hakkında hayılı olsun Allah verdiğin karardan utandırmasın arkadaşım
iyi kötü ne olursa biz burdayız kendini yalnız hissetme
günaydınn günaydınnn
oh be şebomun olay da tatluya bağlanmış
inşallah Rabbim unutturur tüm kötü olayları tertemiz bembeyaz olur evleri
gününüz güzel geçsin inşallahh
çok fena gribim cnm ya..
zor geldim valla işe..
seboşum hayırlısı olsun cnm..sen en iyisini yapmışsın güzelim.yuvan son bir şansı hak ediyor..umarım herşey dilediğin gibi olur..
kısslar merhaba nasılsınız uzun zamandır giremedim ya bişi sorcam canom hiç giriyomu topiğe bide yeni hamişler var mı?
teşekkür ederim canım rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizi
bir şey sorcam kalp atışlarını ne zaman duydun canım
ben cumartesi gidicem doktora 6 +1 olacak duyarmıyım acaba
kızlar çok teşekkür ederim dualarınız için allah razı olsun.. umarım herşey çok güzel olur bundan sonra... artık içinizi şişirmicem neşem geri gelir bi kaç güne kadar...
canocum girmiyo artık çok fazla ama durumu çok ii bebişini gördü ultrasyonda bende gördüm çok sevimli ve erkek dedim bakalım hayırlısı şimdi izmirde annesinin koynişinde...
canım ben karından ultrasonla 7+4 günlükken duyabildim 6 hafta erken değilmi vajinal ultrasonla bakarsa duyabilirsin..
benim doktorum ilk haftalarda vajinal ultrasonla bakıyor o zaman görürüm
8 haftalıkken regl gününde ağrı mı yapıyo??? :26: O zaman benim bugün adet günüm. Sancım olması normal o zaman.
yapmaz mı gülümm yaa
normal tabii ki
ablam 9 ay her reglinde çekti bu ağrıyı
kızlar mrb, doktorum 5 haftasında alttan bakacak, kalp atışıda duyulurmu???
tşkr ederim cnm benim, klomen ve çatlatma iğnesiyle gebe kaldığım için boş gebelikten çok korkuyorum, hala gebe olduğuma inanamıyorum ancak kalp atışını duyduğum zamancanım bebeğin hayırlı olsun, 5 haftda kalp atışını duyacağınızı sanmıyorum,,ancak keseyi görürsünüz
bak sen bizim yaramaz mıckeye..hep yoruyo,üzüyo seni..
Cnm bu sıpaya bir ders vermek şart....doğar doğmaz ben ısırayım poposunuda yola gelsin yaramaz
tşkr ederim cnm benim, klomen ve çatlatma iğnesiyle gebe kaldığım için boş gebelikten çok korkuyorum, hala gebe olduğuma inanamıyorum ancak kalp atışını duyduğum zaman
Merhaba ben yeni üye oldum üye olmadan öncede aradığım her türlü sorunun cevabını bu sitede buldum o yüzden de üye olmaya karar verdim
Ben de bu ay hamile kalmak istiyorum ayrıca kedim de var
ovülasyon günü takibi yapıyorum tükürükle ve son 2-3 gündür günümdeyim umarım bu ay tüm deneyenlerle beraber ben de bebek sahibi olabilirim
tşkr ederim cnm benim, klomen ve çatlatma iğnesiyle gebe kaldığım için boş gebelikten çok korkuyorum, hala gebe olduğuma inanamıyorum ancak kalp atışını duyduğum zaman
Merhaba ben yeni üye oldum üye olmadan öncede aradığım her türlü sorunun cevabını bu sitede buldum o yüzden de üye olmaya karar verdim
Ben de bu ay hamile kalmak istiyorum ayrıca kedim de var
ovülasyon günü takibi yapıyorum tükürükle ve son 2-3 gündür günümdeyim umarım bu ay tüm deneyenlerle beraber ben de bebek sahibi olabilirim
al teyzesi al senin olsunnnnnn bende seninkini alırım ama heheheh
yok kuzu kalbi atmaz o haftada bence vajinal baktırma gereksiz yere
crafty gebeliğin hayırlı olsun canım çok sevindim
aman cnm ben bir doğurayımda istediğinizi yapın..
şaka bir yana ben çok severim bebekleri ısırmayıhatta eltimin kızı yazın falan beni gördüğünde çıplak yerlerini örter
ah ah mart ayıda bitiyo..baya bereketli bir aydı..bir ben kaldım elleri boş gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?