geliyo test yapmamı bekliyo galiba önümüzdeki maçlara bakıcaz artık net bozuktu sinir oldum alışmışım hepinize özledim valla çok mutlu oldum ne güzel haberler aldım

eray bacımmm
hoşgeldinn
nasılsın nasıl gidiyorrrr
ben fena geldim eve yaaa
midem başladı bulanmaya inşallah geçicidir

eray bacımmm
hoşgeldinn
nasılsın nasıl gidiyorrrr
ben fena geldim eve yaaa
midem başladı bulanmaya inşallah geçicidir

ooh oh ne güzel.. kendisini hissettirmeye başlamış mickey ... artık ben varım diyor.. yerim onuuuu.. teyzesinin pirincii

ooh oh ne güzel.. kendisini hissettirmeye başlamış mickey ... artık ben varım diyor.. yerim onuuuu.. teyzesinin pirincii

nie mickey bilio musun kesesi aynı fareye benziodu kulakları kuyruğu fln :)
bide pirinç diil kız o kadan yok dolmalık pirinç :)

ben kaçtım kızlar.. öpüyorum sizleri :) kocamı sanki kaynar sularla haşlamışlar sinirleri tepesinde... bana patlıyor herzamanki gibi.. yüzünü görmeden eve gidim yoksa ben susmam facia yaşanır

ben kaçtım kızlar.. öpüyorum sizleri :) kocamı sanki kaynar sularla haşlamışlar sinirleri tepesinde... bana patlıyor herzamanki gibi.. yüzünü görmeden eve gidim yoksa ben susmam facia yaşanır

hadi Allah sabır versin şekerim
uyma sen ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…