sevinmem mi mistim yaa
gece 4 e kadar uyuyamadık heyecandan
kuş gibiydi kalbim sanki minişle bir atıyordu
yok cnm benim sen sevinmişsindir de ben şükranı sordum..
benim ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde kan değerimi telefonda yanlış söylemişlerdi.3.97 demişlerdi meğer 397miş.bende şükran hanımı aradım dedim böle böle durdu düşündü cnm bu değer çok düşük ama dedi.bekle istersen yükselirse hamilesindir yükselmezsede sen gel bir muayene edeyim seni demişti.sonra öğrendim 3.97nin aslında hamilelik olmadığını ama sanırım ben üzülmeyim diye direk demedi banaonun için sana nasıl bir tepki verdi diye merak ettim.:26:
ben uyumazdım eskiden şimdi kalamıom o saatlerde ayakta
akıllım telimi veriim sen ara beni sonuç çıkınca olma mı
şaka bi yana dualarım sizinle
Allah hakkımızda en hayırlısını versin
yok cnm benim sen sevinmişsindir de ben şükranı sordum..
benim ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde kan değerimi telefonda yanlış söylemişlerdi.3.97 demişlerdi meğer 397miş.bende şükran hanımı aradım dedim böle böle durdu düşündü cnm bu değer çok düşük ama dedi.bekle istersen yükselirse hamilesindir yükselmezsede sen gel bir muayene edeyim seni demişti.sonra öğrendim 3.97nin aslında hamilelik olmadığını ama sanırım ben üzülmeyim diye direk demedi banaonun için sana nasıl bir tepki verdi diye merak ettim.:26:
397 de maşallah iyi yükselmiş be bacım ya
397 de maşallah iyi yükselmiş be bacım ya
kızlar bugün çok soru soruyorum hoşgörün heyecandandır;
acaba iğneden sonra yumurta engeç nezaman çatlar?
ben uyumazdım eskiden şimdi kalamıom o saatlerde ayakta
akıllım telimi veriim sen ara beni sonuç çıkınca olma mı
şaka bi yana dualarım sizinle
Allah hakkımızda en hayırlısını versin
la havle yaaa
o regli geçince yaptı aloooooo
senin regline 6 gün kala yapıldı o test
her gün *2 yap bakalım
illa suratını sarkıtacak bişi buluosun yaaaaaaaaa
çok doğru bu akıllım bugün pek bir akılsız konuşuyo..
hep olumsuzları örnek alıyosun beni unut hatırlama beni.benimki sağlıksız bir gebelikmiş ve gitti..hatta benimki belki kalsa sakat olurdu dedi doktorum ben çok ağlayınca.o yüzden rabbim ne verirse hayırlısını versin.
seninki sağlıklı ve çoğul gebelik.pembedanayı hatırlıyosun demi 3 bebeciği vardı 2 si gitti biri hala sağlıklı ve duruyo onunla.
ben iğneyi vurunduktan sonra 4 gün boyunca kasıklarımda ağrıdan ölüyordum ama bugün 8.gün kendimde bir farklılık hissetmiyorum,sanırım sende klomen le gebe kaldın sende değişikler oldumu hiç, yani insan gebe olsa hisseder vucüdundan değilmi crafty?36 saat en ideali
ben iğneyi vurunduktan sonra 4 gün boyunca kasıklarımda ağrıdan ölüyordum ama bugün 8.gün kendimde bir farklılık hissetmiyorum,sanırım sende klomen le gebe kaldın sende değişikler oldumu hiç, yani insan gebe olsa hisseder vucüdundan değilmi crafty?
kızlar iyi akşamlar öpüyorum hepinizi kaçtım ben
erayım hoş geldinn
hoşbuldum canım kaç gündür net bozuk giremiyorum geçmişi okumaya çalışıyorum ne var ne yok bacım iyimisiniz
günaydın kızlar iyi haftalar
biraz önce doktora gittim ama sıra kalmamış saat 10 gibi tekrar şansımı deniyeceğim
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim allah en yakın zamanda size de nasip etsin inşallah
sizi çok seviyorumm
sağol canım inşallah hepimizinki
olanın tutunur olmayanın da biran önce tutar ve tutunur
sen verebildin mi kan??
yapamadım ticker, mistrall im seninki de 40 haftalık görünüo kuzum
Kopiş de gelmiş onu bekliorum :)
6+5 iz teyzeleri:) cumartesi duyduk kalbini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?