Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

hicde bisey kacmiyo,süpersiniz valla,cok sükür bebis iyi,sabah etkenden gittigim icin uyuyomus hareketlerini göremedim,kalpcigini dinledik,bide su arada gelen kanamalar olmasa iyi olacak,pskolojimi bozuyo

haY maşallah nazar değmesin .. kanamalara da okadar takma artık ozaman.. demek ki böyle bir hamilelik geçireceksin kuşum.. boşuna üzme kendini.. anlayabiliyorum psikolojini ama.. kendini üzdükçe bebeğe zarar.. ferah tut içini.. biz dua ediyoruz

1.60 boyum ama yinede çok bu kilolar güzelim ya
doktor kontrolüne gittiğimde 60 kiloydum zayıfla biraz dedi bana doktorum
şimdi iki kilo eklemiş olarak gidicem kızcak bana
havalar ısınsın da iyice akşam yürüyüşüne çıkalım bari kocişle

hicde bisey kacmiyo,süpersiniz valla,cok sükür bebis iyi,sabah etkenden gittigim icin uyuyomus hareketlerini göremedim,kalpcigini dinledik,bide su arada gelen kanamalar olmasa iyi olacak,pskolojimi bozuyo

canım benim maşallah kuzuma
üzücü sıpa yaaa
benimki nazlı sıpa
seninki üzücü sıpa
akıllının çatlak sıpa
sevsena nın hoplak sıpa (ansızın geldi ya )

artik takmiycam dedigin gibi,bi hamileligimin tadini cikaramadim,hep stres hep korku,yiterrrr yaaaaonun icin gittim bugün hamile pantolonu ve gömlegi aldim,biraz hamilelik moduna girmem lazim,

Son düzenleme:
doktorumun ki ne sıpa olsa
hımmm
o da nazlı bi sıpa, hemde çatlak sıpa(çatlatma iğneli ya )
civan sıpa olsun

yarın 4. gün olacak. ben adetim zaten onu fırsat bildik :) ben hala rahim filmi çektirmedim parşembe günü başka bir doktora gidicem o da gerek var derse o zaman çektiricem

4 gün iidir süper
dr ne derse onu yap zaten spermiyogram sonucunu bekle bence

adet olcakmış gibi var ağrım ama azaldı sanki
arasıra yokluyo

kız diom ya benim hala ağrıo 2. regl zamanım geldi nerdeyse

canım benim maşallah kuzuma
üzücü sıpa yaaa
benimki nazlı sıpa
seninki üzücü sıpa
akıllının çatlak sıpa
sevsena nın hoplak sıpa (ansızın geldi ya )

haftaya teslerimiz var,ölcümleri yapilacak ense burun falan,bi anormallik varmi diye,insallah onuda atlatirsam rahatliycam,dualarinizi bekliyoruz teyzoslari

artik takmiycam dedigin gibi,bi hamileligimin tadini cikaramadim,hep stres hep korku,yiterrrr yaaaaonun icin gittim bugün hamile pantolonu ve gömlegi aldim,biraz hamilelik moduna girmem lazim,

hersey yolunda teyzesiuyuyodu,kiyamadim dedim uyusun rahatsiz etmeyelim

fazla soru soruyorum ama :) karnın belli olmaya başladı mı.. gerçi biraz erken daha ama :) merak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…