Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

benim bu ay ilk defa böyle birşey oldu cnm.adet söktürücü verdi doktorum onu kullanıyorum şimdi.2 hafta içinde olursun dedi ama 2 hafta çok geç
Bakalım ne olacak:26:

dün misafirlerim vardı biraz fazla zorladım kendimi lavaboya gittim kahverengi dört damla kadar akıntı gördüm hemen kesildi ağrımda olmadı ama çok korkuyorum düşük olmamıştır inş..

hemen bir doktora gitseydin keşke..

kendini bir tanıt bakalım
kendini tanıtmayanı listeye almayacağım, yazdırıp yazdırıp gidiolar sona gelmiolar merak ediorum :)
1-2 gün geçirin burda sona listeye yazacağım :)

arkadaşlar yadırgamayın craftyin doğasında var bu alışınca tuhaf gelmiyo..
ama haksızda değil bi tanıtın kimsiniz nesiniz necisiniz tanışalım kaynaşalım dimi ama..

dün misafirlerim vardı biraz fazla zorladım kendimi lavaboya gittim kahverengi dört damla kadar akıntı gördüm hemen kesildi ağrımda olmadı ama çok korkuyorum düşük olmamıştır inş..

hemmen doktora git cnm önemli bişey değildir ama için rahatlasın uzmanı söyleyince..

doktorunu ara tatlım
hemen progesteron desteği verir bence
+ yat dinlen 2-3 gün
yorma kendini
AFERİM sana kocaman bu arada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
misafirin madalya takar ya sana

kendini bir tanıt bakalım
kendini tanıtmayanı listeye almayacağım, yazdırıp yazdırıp gidiolar sona gelmiolar merak ediorum :)
1-2 gün geçirin burda sona listeye yazacağım :)

kendimi tanıtayım ifinim ..
24 yaşındayım 6 aylık evliyim korunmadım hiç ilk günden beri çocuk bekliosss ..
her ay oldu oldu diorum ama bu ay azimliyim inşallah olcak mart ayında
tehdite bak 1-2 gün geçirin , benim vakit bol geçiririm ben

noldu be töbeler olsun

canım ya dün misafirlerim vardı biraz fazla zorladım kendimi lavaboya gittim kahverengi dört damla kadar akıntı gördüm hemen kesildi ağrımda olmadı ama çok korkuyorum düşük olmamıştır inş..

taam sevdim seni sende dişime göresin
2 gün sona hatırlat yazayım :)
dr a gittin mi? hiç takibin oldu mu

benim bu ay ilk defa böyle birşey oldu cnm.adet söktürücü verdi doktorum onu kullanıyorum şimdi.2 hafta içinde olursun dedi ama 2 hafta çok geç
Bakalım ne olacak:26:

canım ilaç bittikten sonra 3-10 gün sonra görürsün adet. iki hafta uzun biraz inşallah o kadar beklemezsin. ah ah hep stresten biliyorum ben

doktorunu ara tatlım
hemen progesteron desteği verir bence
+ yat dinlen 2-3 gün
yorma kendini
AFERİM sana kocaman bu arada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
misafirin madalya takar ya sana
doktorum izinli canım numarasıda yok bende bu AFERİM ide hakettim ben haklısın.. ya düşük olsa devam eder miydi acaba tereddütte kaldım..

doktorum izinli canım numarasıda yok bende bu AFERİM ide hakettim ben haklısın.. ya düşük olsa devam eder miydi acaba tereddütte kaldım..

1 at kötü düşünceyi aklından stres yapma Allah korusun olmayacağı oldurma
2 ara o hastaneyi, tek dr deildir heralde vardır bi yedek kadın doğumcu orda ona sor gerekirse hemen git başka bi dr a yakında bi görsün belki ilaç fln yazar

taam sevdim seni sende dişime göresin
2 gün sona hatırlat yazayım :)
dr a gittin mi? hiç takibin oldu mu

gittim ocak ayında .. bi problem gözükmüyor dedi bi kaç sonra olmadı gel tüplerine bakalım dedi açık mı kapalımı die ben yinede bu c.teside gidicem ovulasyon zamanlarım yumurtalar ne alemde baktırayım .. bazen namussuzlar çatlamıomuş .. çatlamadıysa hesap sorcam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…