bende mantar olacak inşallah eve erken gidebilirsem
Evet hepimiz çok üzüldükHatta akşam eşiciğimi daha bi sevesim geldi, şükrettim. Bazen çok nankör oluyoruz. Yetinmeyi bilmiyoruz. Ama dün şebnemim anlattıklarından sonra dedim ki her şey boşş.Önemli olan sağlık ve huzur...Herkesin imtihanı farklı tabi.Allah inş en hayırlısını verecektir ona.Hepimiz dua edelim kızlar. Birbirimize ettiğimiz dualar daha makbülmüş...
Ya bi çikolata mı yesekkk:2::2::2:Bat da yaklaştı benim, moral de bozuldu.Ne dersiniz??
kızlar hadi silkelenin ve kendinize gelin..bizim güçlü olmamız lazımki seboşa güç kuvvet verelim demi..bu yazdıklarımızı o da okuyo ve daha çok morali bozulacak belki...hadi güzel şeylerden bahsedelim..seboşda gelirse azıcık kafası dağılır.
ben mantar yemiyorum malesef..yemediğim sayılı şeyler arasında..bende mantar olacak inşallah eve erken gidebilirsem
çikolatayı bilerek es geçtim cnm...Kimse bana cevap vermedi. Ben de tek başıma yedimmm
nasıl yapcan.... evde mantar var bende yapayım bari
ben hep tavukla kavurup domatesli kaşarlı fırın yapıyorum ama kız yemiyo mantarı
ağzından bal damlıyorr kuzuummmm inşallah tavan yapar odaa kedi gibi bekliyorumm valla ..ben 3.5 yıldır evliyim 4 olcakk nerdeysee hiç korunmadık eşimdede bendede görünürde bir sorun kalmadı çok şükür benim yumurtalar gelişmiyorduu nasıl oldu bilmiyorum amaa 4 aydır iyi gidiyor işte ...şuanda sebepsiz infertilite dedikleri, şey benim başımda işte adet olucakmışım gibii sancım varrr karnımdaamaa daha 10 gün varrr:97::97::97:
çikolataaaa bendeee isterimmmm tek başınaa yeme öyleee bat ne kızzz tokat yöresinde olurr o dediğin batt :))) satt mı diycektin yoksaa
Kimse bana cevap vermedi. Ben de tek başıma yedimmm
ben mantar yemiyorum malesef..yemediğim sayılı şeyler arasında..
Senin diyet nasıl gidiyor.
çikolatayı bilerek es geçtim cnm...
çok fena grip olucam nefes almakta zorluk çekiyorum.greyfurt suyu içiyorum şu an.
bişi diyim mi
hiiiç üzülme canım hatta sevin diyebilirim bende de olmuştu o adetimden 10-12 gün öncesinden kasık ağrım vardı
umutandırmış gibi olmasın ama hadi inşallahhhh
bat= beklenmeyen adet tarihi
sat=son adet tarihi... biz olmak istemediğimiz için bat oluyo...şekerim..
mantar falan dedinizdee yavv benim bir eşim varrdı işten gelecekakşamda oluyorr yemeği unutmuştummm ben ne yapsam kiiii
evet hepimiz çok üzüldükhatta akşam eşiciğimi daha bi sevesim geldi, şükrettim. Bazen çok nankör oluyoruz. Yetinmeyi bilmiyoruz. Ama dün şebnemim anlattıklarından sonra dedim ki her şey boşş.önemli olan sağlık ve huzur...herkesin imtihanı farklı tabi.allah inş en hayırlısını verecektir ona.hepimiz dua edelim kızlar. Birbirimize ettiğimiz dualar daha makbülmüş...
Ya bi çikolata mı yesekkk:2::2::2:bat da yaklaştı benim, moral de bozuldu.ne dersiniz??
diyet iyi ama tahminimden daha iyi
ama garip biraz kanamamdan önce 75 kg çekiyordum
dün sabah tartıldım 72 sanırım yani 1 hafta olmadan 3 kilo garip ama sanırım düşükten
ben dünden yaptım yemeklerimi bu akşam rahatım hatta yarını da geçiririz o yemeklerle biz
hmm evet düşükten olabilir..iyisin demi sen şimdi..ayağını falan sıcak tut ama tammamı cnm..düşüğünde lohusalığı olurmuş..1 ay kadar kendine dikkat et.ayaklarını sıcak tut..
annenlere söyledinmi durumunu..
bu arada dün eşim sonunda patladı...hadi artık işten ayrılda doktoramı gideriz ne yaparız doğur şu çocuğu ben çok istiyorum dediben tabi şok içinde bakakaldım..
wuhhuuwww
aşka gelmiş :)
hmm evet düşükten olabilir..iyisin demi sen şimdi..ayağını falan sıcak tut ama tammamı cnm..düşüğünde lohusalığı olurmuş..1 ay kadar kendine dikkat et.ayaklarını sıcak tut..
Annenlere söyledinmi durumunu..
Bu arada dün eşim sonunda patladı...hadi artık işten ayrılda doktoramı gideriz ne yaparız doğur şu çocuğu ben çok istiyorum dediBen tabi şok içinde bakakaldım..
ohhh vallaaa bizdee illahaa günlük 3 çeşit yemek çıkıcakkk yoksaa bidaha yenmiyorr azar azarda olsaa kalmayacak şekilde günlük yapmak zorundayım ben yaptığım yemeği 3 gün yerim yemesine amaa benim koca yemek konusunda mızmızz yemiyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?