canım sen adet söktürücü kullanmıyormusun, çok geçti senin yaa. Ben seni çok iyi anlıyorum bende kaç ay 45 50 günde adet oldum.insan sinir oluyor. Ama ben artık adetin 16.gününden itibaren 10 gün süreyle progestan kullanıyorum, adetim geliyor artık. Bence sende öyle yap şansa bırakıp bekleme. Hem gebelik olsa bile progestan tutunmasını sağlıyor. Böyle bekleyip durmazsın.
kızlar nabersiniz ya benim moralim çok bozuk
bat 14 ya da 15 mart arkadaşlarrr ...
ne oldu cnm hayırdır?
dün misafirlerim vardı biraz fazla zorladım kendimi lavaboya gittim kahverengi dört damla kadar akıntı gördüm hemen kesildi ağrımda olmadı ama çok korkuyorum düşük olmamıştır inş..
kendini bir tanıt bakalım
kendini tanıtmayanı listeye almayacağım, yazdırıp yazdırıp gidiolar sona gelmiolar merak ediorum :)
1-2 gün geçirin burda sona listeye yazacağım :)
dün misafirlerim vardı biraz fazla zorladım kendimi lavaboya gittim kahverengi dört damla kadar akıntı gördüm hemen kesildi ağrımda olmadı ama çok korkuyorum düşük olmamıştır inş..
kendini bir tanıt bakalım
kendini tanıtmayanı listeye almayacağım, yazdırıp yazdırıp gidiolar sona gelmiolar merak ediorum :)
1-2 gün geçirin burda sona listeye yazacağım :)
noldu be töbeler olsun
arkadaşlar yadırgamayın craftyin doğasında var bu alışınca tuhaf gelmiyo..
ama haksızda değil bi tanıtın kimsiniz nesiniz necisiniz tanışalım kaynaşalım dimi ama..
.
kendimi tanıtayım ifinim ..
24 yaşındayım 6 aylık evliyim korunmadım hiç ilk günden beri çocuk bekliosss ..
her ay oldu oldu diorum ama bu ay azimliyim inşallah olcak mart ayında
tehdite bak 1-2 gün geçirin, benim vakit bol geçiririm ben
benim bu ay ilk defa böyle birşey oldu cnm.adet söktürücü verdi doktorum onu kullanıyorum şimdi.2 hafta içinde olursun dedi ama 2 hafta çok geç
Bakalım ne olacak:26:
doktorum izinli canım numarasıda yok bende bu AFERİM ide hakettim ben haklısın.. ya düşük olsa devam eder miydi acaba tereddütte kaldım..doktorunu ara tatlım
hemen progesteron desteği verir bence
+ yat dinlen 2-3 gün
yorma kendini
AFERİM sana kocaman bu arada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
misafirin madalya takar ya sana
hemen bir doktora gitseydin keşke..
doktorum izinli canım numarasıda yok bende bu AFERİM ide hakettim ben haklısın.. ya düşük olsa devam eder miydi acaba tereddütte kaldım..
taam sevdim seni sende dişime göresin
2 gün sona hatırlat yazayım :)
dr a gittin mi? hiç takibin oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?