Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

cnm mesaj kutun dolu,ulaşmıyor..

seboşummm Rabbim umarım sana herşeyin hayırlısını nasip ederrr geçmişi okudum ve gerçektenn çok üzüldümmm çok zor bir durum Rabbim güç versin sana...Kimse senden değerli değil..Kimsenin bu eşin dahi olsa seni kırmasına üzmesine izin vermee lütfenn..Eşinee inanılmazz sinirlendimmm yapılır mı böyle şeylerr ütüsünü yaptığın yemeğini yaptığın her şeyiyle ilgilendiğin bir adamın bunları yapmasını kaldıramıyorum gerçekten çok zorrr ..Resmen yediği kabın içine ediyor derler yaa aynen öyle olmuşşşş.........

kasım ayı anneleri topiğine bakayım dedim mart ayı baya bereketli geçmiş anladım kızlar
hatta bir yetmemiş iki topik açılmış

kasım ayı anneleri topiğine bakayım dedim mart ayı baya bereketli geçmiş anladım kızlar
hatta bir yetmemiş iki topik açılmış

Kızlar bu ay harbidenn martı kedilere bırkamadılar maşallah maşallahhh hep böyle devam eder inşallahhh

selam cnm gördüm şimdi seni :)

Mistralimmmm yani anca gördünnn o kadarda seslendim sanaaa

çok üzüldüm ben başından geçenlere
bu senin imtihanın arkadaşım
dua et
rabbim hayırlısını versin
içini ferahlatsın
sorunlarını çözsün inşallah

bu araa niyee kimse yok topikte bıraktığım gibi duruyorrr nerdeyseee

Son düzenleme:
bendee üzüldümmm gerçektenn çok zor durumuu Rabbim yardımcısı olsun inşallaah hiç kolay değilll

seni de kutlayamadım
rahim filmin güzel çıkmış maşallah
progesteron da süper bir de haftaya bhcgyi görsek söyle tavan yapmış vaziyette
Allahın izniyle ohh dicez derinden:)

ben seni tam bilmyorum kaç yıllık evlisin yaşın kaç
kaç yıldır uğraştın???

Evet hepimiz çok üzüldük Hatta akşam eşiciğimi daha bi sevesim geldi, şükrettim. Bazen çok nankör oluyoruz. Yetinmeyi bilmiyoruz. Ama dün şebnemim anlattıklarından sonra dedim ki her şey boşş.Önemli olan sağlık ve huzur...Herkesin imtihanı farklı tabi.Allah inş en hayırlısını verecektir ona.Hepimiz dua edelim kızlar. Birbirimize ettiğimiz dualar daha makbülmüş...

Ya bi çikolata mı yesekkk:2::2::2:Bat da yaklaştı benim, moral de bozuldu.Ne dersiniz??

kızlar hadi silkelenin ve kendinize gelin..bizim güçlü olmamız lazımki seboşa güç kuvvet verelim demi..bu yazdıklarımızı o da okuyo ve daha çok morali bozulacak belki...hadi güzel şeylerden bahsedelim..seboşda gelirse azıcık kafası dağılır.

ne yemek yapcannız bu akşam çok acıkıyom beeen dayanamıyorum açlığıma
ne yapsam bilemedimm fikir verin

ağzından bal damlıyorr kuzuummmm inşallah tavan yapar odaa kedi gibi bekliyorumm valla ..Ben 3.5 yıldır evliyim 4 olcakk nerdeysee hiç korunmadık eşimdede bendede görünürde bir sorun kalmadı çok şükür benim yumurtalar gelişmiyorduu nasıl oldu bilmiyorum amaa 4 aydır iyi gidiyor işte ...Şuanda sebepsiz infertilite dedikleri, şey benim başımda işte adet olucakmışım gibii sancım varrr karnımda amaa daha 10 gün varrr:97::97::97:

haklısın mi,stralim doğru söylüyorsunnn seboşumm gel hadiii biraz neşeleennnnnnnnnnn

ne yemek yapcannız bu akşam çok acıkıyom beeen dayanamıyorum açlığıma
ne yapsam bilemedimm fikir verin

he he he tam adamına sordun... bende yemek yok bu hafta..
hafta sonu malum hep kayınvalidemlerin eşya işleri ile uğraştık.kendi evime ne yemek yapabildim ne temizlik..sanırım makarna falan yaparım.yada basit başka birşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…