hersey yolunda teyzesiuyuyodu,kiyamadim dedim uyusun rahatsiz etmeyelim
kanallarım arada açıo erayım yahuuu
yoksa yok öle bi becerim ne yazıkki :)
mistrall nasılsın şekerim adetin bitti mi
merhaba
bir kuruma fatura kesmek için gittim geldim..adamlar beni görünce deli oldular çok severlerde beni
ama işten ayrıldığımdan heberleri yok
bende katılayım konulara...
benim saçlarımda çok beyaz var (bizim ailede genetik) o yüzden üniversiteden beri boyuyorum saçlarımı.üniversitede tamamen kzıldım ve çok yakıştırıyordu herkes bana.üniversite bitince ilk işe başladığımda karamele boyattım o zaman nişanlıydım eşim resmen bayıldıhala istiyo o rengi.evlendikten sonra boyattın bir kere ama o renk olmadı bende 1 ay sonrasına eski rengime döndüm.açıkcası hamilelik dönemi için en çekindiğim saş boyatamamak.çok kötü olurum 9 ayda :18:
bitti cnm..
ya ben ateşimi ölçmeyi hep unutuyorum.kalkıyorum yataktan taa sonra geliyo aklıma
listem var güya başucumda ateşölçerimle falan ama hep yarım yamalak yazmışım
olsun aklına geldikçe yataktan kalkmadan ölç yaz kaçıncı gününde olduğuyla beraberbu arada SAT neydi senin:26:
olsun aklına geldikçe yataktan kalkmadan ölç yaz kaçıncı gününde olduğuyla beraberbu arada SAT neydi senin:26:
kız boşver ölçüp durmayın şu ateşinizi :) öyle insan şartlandırıyor kendisini.. resmen yumurtlama manyağı olursunuz bu gidişle.. daha geçen gün bir sitede okudum doktorlar yazmışş yumurtlama ateş olçerek veya ovulasyon testleriyle de takip edilir diye.. ama siz yine de oluruna bırakın .. onlar sizi sadece fuzuli strese sokar demiş
tamam aklıma geldikçe yazarım
satım 2 mart cnm..
sende düşükten sonra adet düzzensizliği oldu demi?
benimde düşükten sonra 3.adetim.hep düşüğün arkası çabuk gelir dediler ama hala gelen giden yok
strese girenlere zaten önermiyorum ateş ölçme işiniben otomatiğe bağladım sıradan birşey oldu benim için ateş ölçme gebe kaldığımı ateşim sayesinde adet günümden önceki gece öğrenmiştim:97: kürtajdan sonra yumurtamın çatlayamadığını veya çatladıktan sonraki luteal fazımın kısa sürdüğünü hep ateş ölçerek tespit ettim. ama tabi tespit etmeseydim ne olacaktı hiç birşey crafty nin de dediği gibi "cehalet mutluluktur!" galiba
günaydııınnnbu sabah topiği ben açıyım birazdan sohbete başlarsınız bugün aranızda yokum akşama gelirim neşeli eğlenceli sohbetleriniz olsun
günaydın kızlar
dün değerim 97 çıktı düşüyor yani..
Takdir-i İlahi, hayırlısını dilemiştim hep o yüzden içim rahat
dualarınız için teşekkür ederim Allah sizlere sıkıntı vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?