Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

155 boy.. 70-72arasında geziyorum
*58kg idim eşimle tanıştığımda.. sanırım bu hormonlar çok değiştiriyor bizi cinsellik işin içine karışınca

kitle beden endeksimiz hemen hemen aynı
ben de evlenmeden önce 60 kg idim

aslında evlendikten sonra kilo almak güzel bişey çünkü mutluluk hormonu şişmanlatıyomuş
yine de 15 kilo çok !!!

selam kızlar nasılsınız ben çok fenayım yaa saat 12 ye kadar uyudum kafam uyuştu resmen ben hep adet sonrası yumurtlama dönemine kadar böyle oluyorum sanki uyuyup unutmak istiyorum herşeyi bu arada şimdi yumurtlama günlerimdeyim ama bende ne akıntı ne bişey kupkuruyum neden acaba

geçmiş olsun cnm..
acının içerden geldiğine emin misin? belki rahim ağzında yara gibi birşey vardır..
çok zor bir durum rabbim yardımcın olsun.evlendikten sonra mı çıktı bu iltihaplar falan?

Evet hayatım ya, regl olurken bile içeriden bişi akarken sanki yaraya tuz basınca yanıyomuş gibi oluyoZaten ilişkide de cnm yanıyo. Evlendikten sonra daha çok üstüne düşmeye başladım diyelim. Evlenmeden önce de hep akıntım çok olurdu ama normal sanıyodum ben.

Rahimde olsa ilişkide cnm yanmaması gerekmez mi? doktor ultrasonda da bişi yok dedi. Kistler gitmiş problem görünmüyo niye acı var ki dedi. Muayenede bile cnm yandı doktor da şaşırdı. İlaçlarını bi kullan gel bakalım dedi. Doku iileştirici bi fitil verdi bakalım. Bu bitince ona geçicem. Dua edin ltff. bu ay ondan dolayı ümidim yok. İlaçlar engel olur diye düşünüyorum

kitle beden endeksimiz hemen hemen aynı
ben de evlenmeden önce 60 kg idim

aslında evlendikten sonra kilo almak güzel bişey çünkü mutluluk hormonu şişmanlatıyomuş
yine de 15 kilo çok !!!

hay ben böyle mutluluk hormonuna :) bu arada.. mesaj beğenme olayı varmıydı yeni mi köymüşlar

155 boy.. 70-72arasında geziyorum
*58kg idim eşimle tanıştığımda.. sanırım bu hormonlar çok değiştiriyor bizi cinsellik işin içine karışınca

Kız ne ilgisi var hormonlarla cinsellikle. Aşkla birbirinize baka baka ne yediğinizin farkına varmıyosunuz

çok zor cnm gerçekten..dualarımız seninle umarım bir an önce geçer acıların..acı duydukça insanın canı ilişkiye girmekde istemez.çok zor bir durum.birde bebek düşünüce allah yardımcın olsun cnm.

galiba acı birazda psikolojik oluyo çünkü bendede yara var ilaç kullanırken iyi ilaçlar bittikten sonra sanki şartlanıyorum acıyacak diye ve kendimi kasıyorum ister istemez acıyo bazen eşim bile farkediyo kendini kasıyosun dio

Kız ne ilgisi var hormonlarla cinsellikle. Aşkla birbirinize baka baka ne yediğinizin farkına varmıyosunuz

var ilgisi şekerim.. hormonlar normal dengenin dışına çıkınca.. vücut buna alışamıyor.. ha tabi ki kilosunu koruyanlar da var da.. çoğumuz evlilikten sonra kilo almışız .. en azından burdaki izlemim öyle

rahimde olan bişey ilişkiyi çok etkilemez mutlaka rahim ağzındadır
cenım inşallah ilaçlarla geçer de kurtulursun

Sağol cnmm..inş geçer...Kendimi zorluyorum işte dayanılmaz olursa bırakıyorum ztn. Kritik günleri az acıyla geçirebildim şükür. Ne kadar ihtimal küçük olsa da boş geçirmemeye çalışıyoruz. Daha ilk denemelerimiz şu an öncelikli olan iileşmem tabi. 1 yıldır devamlı doktordayım türlü ilaçlar kullandım. İnş bu kez son olur..Allah hepimizin gönlüne göre versin

ay bazen bende de oluyor .. ilişkiden sonra mesela wc gitmekten korkuyorum.. aynen yaraya tuz basar gibi oluyor.. ama ben fark ettim.. vajina girişi tahriş oluyor bazen.. o da canımı yakıyor.. bunun için doktora daha gitmedim.. çünkü herzaman olmuyor.. adet sonrası ilk 2 ilişki hep acılı oluyor nedense :26:

Senin acı girişte mi ilerleyince mi oluyo? Girişte bi yanma oluyosa tahrişten olur o.Ve idrar yakar. Benim hem girişte var, hem de ileride yara gibi acıo..Muayenede ultrasonu yukarı aşağı hareket ettirince bişi yoktu sağa sola hareket ettirdiğinde yara var da kabuğuna bastırınca acır ya öle hissettim. Ama görünen de bişi yoktu:44::44: Amaan ne dertli şu bayanlar yaa

ay ben ne zaman yumurtlıcam yaaaa yada yumurtlayamıcakmıyım acaba offfffffffff

Az önce çay içerken internetten bir alışveriş sitesine bakıyordum şu seksi vücut çorapları varya onlara bakıyordum allah razı gelmedi heralde kızlar yarı çıplak tabi çay genzime kaçtı.. Gözümden yaş geldi valla.. Ama kötü niyetle bakmamıştım nasıl giyiyolar acaba diye bakıyordum.

ay ben ne zaman yumurtlıcam yaaaa yada yumurtlayamıcakmıyım acaba offfffffffff
Hay Allah iiliğini versin hiç güleceğim yoktu. Yavrum bak ben ilk ayda pes ettim. Gelecek ay ovulasyon testi alıcam en temizi o. Sen de öle yap yımırtladım mı yımırtlamadım mı derdine sonnn

girişte gördüm kabarıktı elleyince acıyordu.. ama daha ileride de oldu mu hiç fark edemiyorum acıyı.. ilk başlarda acaba mesane girişinde mi yara oldu diye düşünüyodum hani wc gidince yanıyor ya.. sonradan fark ettim nerde olduğunu .. 1-2 kez akşamları yıkayıp güzelce kurulayıp bebek kremi sürdüm rahatlattı.. ama çok huylandım

doktor vajinit demişti sana değil mi kuzum
vajinit ilişki sırasında kuruluk yapar yeterince ıslak olmadığın için canın yanıyor
adet sonrasında ve ilişki sonrasında vajina florası değiştiği için oluyor bu yanmalar
benimde oluyordu iki tane fitil verdi doktorum ama çabuk geçen bir durum değil
çok ileri vakalarda hamileliğe engel olabiliyormuş tedavi edilmesi gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…