Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

Hay Allah iiliğini versin hiç güleceğim yoktu. Yavrum bak ben ilk ayda pes ettim. Gelecek ay ovulasyon testi alıcam en temizi o. Sen de öle yap yımırtladım mı yımırtlamadım mı derdine sonnn

bir de sonra yumurtladım da yumurtam çatladı mı çatlamadı mı derdi başlıcak.. hiç bişi yapma en iisi

Hay Allah iiliğini versin hiç güleceğim yoktu. Yavrum bak ben ilk ayda pes ettim. Gelecek ay ovulasyon testi alıcam en temizi o. Sen de öle yap yımırtladım mı yımırtlamadım mı derdine sonnn

yaw nw bilwyim hep bu dönemlerde şeffaf akıntım olurdu şimdi baktım akıntım beyaz süt gibi bende düşünmüyo değilim ovulasyon testini ama onlada uğraşmak istemiyorum

rahimde olan bişey ilişkiyi çok etkilemez mutlaka rahim ağzındadır
cenım inşallah ilaçlarla geçer de kurtulursun

İnş tatlım inş bu kez son kullandığım ilaçlar olur:85: Sabah akşam fitil koymam gerekiyo ama sabah işe geldiğim için pek uzun yatamıyorum. acaba gece ortası mı koysam ikinciyi?Sabah koyduğum Lönk lönk aktı bugün

sabah 5'e falan kur saatini.. hem düzgün uygulamış olursun tedavini

bir de sonra yumurtladım da yumurtam çatladı mı çatlamadı mı derdi başlıcak.. hiç bişi yapma en iisi

Olsun en azından bütün ay gün aşırı derdinden kurtuluruz. Tespit ettikten sonra çalışırız. Benim pilim bitiyo 3 günden fazla dayanamıyom yaw

benim de zayıflamam lazım yaa pko var doktor zayıfla dedi ama kolay diil. hiç sevmem ben brokoli falan. tatlısız da duramıyrum. ama böyle de gitmez dimi bi yerde dur demek lazım. şuan DUR diyorum kendime hadi bakalım nereye kadar durucam :)

Olsun en azından bütün ay gün aşırı derdinden kurtuluruz. Tespit ettikten sonra çalışırız. Benim pilim bitiyo 3 günden fazla dayanamıyom yaw

ay bizi ilk denediğimiz ay görmen lazım :) 4 eylülde adet oldum.. 10da falan bitti 11.de başladık.. okadar hevesliydik ki nerdeyse her gün.. bir de ozaman işten ayrılalı 1 ay olmuştu kafam rahat... ekime kadar öyle devam etti.. artık bekleme aşamasına geldik.. 10ekimde en geç adet olmam lazım. ki o hevesle de eşim prediktor gebelik testi almış kaliteli diye.. ekim 6da zar zor eşim yaptırdı testi (erken gebelik testi diye) bekleyelim dedim.. yok ısrar etti yaptım fos çıktı.. ikimiz de üzüldük.. sonra günüm geldi geçti.. ayın 19u oldu.. hala gelen giden yok ..gittim sağlık ocağına hevesle kan vercem test için .. aile hekimim kaç gün geçti diye sordu 10 gün geçti ama 8 dedim nedense.. peki dedi.. 2-3 gün deseydin bakmazdım dedi.. verdim kanı.. bi sonraki gün kocaman sıfırı yedim.. içime sinmedi.. görümcem de diyo belki yanlış bakyılar gittim bizim enişte laborant ona kan verdim tüm tahliller için +bhcg.. yine kocaman sıfır.. prolaktın 72 falandı herhalde.. çok şok oldum .. korktum da.. sonra işte KK forumuyla tanıştım.. sadece takip ettim okudum araştırdım.. 21ekimde adet oldum bu arada.. sonra 27 kasımda da adet olunca daldım buraya ve şimdiye kadar da burdaym.. kasımda kan tahlili yaptırdım prolaktin yine 86... endişeli durum.. sonra dedim gidim adam akıllı kontrol olayım.. kan verdim 9 aralıkta elimde de eniştemşn yaptığı tahliller (hormon) yumurtalıklar normal rahim normal usg falan normal çıktı.. prolaktin 10 yani normal.. e2 normalden azıcık düşük çıktı diye düzenleyici ilaç verdi cyclo-pregynova.. 3 ay kullan sonra yine gel dedi.. bu ay son ay.. son 5 tablet kaldı.. hayırlısı..

çenem düştü gene

ah canım benim pko tedavisi de zor bir süreç.. prolaktinin kaç çıkıyor.. pko prolaktini tetikliyor diye biliyorum.. bu da hamileliği engelliyormuş.. ayrıca da kilo aldırıyormuş pko.. sende durumlar nedir.. nezamandır bu pko sende:26:

trilaylom sana yorum yazmıştım ama görmedin sanırım canım

prolaktinime bir de şekerime baktılar birşey yok o normal. ama kilo aldırdı bana baya bi. ben evlenmeden önce de hep adet düzensizliği yaşadım ama 6 - 7 ay önce öğrendim pko olduğunu. o zamandan beri de korunmuyoruz. doktor hamileliğe engel değil dedi ama şuanda olan biten bişey yok :) eşim bugün spermiogram yaptrdı daha almadık sonucunu bakalım onda bişi çıkmaz inş

Amanin cnm çok geçmiş olsun ya. Ama şunu unutuyoruz işte, olacaksa bir kerede de olur. Olmıycaksa da mutlaka bir sebep bulunur:) Değerlerin normale dönmüş şükür. Bu ay günün ne zaman? Hayırlısı olur inş

hormonların normalse belki engel değildir ama.. çok daha zor hamile kalınıyor diye okudum.. bir eşinin sonuçları gelsin.. ozaman doktorun yorumu daha sağlıklı olur

geldim geldim ama işler acayip bu aralar fuar zamanları ya hazırlık falan yapıyoruz o yüzden çok yazamıyorum özellikle öğledn sonra

aman iyi olda..bende gittin sandımdı..
başka soru yok demiştik ama merak ettim cnm ağrın sancın yok demi..ben sana sabah birşeyler yazmıştım ama sanırım görmedin.dikkat et kendine.

trilaylom sana yorum yazmıştım ama görmedin sanırım canım

Pardon cnm şimdi gördüm. Evet 1 yıldır bütün teşhislerimde vajinit yazıyo. Vajinit vajina iltihabı oluyomuş sanırım. Aslında bana ii ıslanıyomuşum gibi geliyo ama bilemiyorum ki. Bu ayki denemelerde vazelin kullandım işe yaradı biraz.Doktor tavsiye etmişti.O da kuruluktan olabilir dedi.Tedavi görüyorum tatlım ihmal etmiyorum.1 yıldır her iki ayda bir doktordaym. Ama enteresandır o kadar üstüne düştükçe her gittiğimde yeni bişi çıkıyo:) Mesela bundan önceki muayenemde 2 kistim çıktı çok korktuk ama adetle atılmış Allahtan.

ya artık enişteme yaptırdığım tahliller nekadar normaldi bilemiyorum.. çünkü sabah evden çıkmadan ben gidiyordum kanımı alıp öyle işe gidiyordu.. sordum yolda etkilenebilirmi kan diye evet dedi.. ama o da mantıklı gelmedi.. çünkü özel hastaları var adreslerine gidip kan alıyorlar ondan sonra hastanede tahliller yapılıyor.. 30 kasımda kan verdim adetimin 3.günü.. prolaktin 86 falan.. 9 aralıkta verdim hastanede 10 çıktı.. yani millet 40-45ten şikayetle ilaçlarla zor düşürürken 86dan 10'a inmesi çok şaşırttı.. ya bi yanlışlık vardı yada mucize oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…