Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

hadi o zaman ne duruyorsun

aman baş mı olur onla kuzum yaa
bizde bi yemek bi pilav yada bi yemek bi çorba o da olmadı bi yemek bi yoğurt bitti gitti

bende bi keyif bi keyif
yemek yapamıom ya
ohh derdim değil vallah :)
ya anne ya dışarısı ya ekmek peynir :)
zafer senin craftyymm en iyisini yapıyorsunn keyif çattman lazımm aamaa hakkınnn:))
valla cnm gerçekten aşka geldi sanırım...
bu ay adetime az kaldı bekliyeyimde olursam doktora gidicem...hızlandırayım bari süreci
hadi hakkında hayırlısı olsun canımmm
kocana şiirr yazmışsınnn bıdığımm birde karşısına gidip söyle bakim neler olucakk :90::90::90::90::90:

kabı alacak cnm da..bir umut bekliyo işte belki ondan önce olur diye..
ama şükrana gitmek istemiyormuş beyimiz.şükran hanım eşimin köylüsü ya utandı herhal
bende tamam başka yere gideriz sen merak etme dedim ama nereye gideriz bilmiyorum...:26:

bebek yapsanaaaa
bebek yapsanaaaa
bebek yapsana vay vay
bebek yapsanaaaaa

çikolataaaa bendeee isterimmmm tek başınaa yeme öyleee bat ne kızzz tokat yöresinde olurr o dediğin batt :))) satt mı diycektin yoksaa

He bilirim o bat ı da güzel olur. Ama benim bat 26 Mart...Beklenen(Beklenmeyen) a.t:)

Bu arada, Şebnem'e hitaben söylenmeyen sözler hakkında değerlendirme yapıyosunuz. Hepimiz bir yandan ona destek olurken, bir yandan da kendimizi de silkelemeliyiz diye o anda burada bulunan arkadaşlara yönelik bi tavsiyeydi bu. Hayatta hep fazlasını isterken, önemli olan 2 şeyi görmüyor oluşumuzu hatırlatmaya çalışmaktı...Tekrar ediyorum, Şebnem'e değil, kendimize ve kıymet bilmezliğimize bir uyarıydı.
Yoksa kimse nispet yapma derdinde değil ki...

Diyceksiniz ki, her halukarda okuyor. Ama şunu gözardı ediyosunuz. Şebnem zaten çok kötü şeylere maruz kalmış. Bu yazılanlar nedir ki...Sevginin her şeyi örtbas edemeyeceğini, bir evlilik bu şekilde devam ederse gerçek anlamda bir evlilik olmayacağını, olmadığını görmesi gerekir diye düşünüyorum...

evetttt bende öyle diyorummm amaa nerdee yapmaaa tabii en iyisii sensinnn ben bir işe başlayım zor görür yemeğiii
aman baş mı olur onla kuzum yaa
bizde bi yemek bi pilav yada bi yemek bi çorba o da olmadı bi yemek bi yoğurt bitti gitti

kafiyeliiii hatunummm beniimmm iyiyimişşş sizdekideee

tubişimin kocası catering zanmış arkadaşımı yahuuuuuu

benimki de pek farklı değil
sen ne güzel tatlılar yapardın eskiden diyo bana
yemek bitti tatlısı eksik kaldı beyfendinin
ben bu halimle her akşam mutfağa girip yemek yapıyorum hayatım onu da sen getirirsin diye düşündüm dedimm

he heh he gülüyo bana

görürüm seni ben 2 hafta sonaaaa (şaka bi yana bulanmaszın inşallah)
yapamıom bacı ben yaaa
üzgünüm de bu durumdan bende beslenemiorum adam gibi

evett aynen öylee catering sanıyorr sanırımmmm çok sinirlendim çokkk derhal hamile kalmalıyımmm derhalll sonra midem bulanmasadaa girrmiycem o mutfağaaaa

girme arkadaşım
hakkımız canımız çıktı bu sıpalar için
ben neler aşeriyorum bilsen
AVM gezmeleri, ayak masajları, anneme gitmek, yeni gömlek almak vs vs
ama ben diil şehzade istiooo napiim

görürüm seni ben 2 hafta sonaaaa (şaka bi yana bulanmaszın inşallah)
yapamıom bacı ben yaaa
üzgünüm de bu durumdan bende beslenemiorum adam gibi

Craftymmmm az kaldı sık dişiniii biterr inşalah bu olay sabahlarııı tuzlu bişeylerr yeee öyle kalkk nasıl olur bilmiyorum kii amaaa bir şekilde vitaminsiz kalma kendinedeee yeğenimizeede dikkat et canımmm

sen daha mantarı nasıl yapcağını söylemedinn

ay canım mantarı ben diri diri seviyorum
alıyorum 1 kaşık teryağını iyice kokusu çıkana kadar kızdırıyorum
sonra mantarları 4 mm lik dilimler olacak şekilde doğrayıp yüksek ateşte döküm tavada sallıyorum
sulanıyo hafiften o zaman biraz kısıyorum içini alsın diye
sonra tekrar harlı ateşte suyunu çektiriyorum
en son 1 kaşık krema koyup tekrar bi sallayıp karabiber ve tuz ekliyorum bitiyo (bu yanında et varsa)

eğer yanında et yoksa
krema yerine annemin yaptığı pişmiş biberli domatesli konserve var ondan yeteri kadar koyup suyunu çektirene kadar harlı ateşte pişiriyorum

Hihhihh Benimki de geçen tekrar kist mi oldu diye telaşla doktora giderken " Ooof off bi tane bi vereydin elime de ondan sonra bekliyeydik" dedi, koptum benn

girme arkadaşım

neeeee
avm gezmesimi aşeriyon...gömlekmi aşeriyon
sen hamileydin demi bacım
senin sıpa hakkaten değişik çıktı yaw :26:

girme arkadaşım

benim yımırtalar da Iphone4 istiyo
geçen şükran bakarken sölediler

girme arkadaşım

canımmmm aşerr tabiii benim aşereceğim konularda belli altınlar dolarrlar eurooolar her gün canım isteyecekk bir gelsin benim sıpaa o zaman benim koca yandıı

bu arada benimki işten geliyoorrr ben kaçtımm kızlarrr alllahaa:emanet olunnn öpüüldünüzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…