Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

çikolataaaa bendeee isterimmmm tek başınaa yeme öyleee bat ne kızzz tokat yöresinde olurr o dediğin batt :))) satt mı diycektin yoksaa

haklısın mistral biraz dikkat etmek lazım aslında konuşurken. bazen anlamıyoruz karşıdakinin durumunu. aslında karşı tarafın duymak istediği bizim kocamızın ne kadar iyi olduğu değil veya benim kocam hiiç öle yapmaz ay maşaallah dememiz değil. hoş hiçkimse kötü niyetinden yapmıyor buna eminim de. biraz karşı tarafın yerine koysak kendimizi anlayacağız belki

nasıl yapcan.... evde mantar var bende yapayım bari
ben hep tavukla kavurup domatesli kaşarlı fırın yapıyorum ama kız yemiyo mantarı

mantar falan dedinizdee yavv benim bir eşim varrdı işten gelecek akşamda oluyorr yemeği unutmuştummm ben ne yapsam kiiii

bişi diyim mi
hiiiç üzülme canım hatta sevin diyebilirim bende de olmuştu o adetimden 10-12 gün öncesinden kasık ağrım vardı
umutandırmış gibi olmasın ama hadi inşallahhhh

çikolataaaa bendeee isterimmmm tek başınaa yeme öyleee bat ne kızzz tokat yöresinde olurr o dediğin batt :))) satt mı diycektin yoksaa

bat= beklenmeyen adet tarihi
sat=son adet tarihi... biz olmak istemediğimiz için bat oluyo...şekerim..

diyet iyi ama tahminimden daha iyi
ama garip biraz kanamamdan önce 75 kg çekiyordum
dün sabah tartıldım 72 sanırım yani 1 hafta olmadan 3 kilo garip ama sanırım düşükten

bişi diyim mi
hiiiç üzülme canım hatta sevin diyebilirim bende de olmuştu o adetimden 10-12 gün öncesinden kasık ağrım vardı
umutandırmış gibi olmasın ama hadi inşallahhhh

hadii inşallahh o zamann :)) sevindimm bıdığımmm hadi hayırlısıııı
bat= beklenmeyen adet tarihi
sat=son adet tarihi... biz olmak istemediğimiz için bat oluyo...şekerim..

ben kaçırmışım olayııı BAT denince aklımaa tokat yöresinin batı geldiii çok severim yaprakla yemeyii anaammmm karnım acıktıııı vallaaaaaaa

ben diyetteyim aklıma kötü kötü şeyler getirme

diyet iyi ama tahminimden daha iyi
ama garip biraz kanamamdan önce 75 kg çekiyordum
dün sabah tartıldım 72 sanırım yani 1 hafta olmadan 3 kilo garip ama sanırım düşükten

hmm evet düşükten olabilir..iyisin demi sen şimdi..ayağını falan sıcak tut ama tammamı cnm..düşüğünde lohusalığı olurmuş..1 ay kadar kendine dikkat et.ayaklarını sıcak tut..
annenlere söyledinmi durumunu..

bu arada dün eşim sonunda patladı...hadi artık işten ayrılda doktoramı gideriz ne yaparız doğur şu çocuğu ben çok istiyorum dedi ben tabi şok içinde bakakaldım..

ben dünden yaptım yemeklerimi bu akşam rahatım hatta yarını da geçiririz o yemeklerle biz

ohhh vallaaa bizdee illahaa günlük 3 çeşit yemek çıkıcakkk yoksaa bidaha yenmiyorr azar azarda olsaa kalmayacak şekilde günlük yapmak zorundayım ben yaptığım yemeği 3 gün yerim yemesine amaa benim koca yemek konusunda mızmızz yemiyorrrrr

wuhhuuwww
aşka gelmiş :)

bende bi keyif bi keyif
yemek yapamıom ya
ohh derdim değil vallah :)
ya anne ya dışarısı ya ekmek peynir :)

iyiyim canım adetim de bitti sayılır günü az ama miktarı fazlaydı
hatta ilk gece yatakta kocaman bi kırmızılık vardı
üstüne muşamba serdik 3 kat da çarşaf... Haftasonu yeni yatak alacaz

Isiyosa bi zahmet elini taşın altına koyacak
spermiyogram kabını eline alacak!!!

uff aynı benmkide öyleydi. ama çalışıyorum ben her akşam gelip de yemek yapamam kusura bakamasın iki güne kadar çıkardım yeme limitini zaten çok durdu mu bende yemem de iki günlük yemek de yenir yani ne bilim. hele ki zeytinyağlı yemek bence durunca güzelleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…