Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

bugun süperiz mide bulantımız yok agrımız yok rahatız bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak

iyiyiz canım ne olsun bu aralar gelemiyorum uykum çok oluyor babamları bile çok az gördüm uyumaktan

uyusunda büyüsün maşallah (sen çok büyüme ama )
bende ilk hamileliğimde çok uyuyordum tatile gittik otele
çıkıncaya kadar uyudum
allahtan grup halinde gitmiştik eşim onlarla takıldı ben uyanıp balkondan el sallamakla yetindim

bende çok uyumuştum hamileyken..gerçi benim bebek düşük aşamsına geçtiği için o yüzdende olabilir dediler sonra.kafamı koyduğum yerde uyuyordum.

nasıl yaniii anlamadım şimdi çok uyuyorum diye düşecekmi bebegim

yok be deli uyuyosun diye düşermi?
zaten hamile kadın çok uyurmuş ama zaten benim hamileliğim çok kısa sürdüğü için hamilelikten değil belki düşük yapacağın için vücudunda anormallikler olduğu için uyku yapmıştır sana dediler.

heeeeee tırstım vallaaaaaaaaaaaa

ya kızlar ben bu yumurtlama dönemini tam kavrayamadım
şimdi benim hesaplayıcılara göre bugün ovulasyon günüm
bugünün öncesinde mi yoksa sonrasında mı şansım daha fazla
ha bir de çatlatma iğnesi filan oluyorlar ya doktor sonrasında ilişki öneriyomuş kafam ondan karıştı

valla bende hiç anlamıyorum öle şeylerden.

canım sen şimdi bugun pazartesi çarşamba fik fikini aksatma sonra 2 günde bir devam et canım

canım beklenen adetin diyelim 30 mart 14 gün öncesine gidiyorsun.. 16 mart oldu.. 13 14 gibi başlayıp 2 güne bir 20 22 marta kadar devam edersen şansın artmış olur..

çatlatma iğnesine gelince.. yumurtlama problemleri olanlara verilir.. ben de kullanıyorum.. öncesinde hap alıyorum.. bekliyorum yumurtam büyüyünce çatlatma iğnesi vuruluyor.. tamamen yumurta takibiyle lgil bir durum..başka bir kullanımı yok..yumurtlamanda sorun olp olmadığına doktorun karar verir..

çatlatma iğnesi olgunlaşan yumurta vücutta LH hormonu artışıyla çatlar eğer o hormon artamıyorsa dışarıdan müdahale ile iğne şeklinde vücuda verilir. LH hormonu artışından 24-48 saat arasında bir zaman diliminde yumurta çatlar. o yüzden genelde çatlamadan önce ilişkiye başlanır. çatladıktan sonra ki gün de ilişki olmalı

boşa mı gider hiç:) kocamızla koca ay sadece 1 hafta beraber olursak boşarlar valla:) mutlu oldunuz:)

teşekkürler kızlar ben zaten adete bir hafta kalıncaya kadar çalışmalara devam ediyorum
çatlatma iğnesi kullananlara sonra ilişki öneriyorlar ya
öncesi önemsiz mi diye düşündüm bir an

bacım şu 3 ay düşük tehlikesi varya ondan yanaştırmıyorum

gülüm ben öyle yanaş demedim. bebeğe konsantire olup adamı unutma ilgi göster şımart didim
sonuçta bebişin babası olaya dahil et
erkekler biraz kenara itilmiş hissediyorlar bebek olunca kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…