Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

canım benim allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah
çok üzüldüm doktorun ne dedi kanaman devam ediyomu hala

sağolun kızlar
henüz doktorla görüşemedim yarım saate kadar ararım
ama değerin düşmesinin az çok ne anlama geldiğini tahmin ediyorum

cnm moral bozmak yok üzme kendini ... Ne güzel demişsin hayırlısını dilemiştin ve hayırlısı olacak..dualarım seninle.

Akillıbıdık üzme kendini nasipleri yokmuş ama bide şu yönden bak hemen hamile kaldın inşallah bundan sonra sağlıklı bebişlerin olur

bıdığım inan bana sırf seni merak ettğimden ofisde kaçak göçek gryorum arkadaşın pcden üzme bebeğim kendini allahım hayırlı evlatlar nasp etsin sağlığıyla sıhhatyle eli ayağı tam bebişler nasp etsn geç olsun güç olmasın sefiyorum seni çok üzme kendini

sağolun kızlar
henüz doktorla görüşemedim yarım saate kadar ararım
ama değerin düşmesinin az çok ne anlama geldiğini tahmin ediyorum

günaydın akillibidik, dediğin gibi şuanda herşeyin hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok, senin sağlığın yerinde olsun da...

Kızlar bişey sormak istiyorum ben 8 gün gonal f vuruldum.. iğne yapmadığım GÜNLER ve tedavimin

son 4 günü e2 testi yaptım 1.gün 700 2.gün 1502 3. Gün 85 4. Gün 32 çıktı ama drm

yumoşlar sağlıklı ve yerinde duruyolar dedi dünde çatlatma iğnesi oldum

11-20mm arası 10 tane yumoşum oldu ama eşimin ileri hızlı spermleri 15 çıktı şansım

sizce nedir cevaplarsanız sevinirim :26:

Son düzenleme:
günaydın kızlar

canım benim doktorunla görüşmeden hemen olumsuz düşünme... kanaman hala devam ediyor mu ki ? senin için dua ediyoruz canım.. ama hayırlısı buysa da vardır bir bildiği rabbimin.. eli ayağı sağlığı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize.. sıkma canını :*

Akillıbıdık üzme kendini nasipleri yokmuş ama bide şu yönden bak hemen hamile kaldın inşallah bundan sonra sağlıklı bebişlerin olur

evet en azından olabiliyor onu görmüş oldum :)

cnm moral bozmak yok üzme kendini ... Ne güzel demişsin hayırlısını dilemiştin ve hayırlısı olacak..dualarım seninle.

üzmemeye çalışıyorum mistim
duaların için sağol bizim kız duydu dünkü söz olayını senin oğlandan önce gelmicekmiş
kız oğlandan küçük olsun dimi ama

üzme kendini demek ne kadar işe yarar bilmiyorum canım da yapacak birşey yok. Allaha sığın bir bildiği vardır elbet.

evet hayırlısı herşeyin..

sağol şeboşum inşallah
bu arada klomendi progesterondu derken 75 kg yi vurdum
senin sloganı çarpabilirim heran

gittiğin motive edici bi topik varsa link at bi ara

Bıdıkım içini ferah tut sonradan üzüleceğin bir şey olacaksa daha erkenden yaşamak belki dha hayırlıdır.
Allaha sığın ve hayırlısını dua et cnm.

günaydın akillibidik, dediğin gibi şuanda herşeyin hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok, senin sağlığın yerinde olsun da...

sağol melek önemli olan hayırlısı tabi
zamanı değilmiş Allah ne zaman dilerse o zaman olur
çok şükür iyiyim

günaydın kızlar
akıllıbıdık değerinin düştüğüne üzüldüm:26: hayırlısı olsun, Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat verir inşallah.

kızlar koca sonunda spermiogram testi yaptırdı. bu sabah için randevu almıştı ama ben yine gitmez diye düşünüyordum. bu heralde 6. falan randevu alması ama vermiş sonunda az önce aradım. azcık agresifti hiç gitmedim üstüne :)) kolay değil. akşama doğru çıkacakmış sonucu bakalım..

Bıdıkım içini ferah tut sonradan üzüleceğin bir şey olacaksa daha erkenden yaşamak belki dha hayırlıdır.
Allaha sığın ve hayırlısını dua et cnm.

evet pınarcım hep hayırlısı demiştim o yüzden üzülmüyorum (yalan olmasın üzülüyorum ama çok değil)

doktoru da aradım bu arada 5 güne kadar adet olur muşum
eğer olmazsam kendisi temizlicekmiş

kız şu anda kanaman var mı diye sorduydum arada kaynadı sanırım..
şükran hanım da öyle dediyse beklemek lazım demek.. allah kolaylık ve sabır versin..

kız şu anda kanaman var mı diye sorduydum arada kaynadı sanırım..
şükran hanım da öyle dediyse beklemek lazım demek.. allah kolaylık ve sabır versin..

Şükran Çakmak'tan bahsediyosunuz di mi?Ben de mantarım için epey bi süre ona gittim. Aslında severim kendisini ama geçmeyince başka doktor aramaya başladım. Hamile kalırsam tekrar ona dönsem mi diye düşünmüyor değilim.Ne diyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…