sen ne düşünüosun peki ?
Kalacaksan kozları al eline
istediğini yaptır
maaş üzerinden ssk gibi
valla benim fikrim aynı..maaş olayınada çok sıcak bakmıyorum artık.geçen hafta evdeydim inan eşimle yeni evlendiğimiz günlere döndük sanki.eşim diyoki işten çıkınca direk erkenden eve gelmek çok güzelmiş :) her akşam beni en az 1 saat bekliyo kolay değil tabi.maaş teklifi içinde geç kaldı.ben ilk çıkıcam dediğimde teklif edebilirdi ama şimdi eleman bulamayınca eskiyi göndermeyelim olayını sevmedim
valla benim fikrim aynı..maaş olayınada çok sıcak bakmıyorum artık.geçen hafta evdeydim inan eşimle yeni evlendiğimiz günlere döndük sanki.eşim diyoki işten çıkınca direk erkenden eve gelmek çok güzelmiş :) her akşam beni en az 1 saat bekliyo kolay değil tabi.maaş teklifi içinde geç kaldı.ben ilk çıkıcam dediğimde teklif edebilirdi ama şimdi eleman bulamayınca eskiyi göndermeyelim olayını sevmedim
boşver güzelim.. sen onlara yeterince zaman tanıdın kendini yıpratma boşuna.. sınavlarına yoğunlaş.. hem bakmışsın bebik oluvermiş :) bak evde kalınca kendini daha iyi hissetmişsin.. bence kesin tavrını koy .. 2 hafta içinde yerine birini bulsunlar.. hemde maaş ödememezlik yapmasınlar.. nerdeyse 2 aydır onları idare ediyorsun..
aman.. bir kere ayrılcam dedin soğudun ordan..memnunda değildin zaten.. boşver bir an evvel ayrılmaya bak valla
o hale döndüyseniz otur evinde kuzum ennnnn iisi
sonra yakın bi yerde iş bakarsın
boşver Altın serse yeter
ama git ve de ki '' bence''
bitti bu ay sonu son ben gelmeyeceğim daha
kararlı olmalısın azcık
bu ara eşimle çok vakit geçirdik..ve çok plan yaptık. bebekden kariyere ev alma fikrine kadar çok konuda konuştuk ve benim için farklı yönlere gidicez inşallah.eşimin benden beklentisi şu günlerde maddi değil bunu çok iyi anladım.ailesi çok zor günler geçiriyo ve haliyle oda psikolojik olarak bu durumlardan çok etkileniyo.bende iş güç derken ona gereken desteği yeterince vermediğimi farkettim
belli bir süre en azından maddi olarak zorlanabiliriz ama manevi olarak birbirimize iyi geleceğimize eminim.
yok asabiyet yok bana artık :)
ah jr akıllı yaktın beni
bu ara eşimle çok vakit geçirdik..ve çok plan yaptık. bebekden kariyere ev alma fikrine kadar çok konuda konuştuk ve benim için farklı yönlere gidicez inşallah.eşimin benden beklentisi şu günlerde maddi değil bunu çok iyi anladım.ailesi çok zor günler geçiriyo ve haliyle oda psikolojik olarak bu durumlardan çok etkileniyo.bende iş güç derken ona gereken desteği yeterince vermediğimi farkettim
belli bir süre en azından maddi olarak zorlanabiliriz ama manevi olarak birbirimize iyi geleceğimize eminim.
akillibidik kanaman için tahlil mi yaptırdın?ya üle demeyin siz kasıldıkça ben daha kötü hissederim
nolur rahat olalım hepimiz akşam güzel haber alayım size de uçurayım
manen doyuma ulaştığında maddiyatın önemli de olmaz mistim
ben de pazartesi günlerini hiç sevmezdim şimdi hiç mi hiç sevmiyorum
bana göre gelmiş geçmiş en uzun pazartesi bugün
manen doyuma ulaştığında maddiyatın önemli de olmaz mistim
ben de pazartesi günlerini hiç sevmezdim şimdi hiç mi hiç sevmiyorum
bana göre gelmiş geçmiş en uzun pazartesi bugün
akillibidik kanaman için tahlil mi yaptırdın?
bıdık 11 de yaptıcam dedin testi neden o saatte yaptırıyorsun anlamadım
sonucu hemen çıkcak mı :26:
canımcıkım üstünden 24 saat geçsin en az dedi doktor da o yüzden
2 saate çıkıyo sonuç
gece nöbetçisi olcaz anlayacağın
öyle düşünme cnm rahat ol sen.. stres yok..şükran ne dedi sen onu söyle.kan değerini ilk duyduğunda sevindimi?
hadi bakalım allah yardımcın olsun bitanem
dua edicem bu akşam hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?