sen kaç kiloydun kopriş
ben 158 boy 75 kilo
155 boy.. 70-72arasında geziyorum
*58kg idim eşimle tanıştığımda.. sanırım bu hormonlar çok değiştiriyor bizi cinsellik işin içine karışınca
geçmiş olsun cnm..
acının içerden geldiğine emin misin? belki rahim ağzında yara gibi birşey vardır..
çok zor bir durum rabbim yardımcın olsun.evlendikten sonra mı çıktı bu iltihaplar falan?
kitle beden endeksimiz hemen hemen aynı
ben de evlenmeden önce 60 kg idim
aslında evlendikten sonra kilo almak güzel bişey çünkü mutluluk hormonu şişmanlatıyomuş
yine de 15 kilo çok !!!
155 boy.. 70-72arasında geziyorum
*58kg idim eşimle tanıştığımda.. sanırım bu hormonlar çok değiştiriyor bizi cinsellik işin içine karışınca
evet hayatım ya, regl olurken bile içeriden bişi akarken sanki yaraya tuz basınca yanıyomuş gibi oluyozaten ilişkide de cnm yanıyo. Evlendikten sonra daha çok üstüne düşmeye başladım diyelim. Evlenmeden önce de hep akıntım çok olurdu ama normal sanıyodum ben.
Rahimde olsa ilişkide cnm yanmaması gerekmez mi? Doktor ultrasonda da bişi yok dedi. Kistler gitmiş problem görünmüyo niye acı var ki dedi. Muayenede bile cnm yandı doktor da şaşırdı. Ilaçlarını bi kullan gel bakalım dedi. Doku iileştirici bi fitil verdi bakalım. Bu bitince ona geçicem. Dua edin ltff. Bu ay ondan dolayı ümidim yok. Ilaçlar engel olur diye düşünüyorum
hay ben böyle mutluluk hormonuna :) bu arada.. mesaj beğenme olayı varmıydı yeni mi köymüşlar
Evet hayatım ya, regl olurken bile içeriden bişi akarken sanki yaraya tuz basınca yanıyomuş gibi oluyoZaten ilişkide de cnm yanıyo. Evlendikten sonra daha çok üstüne düşmeye başladım diyelim. Evlenmeden önce de hep akıntım çok olurdu ama normal sanıyodum ben.
Rahimde olsa ilişkide cnm yanmaması gerekmez mi? doktor ultrasonda da bişi yok dedi. Kistler gitmiş problem görünmüyo niye acı var ki dedi. Muayenede bile cnm yandı doktor da şaşırdı. İlaçlarını bi kullan gel bakalım dedi. Doku iileştirici bi fitil verdi bakalım. Bu bitince ona geçicem. Dua edin ltff. bu ay ondan dolayı ümidim yok. İlaçlar engel olur diye düşünüyorum
Kız ne ilgisi var hormonlarla cinsellikle. Aşkla birbirinize baka baka ne yediğinizin farkına varmıyosunuz
Evet hayatım ya, regl olurken bile içeriden bişi akarken sanki yaraya tuz basınca yanıyomuş gibi oluyoZaten ilişkide de cnm yanıyo. Evlendikten sonra daha çok üstüne düşmeye başladım diyelim. Evlenmeden önce de hep akıntım çok olurdu ama normal sanıyodum ben.
Rahimde olsa ilişkide cnm yanmaması gerekmez mi? doktor ultrasonda da bişi yok dedi. Kistler gitmiş problem görünmüyo niye acı var ki dedi. Muayenede bile cnm yandı doktor da şaşırdı. İlaçlarını bi kullan gel bakalım dedi. Doku iileştirici bi fitil verdi bakalım. Bu bitince ona geçicem. Dua edin ltff. bu ay ondan dolayı ümidim yok. İlaçlar engel olur diye düşünüyorum
evet yeni köymüşlar canım
sen beni beendin miii
bildirilerde de geldi
çok zor cnm gerçekten..dualarımız seninle umarım bir an önce geçer acıların..acı duydukça insanın canı ilişkiye girmekde istemez.çok zor bir durum.birde bebek düşünüce allah yardımcın olsun cnm.
ay bazen bende de oluyor .. ilişkiden sonra mesela wc gitmekten korkuyorum.. aynen yaraya tuz basar gibi oluyor.. ama ben fark ettim.. vajina girişi tahriş oluyor bazen.. o da canımı yakıyor.. bunun için doktora daha gitmedim.. çünkü herzaman olmuyor.. adet sonrası ilk 2 ilişki hep acılı oluyor nedense :26:
ay ben ne zaman yumurtlıcam yaaaa yada yumurtlayamıcakmıyım acaba offfffffffff
Senin acı girişte mi ilerleyince mi oluyo? Girişte bi yanma oluyosa tahrişten olur o.Ve idrar yakar. Benim hem girişte var, hem de ileride yara gibi acıo..Muayenede ultrasonu yukarı aşağı hareket ettirince bişi yoktu sağa sola hareket ettirdiğinde yara var da kabuğuna bastırınca acır ya öle hissettim. Ama görünen de bişi yoktu:44::44: Amaan ne dertli şu bayanlar yaa
Senin acı girişte mi ilerleyince mi oluyo? Girişte bi yanma oluyosa tahrişten olur o.Ve idrar yakar. Benim hem girişte var, hem de ileride yara gibi acıo..Muayenede ultrasonu yukarı aşağı hareket ettirince bişi yoktu sağa sola hareket ettirdiğinde yara var da kabuğuna bastırınca acır ya öle hissettim. Ama görünen de bişi yoktu:44::44: Amaan ne dertli şu bayanlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?