Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

kaderimiz aynıymış misticim benimde altınlarımı kaynıma verdiler hala geri ödemedi ama helal etmiyorum benimde içimde çok kaldı yeni gelinken şıkır şıkır takamadım hiç oofff aklıma geldi şimdi

haydi ii akşamlar hatunlarrr sevmekteyim sizi ben kaçıyorummmm yarın görüşrüüz.

benimkide gelmeyecek zaten eminim.
aslında altın takmayı hiç sevmem ama düğünlerde falan görünce için gitmiyo değil.bende helal etmiyorum diyorum birde bana yalan söyleyipde aldılar hep elimden.resmen enayi yerine koydu beni kendisi uyanık ya.ama hesabını kendi verecek.

mrblar.. başlık hayırlı olsun. bende artık demirbaş oldum. bu ay da adımı yazdırırsam 5. ayım olacak..
inşallah bu ay hayırlısıyla gebe kalırım...
7 mart... benide ekleyinnn :))

Son düzenleme:

ya bende altın takıyı hiç sevmiyorum ama ev alırken maya oldu
ben böyle büyük ama şık altın takı takabilirim tek parça olacak
klasik set bilezik çok itici

yenı topık daim topik hayırlı olaaaaaa tüm bebiş isteyenlereee

ben bu ara hiç giremiyorum işlerim daha da sıkılastı kızlar..

siz neler yaptınız döllenen varmı :)

yenı topık daim topik hayırlı olaaaaaa tüm bebiş isteyenlereee

ben bu ara hiç giremiyorum işlerim daha da sıkılastı kızlar..

siz neler yaptınız döllenen varmı :)

şekercim ii akşamlar gerçekten epeydir yoksun, inş. hayırlı bebbişi bol bir topik olur, şuanda bir gelişme yok herkes sakince martı bekliyor canım

bir tane mi okuyacak bi kişi sayı sınırlaması varmı istediğimiz kadar okuyabilirmiyiz potiye de okundu herkes bir tane okuyabildi ona

::) maşallah sanada bebişined anne olmak kolay değil canım azcık sabret onlarda geçer, sağlıkla kucağınada alırısn inş. Burada AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:)
inşallah gececekkk
GEÇMİŞ OLSUN CNM... İYİ BAKIN BİRBİRİNİZE
sağol canım
hoşgeldin neden serum taktılar çok mu istifra ettin
kusamıyorum kiiii midemin bulantısından netede gelemiyoruminşallah gececek bulantılarım
kızlar ben kaçtım öptüm hepinizide pazartesi görüşürüz byeee....

hayırlı yolculuklar canım annene bol bol doyyyyyyy

Günaydın misralcimm...

Ben de burdayımm..Hava çok soğuk baoğazlarımı üşütmüşüm..Dün akşam yattım bütün gün..
Sen nasılsın cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…