Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

sen ne düşünüosun peki ?
Kalacaksan kozları al eline
istediğini yaptır
maaş üzerinden ssk gibi

valla benim fikrim aynı..maaş olayınada çok sıcak bakmıyorum artık.geçen hafta evdeydim inan eşimle yeni evlendiğimiz günlere döndük sanki.eşim diyoki işten çıkınca direk erkenden eve gelmek çok güzelmiş :) her akşam beni en az 1 saat bekliyo kolay değil tabi.maaş teklifi içinde geç kaldı.ben ilk çıkıcam dediğimde teklif edebilirdi ama şimdi eleman bulamayınca eskiyi göndermeyelim olayını sevmedim

boşver güzelim.. sen onlara yeterince zaman tanıdın kendini yıpratma boşuna.. sınavlarına yoğunlaş.. hem bakmışsın bebik oluvermiş :) bak evde kalınca kendini daha iyi hissetmişsin.. bence kesin tavrını koy .. 2 hafta içinde yerine birini bulsunlar.. hemde maaş ödememezlik yapmasınlar.. nerdeyse 2 aydır onları idare ediyorsun..

aman.. bir kere ayrılcam dedin soğudun ordan..memnunda değildin zaten.. boşver bir an evvel ayrılmaya bak valla

o hale döndüyseniz otur evinde kuzum ennnnn iisi
sonra yakın bi yerde iş bakarsın
boşver Altın serse yeter
ama git ve de ki '' bence''
bitti bu ay sonu son ben gelmeyeceğim daha
kararlı olmalısın azcık

canlar ben çıkıyorummm kendinize çok iyi bakınnn craftyyy yegenimi öp benim için

kalp atışını duymuşsun bebişinin tebrik ediyorum Allah yavrunuzu size sağlıkla bağışlasın inşallah

ben dün adet oldum listeden bei silebilirsin. adet olmama sevindim çünkü tam beklediğim gün adet geldi yani luteal fazımda sorun yok düzene girdim sanırım kürtajdan sonra Artık bundan sonrası için Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlat versin diye dua etmek kalıyor bana

aman.. bir kere ayrılcam dedin soğudun ordan..memnunda değildin zaten.. boşver bir an evvel ayrılmaya bak valla

o hale döndüyseniz otur evinde kuzum ennnnn iisi
sonra yakın bi yerde iş bakarsın
boşver Altın serse yeter
ama git ve de ki '' bence''
bitti bu ay sonu son ben gelmeyeceğim daha
kararlı olmalısın azcık

bu ara eşimle çok vakit geçirdik.. ve çok plan yaptık. bebekden kariyere ev alma fikrine kadar çok konuda konuştuk ve benim için farklı yönlere gidicez inşallah.eşimin benden beklentisi şu günlerde maddi değil bunu çok iyi anladım.ailesi çok zor günler geçiriyo ve haliyle oda psikolojik olarak bu durumlardan çok etkileniyo.bende iş güç derken ona gereken desteği yeterince vermediğimi farkettim
belli bir süre en azından maddi olarak zorlanabiliriz ama manevi olarak birbirimize iyi geleceğimize eminim.

en önemlisi de bu zaten tatlım
maddiyat detay sadece

ikiniz için de çok önemli bir hafta olmuş, ne güzel ..ah benim de kocacığım kafasına bir saksı düşsün de aklı başına gelsin diye dua ediyorum..(duam saksı için değil)
birbirinizi anlayabilmek destek olmak en güzel şey... eşinin ailesinin durumu da kolay değil ama eşin ilk önce senin ihtiyaçlarını yani ailenizin ihtiyaçlarını maddi manevi yerine getirdikten sonra.. ozaman ailesine de destek çıkması gerekir.. (yani benim tekem gibi değil.. önce anası kardeşleri.. bana fırsat kalırsa)
patronunla bire bir konuş canım.. ayrılmak konusunda kararlı olduğunu kafasına sokabilecek şekilde ifade et... ailende huzura kavuşş

belli bir süre en azından maddi olarak zorlanabiliriz ama manevi olarak birbirimize iyi geleceğimize eminim.

manen doyuma ulaştığında maddiyatın önemli de olmaz mistim
ben de pazartesi günlerini hiç sevmezdim şimdi hiç mi hiç sevmiyorum
bana göre gelmiş geçmiş en uzun pazartesi bugün

öyle düşünme cnm rahat ol sen.. stres yok..şükran ne dedi sen onu söyle.kan değerini ilk duyduğunda sevindimi?

bıdık 11 de yaptıcam dedin testi neden o saatte yaptırıyorsun anlamadım
sonucu hemen çıkcak mı :26:

akillibidik kanaman için tahlil mi yaptırdın?

doktora sordum neden olabilir diye o da tabi elinde tek hcg değeriyle kesin bişey söyleyemedi
sadece tahmin yürüttü
çoğul olabilir tutunamayan gidiyor olabilir dedi
ama kalan olacak mı olmayacak mı bu gece vereceğim kanda belli olacak

inşallah hayırlısı olur hakkımızda
sağlıklı hayırlı bir bıdık olacaksa kalsın
yok olmayacaksa uğurlarım ben onu dualarla

evetttt işte bende nihayet geldim kızlar bugün bir patlama yaşamışız sanki...ülkem nüfusunu artırma yolunda...bu sebebden dolayı bu olaya vesile olan herkesi tebrik ediyorumm...yeni anne adayımızı ve aday adayımızı şimdiden kutluyorum.Darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…