Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

inşallah taf inşallah
eğer değerim iyi çıkarsa buraya yazıyorum
hamileyim mamileyim demicem oruç tutucam perşembe günü

ay yok sorular beni yıldıramaz hepinizle başa çıkabilirim
kanamam dünden daha az
değerim de hayırlısıyla dünden daha fazla çıkarsa benden iyisi yok

sen ne zaman yaptırdın iğneyi??

cnm ben 5 martta yaptırdım 12.günümdü, heyecanla bekliyorum seni yakından takip ediyorum umarım atlatırsın bu durumu..

benim görümce hala gelmedi... bende geri geldim :) gözlerim ateş atıyor resmen :2::2:

bizim gibi gebe kalmayanlara nazaran daha umutlu olmasın enazından gebelik yaşamışsın hiç olmayacak umudun yok, oyüzden sabırlı ol inş. olur yine. peki ilk gebelik normal yollamı oldu yoksa tedavi gördünmü?

normal yolla hamile kalmıştım 5. korunmasız ayımda kısmet değilmiş. Allahhayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin :97:

akıllım dualarım seninle bebeğimmmmmmmm
sen bi kendine dikkat et
kaçta gitçen dr a

normal yolla hamile kalmıştım 5. korunmasız ayımda kısmet değilmiş. Allahhayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin :97:

amin canım allahtan hep hayırlı olanı istedik
hepimizin duaları kabul olcak ben eminim buna
sadece biraz zaman lazım galiba

hersey yolunda teyzesiuyuyodu,kiyamadim dedim uyusun rahatsiz etmeyelim
maşallah canım ya yerim onu ben şimdi uyurlar dünyaya gelincede avaz avaz bağırırlar sıpalar
drkgs&akıllımın gebe kalacağını söledimdi ben bu ay biliosun
o nedenle sen inan bana :)

kuzuuuummm bi tahminde bana yapıver bakim nolcak benim durumlar eltime bile tahmin yapmıştın yani

maşallah canım ya yerim onu ben şimdi uyurlar dünyaya gelincede avaz avaz bağırırlar sıpalar

kuzuuuummm bi tahminde bana yapıver bakim nolcak benim durumlar eltime bile tahmin yapmıştın yani

kanallarım arada açıo erayım yahuuu
yoksa yok öle bi becerim ne yazıkki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…