Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

hersey yolunda teyzesiuyuyodu,kiyamadim dedim uyusun rahatsiz etmeyelim

kanallarım arada açıo erayım yahuuu
yoksa yok öle bi becerim ne yazıkki :)

içine doğmadıysa benim çoooookkkk çalışmam lazım daha valla bende artık kendimi hiç hamile olmıcakmışım gibi hissediyorum malum 5 aydır hep hamile hissettim boş boş

merhaba
bir kuruma fatura kesmek için gittim geldim..adamlar beni görünce deli oldular çok severlerde beni
ama işten ayrıldığımdan heberleri yok

bende katılayım konulara...
benim saçlarımda çok beyaz var (bizim ailede genetik) o yüzden üniversiteden beri boyuyorum saçlarımı.üniversitede tamamen kzıldım ve çok yakıştırıyordu herkes bana.üniversite bitince ilk işe başladığımda karamele boyattım o zaman nişanlıydım eşim resmen bayıldı hala istiyo o rengi.evlendikten sonra boyattın bir kere ama o renk olmadı bende 1 ay sonrasına eski rengime döndüm.açıkcası hamilelik dönemi için en çekindiğim saş boyatamamak.çok kötü olurum 9 ayda :18:

mistrall nasılsın şekerim adetin bitti mi

bitti cnm..
ya ben ateşimi ölçmeyi hep unutuyorum.kalkıyorum yataktan taa sonra geliyo aklıma
listem var güya başucumda ateşölçerimle falan ama hep yarım yamalak yazmışım

aynı bende misticim saçlar genetik bembayaz her ay boyatıyorum regl olunca hamile kalırsak ilk 4 ay felan boyanmıyomuş ama sorra bitkisel boya yapılıyomuş ben kapalıyım çok şükür ama hiç güzel olmuyo beyazlar çıkınca kendimi yaşlı hissediyorum

bitti cnm..
ya ben ateşimi ölçmeyi hep unutuyorum.kalkıyorum yataktan taa sonra geliyo aklıma
listem var güya başucumda ateşölçerimle falan ama hep yarım yamalak yazmışım

olsun aklına geldikçe yataktan kalkmadan ölç yaz kaçıncı gününde olduğuyla beraber bu arada SAT neydi senin:26:

olsun aklına geldikçe yataktan kalkmadan ölç yaz kaçıncı gününde olduğuyla beraber bu arada SAT neydi senin:26:

tamam aklıma geldikçe yazarım
satım 2 mart cnm..
sende düşükten sonra adet düzzensizliği oldu demi?
benimde düşükten sonra 3.adetim.hep düşüğün arkası çabuk gelir dediler ama hala gelen giden yok

kız boşver ölçüp durmayın şu ateşinizi :) öyle insan şartlandırıyor kendisini.. resmen yumurtlama manyağı olursunuz bu gidişle.. daha geçen gün bir sitede okudum doktorlar yazmışş yumurtlama ateş olçerek veya ovulasyon testleriyle de takip edilir diye.. ama siz yine de oluruna bırakın .. onlar sizi sadece fuzuli strese sokar demiş

strese girenlere zaten önermiyorum ateş ölçme işini ben otomatiğe bağladım sıradan birşey oldu benim için ateş ölçme gebe kaldığımı ateşim sayesinde adet günümden önceki gece öğrenmiştim:97: kürtajdan sonra yumurtamın çatlayamadığını veya çatladıktan sonraki luteal fazımın kısa sürdüğünü hep ateş ölçerek tespit ettim. ama tabi tespit etmeseydim ne olacaktı hiç birşey crafty nin de dediği gibi "cehalet mutluluktur!" galiba

kürtajdan sonra benim ilk adetim normal zamanında oldu yani doktor 45 güne kadar olur demişti. 30. günde oldu. ama ondan sonraki adetim 8 gün kadar gecikti yani bu gecikmenin sebebi yumurtamı bir türlü olgunlaştıramamamdı 8 gün geç büyüdü ve çatladı ve o ay çok geç büyüttüğüm ve çatlattığım için luteal fazım da normalden 2 gün kısa sürdü kalitesiz bir yumurtaydı yani doktor da öyle olduğunu söylemişti. bu ay da normal zamanda yumurtamı çatlattım ama çatlattıktan sonra hep griptim çatlatığ çatlatamadığımı tam anlayamamakla birlikte tahmin ettiğim günde adetim geldi yani galiba artık düzene girdi gibi görünüyor:26: inşallah da böyle düzenle devam eder

aynen canım.. bazen hiç birşey bilmemek daha güzel.. bilinçli olunca daha çok evhamlanıyoruz.. olacağı varsada kendimiz tepiyoruz bazen.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

kızlar hepinize selamlar.yeni hamile arkadaşların hepsini (drkgs,crafty,sevsena,akıllıbıdık)yürekten kutluyorum.Cenabı Allah sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza almayı nasip eder inşallah bebişlerinizi.

ben kaçar kızlar.. kociş gelecek birazdan.. bende eve gidicem.. nezle oldum töbe yarabbi.. ne ara nereme yel girdi de üşüttüm ..

arkadaşlar selammmmmmmmmmmmmmmmmm

sevsena bıdış drgks tebrık edıyorum hepppiniziiiiiiiii martı kedılere bırakmadınızzzzzzzz valla

crafty gadun senı zati kutlamıştım baby:)

günaydııınnn bu sabah topiği ben açıyım birazdan sohbete başlarsınız bugün aranızda yokum akşama gelirim neşeli eğlenceli sohbetleriniz olsun

günaydın kızlar
dün değerim 97 çıktı düşüyor yani..
Takdir-i İlahi, hayırlısını dilemiştim hep o yüzden içim rahat
dualarınız için teşekkür ederim Allah sizlere sıkıntı vermesin

günaydın kızlar benim kırmızılar bugun gelcekti gelmedi trafiğe takıldı herhalde. Henüz beklemedeyim stresdenmi gelmedi acaba.Bir iki gün önce lekelenmelerle başlaması lazımdı hayırlısı artık.

canım üzme kendini Allah herkese kaldıracağı kadar sıkıntı verirmiş.Vardır her şeyde bir hayır onun da zamanı var demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…