kız evde anca ders çalıştım
Ama bu hafta önemli benim için..çok çalışmam lazım bu hafta..
senin şehzade benim kızı köşeye kıstırmış
bizim kızı ben mistinin oğluna verdiydim ama
kan çıkacak söliim
Eki Görüntüle 159307
ben alırım o kızı misti ye vermem aloo
abi benim şehzadem, padişah olacak o
öncelik onda
inşallah bildiğim yerden sorarsın :18:kafayı boş şeylerle meşgul etmiyosun göbişi dolduruyorsun
bu ay sıkı çalış zor yerden sorucam ona göre
çalış arkadaşım çalış..boş oturmak yok bundan gayrıbenim de benim deee:44:çok çalışmam lazım çookk
az taktik versenize kızımçalış o zaman mistim bu dersi ihmal etme
önce sözü ben aldım.o kızın başı bağlı arkadaşım ona göre yani...ben alırım o kızı misti ye vermem aloo
abi benim şehzadem, padişah olacak o
öncelik onda
cerenimo trilaylom minişlerini uyutuyor
maviyaz ve babyform da 2. bebiklerinin 40 ı çıkmadığı için gelemedi
ben de ev sahibiyim fotoğrafı da ben çektim
bizim minikbıdığın fotoğraf karesine girmemesi için bayağı bi uğraş verdim anası karede olmadığı için
selamın aleyküm kızlarrr.. güzel haberleri aldıkça bende çok huzurlu ve mutlu oluyorum.. taaa ki
bu karede kendimi göremedim.. insan en azından bizim için de bi laf atar beyaaahamile deseydin bari kareye sığmadı falan filan. ... cadı
selamın aleyküm kızlarrr.. Güzel haberleri aldıkça bende çok huzurlu ve mutlu oluyorum.. Taaa ki
bu karede kendimi göremedim.. Insan en azından bizim için de bi laf atar beyaaaHamile deseydin bari kareye sığmadı falan filan. ... cadı
kopricim o an orada olanlarla yaptık sen de kocayı gönderip gelseydin
teşekkür ederiz :)
topluca sıyırık bi grubuz kedilere inat ettik bu ay da :)
kızım hatırlamıyormusun sen o gün yine dükkandaydın o kadar ısrar ettikde gelmedinya.çocuğuda eltine bırakmışsın eltinin çocuğuyla falan oynasın diye.hem gelmiyosun hemde resimde yokum diye kızıyosun.neyse birdahaki sefere sizin evde çekiniriz
kızım hatırlamıyormusun sen o gün yine dükkandaydın o kadar ısrar ettikde gelmedinya.çocuğuda eltine bırakmışsın eltinin çocuğuyla falan oynasın diye.hem gelmiyosun hemde resimde yokum diye kızıyosun.neyse birdahaki sefere sizin evde çekiniriz
tabi 4 yıl geçti aradan kopri sen o zaman zarfında eltinle kanka olmuşsun
eltin seni sigaraya bilem başlatmış
ay çok güldüm :) kafayı sıyırtacaksınız vallahi :) kız ne işim var o kara cadalozun evinde.. hele de çocuğumu ona bırakıcamhemde sigaraya başlamışım :) kız eşim ben gelmeden önce dükkanda sigara içmiş.. 1 saattir kapı açık.. havalandırıyorum totom üşüdü :) allah doğru yoldan ayırmasın. . nefret ederim sigaradan.. bazen de büyük konuşmamak lazım.. kesinlikle sigara içen biriyle evlenmem demiştim.. evlendim :)
neyse bir dahakine bizim eve toplanırız :) brokoli mokoli falan sağlıklı beslenmeye başlamışız :) hala rejim peşindeyiz.. üstüne de pasta börek
Banada yedirdi bıdık hanım profiterolleri şimdi de zor zayıflarsın sen diye dalga geçiyo
bak bu azimle hamile kaldıysan.. kiloyu da azimle verirsin bacım :) zaten 9ay göbüşlü göbüşlü alışırsın kendine bakmaya.. sonracıma da 1 sene emziriyim falan derken ... anca ondan sonra rejim işine girişirsin :) takma kafana.. beraber zayıflarız.. ozaman da işte 2-3 sene sonraki topikin başlığı... kafayı sıyırmış göbişli annelerin zayıflama azimi
maşallahımız var canım hepimizin hayırlısıyla doğuralım
sonra diyet topiğinde toplanıcaz belli belli
maşallahımız var canım hepimizin hayırlısıyla doğuralım
sonra diyet topiğinde toplanıcaz belli belli
Ah canımmm ben o topiğe katılamıcam mlsfMetabolizmam çokk hızlı kahretmesinnnn
oldum olası sinir olmuşumdur metabolizması hızlı olan, yiyip yiyip de kilo almayanlara
bak bu azimle hamile kaldıysan.. kiloyu da azimle verirsin bacım :) zaten 9ay göbüşlü göbüşlü alışırsın kendine bakmaya.. sonracıma da 1 sene emziriyim falan derken ... anca ondan sonra rejim işine girişirsin :) takma kafana.. beraber zayıflarız.. ozaman da işte 2-3 sene sonraki topikin başlığı... kafayı sıyırmış göbişli annelerin zayıflama azimi
he spora egzersize de çalışma deriz o zaman
bıdık: dün gece çalıştın mı
kopri: çok çalıştım bu ay kesin olacak
bıdık: ben bu ay senden umutluyum vereceksin o kiloları hadi bakalım
kopri: ay inşallah inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?