Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

JFK da Ali Osman a gittin mi
o ne dediyse odur öle diim ben sana :)

kızlar bayadır ateşimi ölçüyordum ya..şimdi ateş ölçme topiğine gittim..ne çok hamile kalan varmış orda da bu ay...valla mart ayında herkes çalışmış.nüfus patlaması var oana göre
bakalım ilk defa ateş değerlerimi paylaştım yorumlayacaklar ne çıkacak acaba :26:

yookk kız şeker
ben bi gitsem mi dedim sona gitmedim çok uzak
12 TL dediler bana SGK geçiomuş
çok şirindir o yaaaa

Ama sanki pahalı diye duymuştum.
Gülfem 12,00 tl
Ali Utku 78,00 tl
Ali Osdman paha biçilemez dedilerdi :)
bende korktum demekki iyi para alıyor diye

Ama sanki pahalı diye duymuştum.
Gülfem 12,00 tl
Ali Utku 78,00 tl
Ali Osdman paha biçilemez dedilerdi :)
bende korktum demekki iyi para alıyor diye

yok yaaaa
tüp bebekte o ondan demişlerdir ara sor + JFK da devam edeceksen git ona ya
dedim ben kaçırdın belki
ablam teyzem ve gelin onda doğurdu şafak hastanesinde
çok ilgili idi

ben hiççç gitmem ki
herkesi gebe bırakana kadar burdayım
özel chat odamız gibi oldu :)

yorumladım şekerim ateşini tam da yumurtlama günlerinde ateşini ölçmemişsin ama büyük ihtimalle 14. veya 16. günde yumurtanı çatlatmışsın yani sen 30. günü bekle inşallah hamile kalırsın sınav stresinle çalışmaları aksatmamışsındır umarım ateşin kesin olarak yumurtladığını kanıtlıyor için rahat olsun bu arada hakikaten ateş topiğinde çok arkadaşım bu ay hamile kaldı çok mutluyum o yüzden bahar çok güzel geldi hoşgeldi

evet şebnemin olayına üzüldüm çok
içimde heyecan meyecan kalmadı

kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için bana çok yardımcı oldunuz ha sakın üzülmeyin bnm için gerçekten anlattıklarınız paylaşımlarınız bnm için yol gösterici oldu ama ben yine saf yufka yürekli şebnem eşimin yıkma yuvamıza yalvarmalarına dayanamadım annesinin üzerine yeminler ederek bir daha hatalarını tekrarlamayacağına dair sözlerde bulundu bakalım neler olacak.. allahım hakkımda hayırlısını versin.. gitmiyorum buradayım ama bebek işi biraz ertelenecek bakalım düzelene kadar evliliğimiz yoluna girene kadar.. bakalım sonunda neler olacak..
ama bnm aklıma takılan bi durum var net cevap alamadım eşimden ama bana bnm çocuğum olmaz dedi neden dedi neye dayanarak dedi bilmiyorum ama bunu bilmiyorum... ama biraz aramız düzelince en kısa zamanda bu konunun detayına inecem... çok zor zamnlar geçiriyorum allahım beterinden korusun buna şükür yinede isyan etmiyorum yarabbime nolur benim için dua edin.. sizleir tanımasam da çook seviyorum iiki varsınız...

seboşummm canım benimmm umarım herşey yolunda gider.Seni mutlu görmek istiyoruz.Bugün forum resmen dağılmış durumdaydıı...birde Eşin çocuğum olmaz falan dediğine göre acaba tahlil falanmı yaptırdıı bende anlamadımm açıkçasııı:26::26:

bende bilmiyorum ama en kısa zamanda ne gerekiyorsa hem bnm hemde onun bütün muayeneler olacak bakalım inşallah sadece safsata bi laftır..

Canım ya inşallah hep mutlu olursun.Allah kimsenin yuvasını bozmasın.Sabır sabır...Aranızın düzelmesine çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…