Canım geçen hafta JFK hastanesine gittim 2.doktorun erkek dediği
bebeğime bence kız dedi doktor
Benim sıpa bacakları yapıştırmış yok açmadı göstermedi
Rabbim sağlık versin elbetteki farketmez fakat hep erkek olacağını düşünüyordum
içime öyle doğru 2 nisanda tekrar 3.lü tarama için gideceğim eğer açarsa kendini tam öğreniriz.
JFK da Ali Osman a gittin mi
o ne dediyse odur öle diim ben sana :)
Yok Gülfem hanıma gittim birde Ali Utku varmış oda iyiymiş.
Dediğin Ali Osman beyin muayenesi piraz tuzlu galiba
fikrin varmı?
yookk kız şeker
ben bi gitsem mi dedim sona gitmedim çok uzak
12 TL dediler bana SGK geçiomuş
çok şirindir o yaaaa
Ama sanki pahalı diye duymuştum.
Gülfem 12,00 tl
Ali Utku 78,00 tl
Ali Osdman paha biçilemez dedilerdi :)
bende korktum demekki iyi para alıyor diye
Kasım ayımı nedenkine o daha yeni hamiş :44:
Bu ay hamiş olanlar kasımda doğurcak ya ondan
Bu ay hamiş olanlar kasımda doğurcak ya ondan
benimde kasım görünüo 01.11.2011
ekime girmiştim ben ama sevmedim o topic i garip gelio bana
bide kasıma dadanayım
sel bacım sende gir koluma :)
kızlar bayadır ateşimi ölçüyordum ya..şimdi ateş ölçme topiğine gittim..ne çok hamile kalan varmış orda da bu ay...valla mart ayında herkes çalışmış.nüfus patlaması var oana göre
bakalım ilk defa ateş değerlerimi paylaştım yorumlayacaklar ne çıkacak acaba :26:
evet şebnemin olayına üzüldüm çok
içimde heyecan meyecan kalmadı
Evet hepimiz çok üzüldükHatta akşam eşiciğimi daha bi sevesim geldi, şükrettim. Bazen çok nankör oluyoruz. Yetinmeyi bilmiyoruz. Ama dün şebnemim anlattıklarından sonra dedim ki her şey boşş.Önemli olan sağlık ve huzur...Herkesin imtihanı farklı tabi.Allah inş en hayırlısını verecektir ona.Hepimiz dua edelim kızlar. Birbirimize ettiğimiz dualar daha makbülmüş...
Ya bi çikolata mı yesekkk:2::2::2:Bat da yaklaştı benim, moral de bozuldu.Ne dersiniz??
kızlar hadi silkelenin ve kendinize gelin..bizim güçlü olmamız lazımki seboşa güç kuvvet verelim demi..bu yazdıklarımızı o da okuyo ve daha çok morali bozulacak belki...hadi güzel şeylerden bahsedelim..seboşda gelirse azıcık kafası dağılır.
haklısın mistral biraz dikkat etmek lazım aslında konuşurken. bazen anlamıyoruz karşıdakinin durumunu. aslında karşı tarafın duymak istediği bizim kocamızın ne kadar iyi olduğu değil veya benim kocam hiiç öle yapmaz ay maşaallah dememiz değil. hoş hiçkimse kötü niyetinden yapmıyor buna eminim de. biraz karşı tarafın yerine koysak kendimizi anlayacağız belki
He bilirim o bat ı da güzel olur. Ama benim bat 26 Mart...Beklenen(Beklenmeyen) a.t:)
Bu arada, Şebnem'e hitaben söylenmeyen sözler hakkında değerlendirme yapıyosunuz. Hepimiz bir yandan ona destek olurken, bir yandan da kendimizi de silkelemeliyiz diye o anda burada bulunan arkadaşlara yönelik bi tavsiyeydi bu. Hayatta hep fazlasını isterken, önemli olan 2 şeyi görmüyor oluşumuzu hatırlatmaya çalışmaktı...Tekrar ediyorum, Şebnem'e değil, kendimize ve kıymet bilmezliğimize bir uyarıydı.
Yoksa kimse nispet yapma derdinde değil ki...
Diyceksiniz ki, her halukarda okuyor. Ama şunu gözardı ediyosunuz. Şebnem zaten çok kötü şeylere maruz kalmış. Bu yazılanlar nedir ki...Sevginin her şeyi örtbas edemeyeceğini, bir evlilik bu şekilde devam ederse gerçek anlamda bir evlilik olmayacağını, olmadığını görmesi gerekir diye düşünüyorum...
kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için bana çok yardımcı oldunuz ha sakın üzülmeyin bnm için gerçekten anlattıklarınız paylaşımlarınız bnm için yol gösterici oldu ama ben yine saf yufka yürekli şebnem eşimin yıkma yuvamıza yalvarmalarına dayanamadım annesinin üzerine yeminler ederek bir daha hatalarını tekrarlamayacağına dair sözlerde bulundu bakalım neler olacak.. allahım hakkımda hayırlısını versin.. gitmiyorum buradayım ama bebek işi biraz ertelenecek bakalım düzelene kadar evliliğimiz yoluna girene kadar.. bakalım sonunda neler olacak..
ama bnm aklıma takılan bi durum var net cevap alamadım eşimden ama bana bnm çocuğum olmaz dedi neden dedi neye dayanarak dedi bilmiyorum ama bunu bilmiyorum... ama biraz aramız düzelince en kısa zamanda bu konunun detayına inecem... çok zor zamnlar geçiriyorum allahım beterinden korusun buna şükür yinede isyan etmiyorum yarabbime nolur benim için dua edin.. sizleir tanımasam da çook seviyorum iiki varsınız...
seboşummm canım benimmm umarım herşey yolunda gider.Seni mutlu görmek istiyoruz.Bugün forum resmen dağılmış durumdaydıı...birde Eşin çocuğum olmaz falan dediğine göre acaba tahlil falanmı yaptırdıı bende anlamadımm açıkçasııı:26::26:
kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için bana çok yardımcı oldunuz ha sakın üzülmeyin bnm için gerçekten anlattıklarınız paylaşımlarınız bnm için yol gösterici oldu ama ben yine saf yufka yürekli şebnem eşimin yıkma yuvamıza yalvarmalarına dayanamadım annesinin üzerine yeminler ederek bir daha hatalarını tekrarlamayacağına dair sözlerde bulundu bakalım neler olacak.. allahım hakkımda hayırlısını versin.. gitmiyorum buradayım ama bebek işi biraz ertelenecek bakalım düzelene kadar evliliğimiz yoluna girene kadar.. bakalım sonunda neler olacak..
ama bnm aklıma takılan bi durum var net cevap alamadım eşimden ama bana bnm çocuğum olmaz dedi neden dedi neye dayanarak dedi bilmiyorum ama bunu bilmiyorum... ama biraz aramız düzelince en kısa zamanda bu konunun detayına inecem... çok zor zamnlar geçiriyorum allahım beterinden korusun buna şükür yinede isyan etmiyorum yarabbime nolur benim için dua edin.. sizleir tanımasam da çook seviyorum iiki varsınız...
Canım ya inşallah hep mutlu olursun.Allah kimsenin yuvasını bozmasın.Sabır sabır...Aranızın düzelmesine çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?