geldim canım
Anladım bir kaç yumurta büyüttüğün için çoklu döllenme olmuştur dedi doktorun onlardan döllenemeyenleri vücudun atıyordur çok mantıklı korkma o zaman inşallah değerin de güzelce artar da bebişin seninle kalır annesi
bügün bu sorudan bıktın ama seni önemsiyoruz napalımKanaman ne durumda?
ay yok sorular beni yıldıramaz hepinizle başa çıkabilirim
kanamam dünden daha az
değerim de hayırlısıyla dünden daha fazla çıkarsa benden iyisi yok
sen ne zaman yaptırdın iğneyi??
bizim gibi gebe kalmayanlara nazaran daha umutlu olmasın enazından gebelik yaşamışsın hiç olmayacak umudun yok, oyüzden sabırlı ol inş. olur yine. peki ilk gebelik normal yollamı oldu yoksa tedavi gördünmü?ben ekim ayında gebe kalmıştım herşey yolunda gitti hiçbir gebelik sıkıntısı yaşamadım iştahım bile artmıştı yani mide bulantısı filan hiç yaşamamıştım kanamam da olmamıştı. sadece bol miktarda beyaz akıntım vardı ve ara ara kasık ağrısı yaşıyordum tabiki göğüs şişmesi ve hassasiyeti de vardı. ama 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ben bunu minik bir kan lekesi ile anladım doktorum baktı bebeğin öldüğü 4-5 gün olmuş vücut atmaya çalışıyor bu kanama da ondan dedi.derhal kürtaja alındım. malesef kısmet değilmiş. şimdi kürtajdan sonra 3. adetimi oldum adetim anca düzene girdi. İnşallah Allah hayırlı zamanda hayırlısını sağlıklısını verir diye dua ediyorum
inşallah taf inşallah
eğer değerim iyi çıkarsa buraya yazıyorum
hamileyim mamileyim demicem oruç tutucam perşembe günü
inşallah taf inşallah
eğer değerim iyi çıkarsa buraya yazıyorum
hamileyim mamileyim demicem oruç tutucam perşembe günü
kız hamile hamile oruç tutulur mu delihamile ol da sen başka bir adakta bulun
deli
hele bu halde oruç asla tutulmaz ,diyetini ver !
güzel haberi alayım da doktora sorar ona göre hareket ederim
dostum yaaa benim ağşamleyin midem bulanıo peh pehhh
nie ki acep
dostum yaaa benim ağşamleyin midem bulanıo peh pehhh
nie ki acep
aç bırakma kendini crafty
az az sık sık ye
meyve ye ceviz ye
ben bugün itibariyle stoklamaya başladım
bizim gibi gebe kalmayanlara nazaran daha umutlu olmasın enazından gebelik yaşamışsın hiç olmayacak umudun yok, oyüzden sabırlı ol inş. olur yine. peki ilk gebelik normal yollamı oldu yoksa tedavi gördünmü?
ben kaçtım sevocum görüşürüz
dualarını bekliyoruz inşallah güzel sonuçla gelirirm yarın
normal yolla hamile kalmıştım 5. korunmasız ayımda kısmet değilmiş. Allahhayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin :97:
maşallah canım ya yerim onu ben şimdi uyurlar dünyaya gelincede avaz avaz bağırırlar sıpalarhersey yolunda teyzesiuyuyodu,kiyamadim dedim uyusun rahatsiz etmeyelim
drkgs&akıllımın gebe kalacağını söledimdi ben bu ay biliosun
o nedenle sen inan bana :)
maşallah canım ya yerim onu ben şimdi uyurlar dünyaya gelincede avaz avaz bağırırlar sıpalar
kuzuuuummm bi tahminde bana yapıver bakim nolcak benim durumlar eltime bile tahmin yapmıştın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?