Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

pek memnun değil:44: Ama yine de söyleyecek

şimdi çok aklı ermiyoda o yüzden memnun değildir..
Insanın hayatta kardeşi olmalı bence.keşke benim 5-6 tane kardeşim olsaydı..dünya bir yana kardeşim bir yana yani... Doğsun bir kıyamaz kardeşine.benimde teyzem doğum yaptığında yeğenim 10 yaşındaydı başta yadırgadı şimdi birlik olup başka bir teyzemin torunlarını dövüyolar

Kızlar iki gündür ayaklarım donuyooo Normalde de çok üşürüm ama bu sefer hiç ısıtamıyorum yaa. Hasta mı olcam kiii

bıdıkk hanım :) tez vakitte sahalara dön de daha bebek yapıp doğurup 3-4 yaşına getirip pastalar çörekler yapıp zayıflama derdine düzeceğiz :)

göz kurluğu var bende..ekrana çok bakınca kuruyomuş gözlerim çok bakmam zaten yasak..ama bu ara iyice bir arttı.herkse soruyo neyin var ağladınmı falan diye gözlerim kıpkırmızı

canım bu göz kuruluğu bende de var.. maya göze gittim geçen nisan zaten gözlük kullanmam gerektiğini biliyorum astigmatım var +0,25,+0,50 :) yani fazla gerektirmiyor da sürekli bilgisayarla yorduğum için kendimi arada kullanıyorum .. ayrıca orda bana bu gözyaşartıcıdan verdiler bir de antibiyotik kadın konjunktivit diyince korktum meğer mevsimselmiş benimki.. ama gözler nasıl berbattı anlatamam.. hala çok kötü hissedersem yaşartıcıdan kullanıyorum.. ama visine de çok etkili.. baş ağrısını da alıyor.. şimcik ağaçlar çiçekler açmaya başlayınca azar benim gözler..

Kızlar iki gündür ayaklarım donuyooo Normalde de çok üşürüm ama bu sefer hiç ısıtamıyorum yaa. Hasta mı olcam kiii

hasta olacaksın herhalde... bende pazar gününden beri ayaklarımı ısıtamıyordum.. 2-3 saat battaniye altında anca.. dünden beri de hapşuruk krizlerim tuttu.. burnum da durup dururken çeşme gibi akıp kesiliyor.. kendi kendime gülüyorum az önce yine öyle oldu film izliyorduk eşimle.. birden geliverdi tuttum yüzümü eşim de ciddi bişey oldu sandı.. bende selpak arıyorum elim yüzümde.. adamcağız korktu.. aman dedim burnum akıverdi.. koptu
bir de hapşurmaktan mı ne kasıklarım çok sancı yapıyor iki taraf ta.. sanki yumurtalıklarım hopluyor yerinden

Ah cnmm geçmiş olsunn. Ama gelen grip olsun başka bi hastalık gelmesin de. Bakalım henüz hapşırık filan yok bende ama ayaklarımın ısınması lazım iltihabım enfeksiyonum geçmiyo bi türlüüü

Ah cnmm geçmiş olsunn. Ama gelen grip olsun başka bi hastalık gelmesin de. Bakalım henüz hapşırık filan yok bende ama ayaklarımın ısınması lazım iltihabım enfeksiyonum geçmiyo bi türlüüü

ben adetimin 12.gününe kadar maydanoz suyu içtim yani adetten sonra.. toplam 7-8 gün.. biraz rahatladığımı hissettim.. gerçi sen bu yöntemi de denemişsindir ama.. yine de tavsiye ederim.. bazen mesela çok tutarsam yanma oluyordu.. şimdilik yok çok şükür.. doktor bana enfeksiyon için monurol vermişti ama pek faydasını görmedim açıkçası

benimde güneşte çok fena oluyo.gözlüksüz güneşde dışarı çıkmam yasak..zaten çıksamda hiçbirşey görmüyorum

bıdıkk hanım :) tez vakitte sahalara dön de daha bebek yapıp doğurup 3-4 yaşına getirip pastalar çörekler yapıp zayıflama derdine düzeceğiz :)

ben girdim zayıflama durumlarına
doktora da sordum bi etkisi yokmuş
diyet yaparken de bebek yapabilir mişiz
ama tabi yok şu otu demle bu çöpü kaynat değil

sağlıklı hafif ve doğal yollardan

benimde güneşte çok fena oluyo.gözlüksüz güneşde dışarı çıkmam yasak..zaten çıksamda hiçbirşey görmüyorum

ben kış güneşinden çok kötü oluyorum.. şakır şakır akıyor gözler bir de yanıyor.. herkes ağlıyomusun diye bakıyor öyle

ben girdim zayıflama durumlarına
doktora da sordum bi etkisi yokmuş
diyet yaparken de bebek yapabilir mişiz
ama tabi yok şu otu demle bu çöpü kaynat değil

sağlıklı hafif ve doğal yollardan
en güzelini yapıyorsun canım.. azim olduktan sonra, boğaza da kelepçe takabilince (yani zararlılardan uzak durmak) zayıflamak imkansız değil.. sadece öğünlerden önce iki bardak ılık su içmeni tavsiye ederim

olur canım bu akşamki menümü söyleyim de ağlayın

az suyla pişmiş brokoli
ve sarımsaklı yoğurtlu bakla
2 dilim ekmek (2 dilimle kalırım inşallah)

pilav-makarna ve unla yapılmış çorbalar yok

Cnm idrar yolları iltihabı değil.Maydonoz suyu, monurol ve cipro yu sistit geçirdiğimde kullanmıştm.
Bendeki vajina iltihabı mı rahim iltihabımı mı yumurtalık iltihabımı onu da bilmiyorum doğrusuDoktor sadece iltihabın var dedi ben de o zamanlar bu ayrımı bilmiyodum reçeteye vajinit yazış sadece.Soğan suyunu denedim, maydonoz buharını denedim ama ilginç olan şu ki bunları denediğim zaman akıntılarımın artması sökülmesi lazımken benimkiler kesildi:44: Şimdi antibiyotik kullanıyodum bitti fitillere geçtim ama içeride sanki yara var gibi hissediyorum geçmiyo mu ki yine yaaa

şükran hoca bana da dermişti flucan travacort ve neopenetran
bir de kaynamış soğumuş 1 lt suya 2 kaşık sirke karıştırıp yatmadan önce yıka demişti
hala sirkeli suya devam ediyorum rahatım
gerçi 1 ay oluyo tedavim daha çok yeni

aklıma közlenmiş kırmızıbiberli peynirli makarnayı getiriyosun
sen benim için zararlısınnnn

Evet sirkeli suyu da dedi bana. Bi süre denedim ama sıkıyo bi yerden sonra. Sürekli evde olsan tmm da iş yerinde o kadar dikkat edemiyosun. Şu an mantarım yok gibi. En son tahlilde çıkmadı. Sadece iltihabım var. Ama içeride bi acı var sebebini bilmiyorum. Doktor da ultrasonda bişi görmedi. Çok yoruldum artık yaa

geçmiş olsun cnm..
acının içerden geldiğine emin misin? belki rahim ağzında yara gibi birşey vardır..
çok zor bir durum rabbim yardımcın olsun.evlendikten sonra mı çıktı bu iltihaplar falan?

ah ben bu uyuşukluğumla ne etcem bilmiyorum.. sabah kociş kahvaltıya kızartılmış patates istedi.. git te yeme..

aklıma közlenmiş kırmızıbiberli peynirli makarnayı getiriyosun
sen benim için zararlısınnnn
kız bacı öyle deme bende karnıbahar aldım.. haşlıcam saat 4 gibi.. sade yicem.. çok severim

sen kaç kiloydun kopriş
ben 158 boy 75 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…