hicde bisey kacmiyo,süpersiniz valla,cok sükür bebis iyi,sabah etkenden gittigim icin uyuyomus hareketlerini göremedim,kalpcigini dinledik,bide su arada gelen kanamalar olmasa iyi olacak,pskolojimi bozuyo
62 sin işte.. daha ne.. ben 155 boyumla 70kg dayandım... az ve sık yicekmişiz.. yoksa vücüt besin alamayınca biriken enerjiyi yağa dönüştürüyormuş bu beni aç bırakıyor nasılsa ben de böyle besleneyim falan :) yağlı yiyeceklerden de mümkün olduğunca uzak durmak lazım.. ben şimcik çorba yapıyorum.. normalde görümcemler şehriye çorbasını yaparken yağda unu azıcık kavuruyorlar sonra salçası falan ondan sonra suyu derken.. yine yağlı oluyor bence.. bizim bulgaristanda yemeklere salça katmazlar, bende alışkın değilim ekşi geliyor tadı çok az koysamda.. şimdi de çorbalarımı artık kendimce yapıyorum nasılsa kaynana da yok yanımızda.. kaynar suya küp küp doğranmış patates tuz ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ.. bana kalsa onu da koymicem.. sonracıma havuç.. 1 diş sarımsak.. 1 yaprak ta kurusoğan.. patatesler yumuşamaya başlayınca da tel şehriye .. üstüne de azıcık nane karabiber.. mis gibi çorba.. tavsiye ederim.. :)
hicde bisey kacmiyo,süpersiniz valla,cok sükür bebis iyi,sabah etkenden gittigim icin uyuyomus hareketlerini göremedim,kalpcigini dinledik,bide su arada gelen kanamalar olmasa iyi olacak,pskolojimi bozuyo
haY maşallahnazar değmesin .. kanamalara da okadar takma artık ozaman.. demek ki böyle bir hamilelik geçireceksin kuşum.. boşuna üzme kendini.. anlayabiliyorum psikolojini ama.. kendini üzdükçe bebeğe zarar.. ferah tut içini.. biz dua ediyoruz
hayırlısı olsun kuzu
kaç gün perhiz yaptınız
Sevocum kasık ağrın var mııı???
10 gündür adet olacakmış gibi kasık ağrım devam ediyo
yarın 4. gün olacak. ben adetim zaten onu fırsat bildik :) ben hala rahim filmi çektirmedim parşembe günü başka bir doktora gidicem o da gerek var derse o zaman çektiricem
adet olcakmış gibi var ağrım ama azaldı sanki
arasıra yokluyo
canım benim maşallah kuzuma
üzücü sıpa yaaa
benimki nazlı sıpa
seninki üzücü sıpa
akıllının çatlak sıpa
sevsena nın hoplak sıpa (ansızın geldi ya )
haftaya teslerimiz var,ölcümleri yapilacak ense burun falan,bi anormallik varmi diye,insallah onuda atlatirsam rahatliycam,dualarinizi bekliyoruz teyzoslari
selam canım ben biraz geride kalmışım yazdınmı okuyamadım nasıl geçti kontrolün
Bişeyi yokkk
ben sana diim merak etme
artik takmiycam dedigin gibi,bi hamileligimin tadini cikaramadim,hep stres hep korku,yiterrrr yaaaaonun icin gittim bugün hamile pantolonu ve gömlegi aldim,biraz hamilelik moduna girmem lazim,
hersey yolunda teyzesiuyuyodu,kiyamadim dedim uyusun rahatsiz etmeyelim
drkgs&akıllımın gebe kalacağını söledimdi ben bu ay biliosun
o nedenle sen inan bana :)
drkgs&akıllımın gebe kalacağını söledimdi ben bu ay biliosun
o nedenle sen inan bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?