nerdesiniz kızlar?
aman cnm altın ne ki?
benim düğünümde herkes bilezik takmıştı.milletin ağzı açık kalmıştı ne kadar çok altınınız var kesin ev araba alırlar demişler arkamızdan hep.düğünüm desen hem ankarada hem bursada dört dörtlük oldu.balayına gittim geldiğimde kayınvalidem bütün küçük altınlarımı eşimin abisine vermişti.. zaten bir ay geçmedende bütün bileziklerimi aldılar elimden.
artık altında hiç gözüm yok.ben hiç takamadım altın falan artık bu gençliğimde takamadıktan sonra istemiyorum altın falan.ama bir kızım olursa eğer yapmak istediğim çok şey var onun için.
önemli olan eşinle anlaşmak huzur mutluluk gerisi boşbak dertlendim gene.
kaderimiz aynıymış misticim benimde altınlarımı kaynıma verdiler hala geri ödemedi ama helal etmiyorum benimde içimde çok kaldı yeni gelinken şıkır şıkır takamadım hiç oofff aklıma geldi şimdi
benimkide gelmeyecek zaten eminim.
aslında altın takmayı hiç sevmem ama düğünlerde falan görünce için gitmiyo değil.bende helal etmiyorum diyorum birde bana yalan söyleyipde aldılar hep elimden.resmen enayi yerine koydu beni kendisi uyanık ya.ama hesabını kendi verecek.
kızlar ben kaçtım öptüm hepinizide pazartesi görüşürüz byeee....
hadi ana kuzusu doy anana
dua iste bizim içinde
yenı topık daim topik hayırlı olaaaaaa tüm bebiş isteyenlereee
ben bu ara hiç giremiyorum işlerim daha da sıkılastı kızlar..
siz neler yaptınız döllenen varmı :)
bir tane mi okuyacak bi kişi sayı sınırlaması varmı istediğimiz kadar okuyabilirmiyiz potiye de okundu herkes bir tane okuyabildi ona
yasin okunuyorsa benide yazın.ama kişi bişı bir tanemi okunacak.öleyse benden 3 tane kesin çıkar.ben annem eşim[/QUOTE
özürdilerim kızlar ben pek cvp veremiyorum misafirim var ancak okuudumm msjları Öncelikle çok ama çok tşk ederim beni çok mutlu ettiniz 1 Yasini tek kişi okuyacakmış banada öyle söylediler arkadaşlarım başlatmıştı öyle söyleyince böyle oldu :))))
O zaman 4 yazıyorum Allah razı olsunn çok sağolun
inşallah gececekkk::) maşallah sanada bebişined anne olmak kolay değil canım azcık sabret onlarda geçer, sağlıkla kucağınada alırısn inş. Burada AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:)
sağol canımGEÇMİŞ OLSUN CNM... İYİ BAKIN BİRBİRİNİZE
kusamıyorum kiiii midemin bulantısından netede gelemiyorumhoşgeldin neden serum taktılar çok mu istifra ettin
Günaydın misralcimm...
Ben de burdayımm..Hava çok soğuk baoğazlarımı üşütmüşüm..Dün akşam yattım bütün gün..
Sen nasılsın cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?