Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

Napiim kızlar genetik işte. Merak ediyorum doğurunca alır mıyım ki diye. Ama annem 6 çocuk doğurdu(2tanesi bebekken ölmüş) anca 55 yaşından sonra 55 kiloyu geçti. Kardeşler de öle hep zayıf. Eşimin ailesini fotoda görenler baskül ailesi mi bunlar diyo Bakalım çocuk nası olcek:44:

yemekleri gittikçe azaltıyorum ama kiloları çoğaltıyorum
ben işe arabayla gidip gelmeye başladım iki yılda altı kilo aldım
kilo kontrolüne başlasam fena olmayacak tartıya çıktım bu sabah 62 yi gördüm dumur oldum
hamişlikte de alırım şimdi off off

Napiim kızlar genetik işte. Merak ediyorum doğurunca alır mıyım ki diye. Ama annem 6 çocuk doğurdu(2tanesi bebekken ölmüş) anca 55 yaşından sonra 55 kiloyu geçti. Kardeşler de öle hep zayıf. Eşimin ailesini fotoda görenler baskül ailesi mi bunlar diyo Bakalım çocuk nası olcek:44:

62 sin işte.. daha ne.. ben 155 boyumla 70kg dayandım... az ve sık yicekmişiz.. yoksa vücüt besin alamayınca biriken enerjiyi yağa dönüştürüyormuş bu beni aç bırakıyor nasılsa ben de böyle besleneyim falan :) yağlı yiyeceklerden de mümkün olduğunca uzak durmak lazım.. ben şimcik çorba yapıyorum.. normalde görümcemler şehriye çorbasını yaparken yağda unu azıcık kavuruyorlar sonra salçası falan ondan sonra suyu derken.. yine yağlı oluyor bence.. bizim bulgaristanda yemeklere salça katmazlar, bende alışkın değilim ekşi geliyor tadı çok az koysamda.. şimdi de çorbalarımı artık kendimce yapıyorum nasılsa kaynana da yok yanımızda.. kaynar suya küp küp doğranmış patates tuz ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ.. bana kalsa onu da koymicem.. sonracıma havuç.. 1 diş sarımsak.. 1 yaprak ta kurusoğan.. patatesler yumuşamaya başlayınca da tel şehriye .. üstüne de azıcık nane karabiber.. mis gibi çorba.. tavsiye ederim.. :)

Sevocum kasık ağrın var mııı???
10 gündür adet olacakmış gibi kasık ağrım devam ediyo

craftim sen iyice hürreme bağladın:)))

ailede adım hürrem zaten koca bile hürrem bıldırcın ister misin diyo :) Hürrem gibi enine boyuna da bi hatunum zaten :) Kızıla boyatçam saçımı

oldum olası sinir olmuşumdur metabolizması hızlı olan, yiyip yiyip de kilo almayanlara
Yeminle bende!!! Uyuzum uyuzzzzz
Sevocum kasık ağrın var mııı???
10 gündür adet olacakmış gibi kasık ağrım devam ediyo
benim hala devam edio
bak sende ben gibi olcan kuzum ilaçlar yumurtayı çok uyardığından çekiomuşuz bu ağrıyı

ailede adım hürrem zaten koca bile hürrem bıldırcın ister misin diyo :) hürrem gibi enine boyuna da bi hatunum zaten :) kızıla boyatçam saçımı

geç kaldın beybii geç kaldınnn
ben de istiyordum o rengi ama umarım inşallah ben de geç kalmışımdır :)

geç kaldın beybii geç kaldınnn
ben de istiyordum o rengi ama umarım inşallah ben de geç kalmışımdır :)

bende 5-6 aydır hamila kalcam diye boyamadım saçımı.. koyu kızıl :) dip geldi.. açık kumral.. çok komik duruyor.. ama artık boyatmam dedim kendimce.. kendi saçımı özledim.. beyazlar da olsa benim nasılsa diyorum :)

bacım hoşgeldin.. bugün kontrolün mü vardı ben mi yanlış hatırlıyorum

hicde bisey kacmiyo,süpersiniz valla,cok sükür bebis iyi,sabah etkenden gittigim icin uyuyomus hareketlerini göremedim,kalpcigini dinledik,bide su arada gelen kanamalar olmasa iyi olacak,pskolojimi bozuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…