Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

günaydınn günaydınnn
oh be şebomun olay da tatluya bağlanmış
inşallah Rabbim unutturur tüm kötü olayları tertemiz bembeyaz olur evleri

gününüz güzel geçsin inşallahh

amin canım ya inşallah allah bir daha yaşatmaz onun adına çok sevindim
allah eşinin kalbine merhamet versin şebomda mutlu olsun

düştünmü canım dikkat et kendineee tansiyonda olabilir bebikte olabilir ama ne olursa olsun dikkat et kendinee biraz dinlennn

günaydın canımm evet akşam öyle bir baş dönmesi yaşadım hemencik heveslendim ama sonra toparlandım :) diyorum ya neredeyse imkansız:) nasılsa gelecek bugün kırmızlar

yarın büyük bir organizasyonumuz var cnm...o yüzden çok yoğunuz.inşallah bu haftayıda atlatırsam yakında yolcuyum.

kolay gelsin ya bizim de bu aralar fuarlar var onlara hazırlık yapıyoruz oldukça yoğunuz ama ben akşama kadar buradayım
nasıl yetişiyo işler hayret ediyorum bazen

çok teşekkürler ercecim inşallah öyle olurr ben bu gecee rüya gördüm çok güzeldi elimdeki kağıtta değerim 20 yazıyordu :) sonraa çubukta baktım odaa öyle güzel çift çizgi olduki anlatamam aldım masanın üstüne koydum eşime gösterdim oda hayırlısı olsun diyordu.Yani ben bu rüyayı gördüysem herhalde yine çıkmazz çünküü hep öylee oluyorrr
günaydın canımm evet akşam öyle bir baş dönmesi yaşadım hemencik heveslendim ama sonra toparlandım :) diyorum ya neredeyse imkansız:) nasılsa gelecek bugün kırmızlar
günaydınnnn :))
mihracee canımm neden imkansızz imkansız diye birşey yok mucize diye birşey var hayırlısı olsunnn canım içini karartma bir bakmışsınn meleğin göbüşüne konmuşş bu işler hiç belli olmuyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…