merhaba arkadaslar gecen aylardan belki hatirlayan olur beni bu ay ismimi yazdirmamaistim topige ama
beklenmeyen adet tarihim 24 mart ti. 5 gun onceden beri yaptigim butun testler pozitif Allaha sukur. bugun doktora gidecegim ama yurtdisinda oldugumdan kan testi sonucunu baya bi gec alacagim. Yinede sizlere bu guzle haberi vermek istedim. belki aranizda benim gibi hem pko hemde esinde sperm azligi problemi olanlar varsa umut olur. 1.5 yil sonra bu duyguyu bende yasiyorum. 2 ay kolen ve metformin kullandim ve olmadi bu ay ise hatit tohumu cayi ictim demek vesile bundaymis.ayrica ates olcme yonteminide kullaniyordum aylardir.
Umarim Allah sonumu hayir eder. Ve butun bebek ozlemi cekenlerin kucaklarini bebisle doldurur.
herkes nereye gitmiş ayol :26:
mistralimmmm ben burdayımmmm burdaaaa bakk bakkk piştttt burdayımmm kızzzzzzzz
kasım ayı anneleri topiğine bakayım dedim mart ayı baya bereketli geçmiş anladım kızlar
hatta bir yetmemiş iki topik açılmış
selam cnm gördüm şimdi seni :)
bu araa niyee kimse yok topikte bıraktığım gibi duruyorrr nerdeyseee
konuşsam tesiri yok sussam gönül razı değil durumlarındayız 2 gündür tuğba
hayırdırr bıdığım ?? seninde canın sıkkınnnnn:97::97::97:
evet şebnemin olayına üzüldüm çok
içimde heyecan meyecan kalmadı
bendee üzüldümmm gerçektenn çok zor durumuu Rabbim yardımcısı olsun inşallaah hiç kolay değilll
kızlar hadi silkelenin ve kendinize gelin..bizim güçlü olmamız lazımki seboşa güç kuvvet verelim demi..bu yazdıklarımızı o da okuyo ve daha çok morali bozulacak belki...hadi güzel şeylerden bahsedelim..seboşda gelirse azıcık kafası dağılır.
seni de kutlayamadım
rahim filmin güzel çıkmış maşallah
progesteron da süper bir de haftaya bhcgyi görsek söyle tavan yapmış vaziyette
Allahın izniyle ohh dicez derinden:)
ben seni tam bilmyorum kaç yıllık evlisin yaşın kaç
kaç yıldır uğraştın???
kızlar hadi silkelenin ve kendinize gelin..bizim güçlü olmamız lazımki seboşa güç kuvvet verelim demi..bu yazdıklarımızı o da okuyo ve daha çok morali bozulacak belki...hadi güzel şeylerden bahsedelim..seboşda gelirse azıcık kafası dağılır.
ne yemek yapcannız bu akşam çok acıkıyom beeen dayanamıyorum açlığıma
ne yapsam bilemedimm fikir verin
ne yemek yapcannız bu akşam çok acıkıyom beeen dayanamıyorum açlığıma
ne yapsam bilemedimm fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?