Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

Allah kabul etsin cnm, kayınvalidenin de gönlü olur..

bende bu ara bebek işide yatınca kendime taktım kafayı..
sanki çok saldım kendimi.kilo falan aldım çok şiş hissediyorum kendimi.devamlı kendime değişik kıyafetler falan alalsım var sanırım psikolojim çöktü [/QUOTE]

Yarın ben alışverişe gidicem artık pantolon filan almam lazım sığmıyorum çünkü
ama zayıflarmıyım acaba :26:

ben kış sezonunun sonunda aynen öyle oluyorum... çok yoruyor beni bu mevsim.. (Rabbimin gücüne gitmesin)
geçen gün eşim postaladı beni dükkandan :) saat 12 gibi çıktım.. git gez toz dedi.. biraz havan değişir dedi.. bende yalnız gezmeye alışkın değilim.. gittim doğalgaz faturasını yatırdım ego'da.. sonra kızılaya doğru giderken.. köprünün üstünde 1milyoncu var :) daldım oraya.. 30lira harcadım çıktım.. rahatladım :) sırıta sırıta geldim dükkana.. eşim de dalga geçiyor benle.. alışveriş yapınca stresini attın mı diyor :)

Allah kabul etsin cnm, kayınvalidenin de gönlü olur..

bende bu ara bebek işide yatınca kendime taktım kafayı..
sanki çok saldım kendimi.kilo falan aldım çok şiş hissediyorum kendimi.devamlı kendime değişik kıyafetler falan alalsım var sanırım psikolojim çöktü [/QUOTE]

hehe ben de bi gitmiştim ya saçımı kestirip parfüm marfüm ıvır zıvır alıp kendime gelmiştim

hehe ben de bi gitmiştim ya saçımı kestirip parfüm marfüm ıvır zıvır alıp kendime gelmiştim

Son düzenleme:

keşke 30 a bitse benimde
hata yapıyorum alıcaklarımı erteliyorum erteliyorum
sonra sıkışıyorum acil ihtiyaç oluyo alcaklarım
sonra da kartlar da patlama
kendimize gelemiyoruz :84:

off benim harcama yapmamam lazım ama.sınav harcım zaten çok.onu ödedim.eşim zaten laflandı bir ton.ders çalışmıyosun boş boş ödüyoruz diye.birde alışveriş yapıcam diyemem.desem alır eşim zaten harcamayı çok sever hep ben engellerim dikkatli olmak zorundayız.işten de ayrılıyorum

keşke 30 a bitse benimde
hata yapıyorum alıcaklarımı erteliyorum erteliyorum
sonra sıkışıyorum acil ihtiyaç oluyo alcaklarım
sonra da kartlar da patlama
kendimize gelemiyoruz :84:

ah şu kartlar var ya.. insanı mahfediyor.. bizde de var ne yazıkki.. ben kesinlikle kullanmam diyordum.. işe başladığımda bankaya hesap açtırmaya gittim.. 2 hafta sonra parakartımla birlikte kredi kartı da göndermişler.. neyse dedim.. belki acil birşeye lazım olur diye düşündüm.. malüm ozaman da kayınımın düğünü yapılacaktı.. harcamalar olacak ya... o gün bu gün.. hala kullanıyorum.. 1000lira ile başladım 2200lira oldu limiti

ay kızlarr altın fırladı:)) 73,156 gr hehe kimseye çeyrekte takamayacağız artık anam anam düğünlerde yaklaşıyorr peh

ay kızlarr altın fırladı:)) 73,156 gr hehe kimseye çeyrekte takamayacağız artık anam anam düğünlerde yaklaşıyorr peh

başka yol bulmak lazım çeyrek yerine :26:
bizimde önümüzde nişan var şimdi
ekim gibi de düğün olucak
çok yakınlara takmak farz oluyo şimdiden biriktirelim bari

evet yaz geldimi düğün işi çok zor.bu dönemde altını olan yaşadı..bende olmadığı için sadece altını olanlar adına sevinebiliyorum sadece

evet ya..altın çok yükseldi.benim günüm var nisan ayında bende.kesin nisanda da düşer

abow.. bizim mayısta yeğen doğacak.. çeyrek altın yeter diyordum ... hani malum.. evlerini de biz döşedik (açmıyorum daha o konuları)
ama şimdi düşünüyorum da o eltim olacak fitnenin çocuğuna çeyrek altın bile fazla geliyor bana.. kazıyoruz anam paraları ... bana altın takan olmadı.. biraz da bencil mi olsam ki acep..
akıl verin bizim düğün benim memlekette oldu.. eşimin tarafı gelemedi..malum vize pasaport.. kaçmış kızının düğününü babam yaptı... yol masrafımıza kadar herşeyimizi karşıladı.. sonra da millet laf ediyor neden onları çağırmamışız diye.. asıl ayıp sizin be.. madem düğün istiyodunuz da azıcık ceplerinize dalsaydınız da yapsaydınız kardeşinize.. dimi ama.. 3 görümceden 1 tanesi 1 çeyrek altın verdi.. o da şöyle oldu.. "biz gelemiyoruz ama en azından bu da bizden olsun zor gününüzde yaranıza merhem olur" dedi.. gönlümü aldı.. ne diim.. küçük kardeşleri evlenecek olunca biri dönerini taktırdı... biri meşrubatını aldı.. diğeri sandalye masa kiraladı.. tabi.. gene en çok bizden para çıktı.. mahalle düğünü oldu ama bana o da yapılmadı... peeh ..
yok yok sustum ben.. konuşmicam artık onların hakkında.. bunaltıyorum kendimi

:)) evet biriktirelim eskiden hiç altın sevmezdim şimdi çok hoşuma gidiyor takmıyorum ama altın olarak birikim yapmak pek mutlu ediyor beni

nasıl yani düğününde takı takmadılarmı 1 çeyrek altınmı taktı sadece kardeşin biri aaa çok şaşırdım

nasıl yani düğününde takı takmadılarmı 1 çeyrek altınmı taktı sadece kardeşin biri aaa çok şaşırdım

aman cnm altın ne ki?
benim düğünümde herkes bilezik takmıştı.milletin ağzı açık kalmıştı ne kadar çok altınınız var kesin ev araba alırlar demişler arkamızdan hep.düğünüm desen hem ankarada hem bursada dört dörtlük oldu.balayına gittim geldiğimde kayınvalidem bütün küçük altınlarımı eşimin abisine vermişti.. zaten bir ay geçmedende bütün bileziklerimi aldılar elimden.
artık altında hiç gözüm yok.ben hiç takamadım altın falan artık bu gençliğimde takamadıktan sonra istemiyorum altın falan.ama bir kızım olursa eğer yapmak istediğim çok şey var onun için.
önemli olan eşinle anlaşmak huzur mutluluk gerisi boş bak dertlendim gene.

ah kıyamam sana böyle şeyler duyunca çok bozuluyorumyawsss, benim öyle şeyler gelmedi başıma çok şükür hatta 1 yıl boyunca her kayınvalideme gitiğimde eve altınla, hedye ile döndüm düğüne gelemeyenler sonradan hayırlı olsuna gidenler hediyelerini bırakmışlar anneme saolsun oda hep verdi hediyeleirn çoğunu braktım ama altınları almıştım.

nasıl yani ya altınlarını niye almışlar ben anlamadım

Altınlar sana takılıyo sonuçta, senin ailende takıyor
düğünde yapılan takılar gelinindir kimse de karışamaz
çok sinirlendim büyük harfle yazıyom

kesinlikle sana katılıyorumm canımmm hıh kendi kızlarının altınlarıd aalınsın inş. ne diyim

kesinlikle sana katılıyorumm canımmm hıh kendi kızlarının altınlarıd aalınsın inş. ne diyim

durumları yok dersende anlamam madem yok biz düğün yapamıyoruz derler nikah kıyarsın
aleme gösterişten başka bişey değil sanki bu takıları geri almak

misti valla sende peygamber sabrı var :96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…