bende bilmiyorum ama en kısa zamanda ne gerekiyorsa hem bnm hemde onun bütün muayeneler olacak bakalım inşallah sadece safsata bi laftır..
inşallah canımmm ....bozma moraliniii herşey düzelicek inşallah.bazen insanlar büyük hatalar yapabilirler umarım son olur ve yepyeni bir başlangıç olur sizin içinn....
heyy tuğba naber.İnşallah bu ayda senden güzel haber alıcaz.
iyiyim canımm sabahtan berii bir kasık ağrısı nasıl belime vuruyor anlatamam aynı adet sancısı gibii amaaa daha 10 gün var adetee inşallahh bu bir gebelik belirtisidir diye umut ediyorum amaa Rabbim yinede herşeyin hayırlısını nasip etsinnn ben bu ay martıı kedilere bırakmak istemiyorummm yaaa bu ay bizim ayımızzz olmalıııı
sen nasılsınnn neler yapıyorsun bakalım canım benim
slm iyiy geceler hatunlarrr bişi sorucam
benim yarın regl günüm az önce bir mide bulantı birde baş dönmesi yaşadımvede düştüm
sizce birşeylermi varr
ama benim buay imkansız neredeysee yine bak hiç bekelmiyordumm yine ümitlenmek istemiyorum
kendim de deneyimledim çevredekiler ile de destekledim baş dönmesi ile birlikte aniden gelen mide bulantısı biraz şehir efsanesi
bu belirtiye takılma, kendine dikkat et tansiyonuna bak
önlem olarak yine de ilaç alma
HAYIRLISI BİDEEEEE :)
İnşallah canım.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.ben iyiyim çok şükür.Rahim filmini daha fazla beklemeden çektirdim.çok aşırı korkuyodum ama korktuğum kadar olmadı açıkcası.çok şükür temiz çıktı.doktor tüplerinaçık,sorun yok dediğinde sevinçten ağladım.doktorda şaşırdı.bu ay korun.önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi.böle işte.Hayırlısı olsun hepimiz için.İnşallah bizlerde çoook beklemeden güzel haberler veririz buradan.
slm iyiy geceler hatunlarrr bişi sorucam
benim yarın regl günüm az önce bir mide bulantı birde baş dönmesi yaşadımvede düştüm
sizce birşeylermi varr
ama benim buay imkansız neredeysee yine bak hiç bekelmiyordumm yine ümitlenmek istemiyorum
günayyydııınnn
günaydın canım nasılsın
kurs için ayaktasın sanırım nasıl gidiyor ne yapıyorsunuz şimdi
canım çok sevindimm tüplerin açık olmasına hadi hayırlıusı amaa sen bu aymı çekindin yani rahim filmi çekindikten sonra gebelik şansı artıyormuş doktorun korun demiş kafam karıştı ben eğer olmazsa filimden 3 yada 4 ay sonra aşılama yaptırıcam çünküü şans var filimden sonra çok hamile kalan varmış
ikinizin de gözü aydın olsunİnşallah canım.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.ben iyiyim çok şükür.Rahim filmini daha fazla beklemeden çektirdim.çok aşırı korkuyodum ama korktuğum kadar olmadı açıkcası.çok şükür temiz çıktı.doktor tüplerinaçık,sorun yok dediğinde sevinçten ağladım.doktorda şaşırdı.bu ay korun.önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi.böle işte.Hayırlısı olsun hepimiz için.İnşallah bizlerde çoook beklemeden güzel haberler veririz buradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?