Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

benim gittiğim kliniğe sormuştuk isterseniz evde yapabiliorsunuz demişlerdi .. Ayy klinikte yaptırmam öle kötü şeyler ben ona Oda yapmaz orda zaten

öle deme..bence gitsin yapsın.biz bilmediğimiz doktorlara gidip çatala yatmıyormuyuz.o da gidip bunu yapmalı bence.eşim tamam gidelim dedi.ama doktor konusunda karasızlıklarım var.iyi bir yere gitmek istiyorum.

öle deme..bence gitsin yapsın.biz bilmediğimiz doktorlara gidip çatala yatmıyormuyuz.o da gidip bunu yapmalı bence.eşim tamam gidelim dedi.ama doktor konusunda karasızlıklarım var.iyi bir yere gitmek istiyorum.

evet evetttt :82: böle götürcem valla onu .. siz ne kadardır bekliosunuz bebişinizi ?

eşin spermiyogram yaptırdı mı ????

bıdıkkkkkkkkkkkk
senin sonuç çıktı mı kuzummmm

işleri yoğundu bu hafta yaptıramadı craftom
e benim de yumurtlama zamanım geldi dolayısıyla hepsine ihtiyacım var merkeze falan veremem
inşallah bu ay bebik gelir hayırlısıyla da o stresten kurtulur..

işleri yoğundu bu hafta yaptıramadı craftom
e benim de yumurtlama zamanım geldi dolayısıyla hepsine ihtiyacım var merkeze falan veremem
inşallah bu ay bebik gelir hayırlısıyla da o stresten kurtulur..

süpersin ya
sipermenlerimi paylaşamam diyosun yani

süpersin ya
sipermenlerimi paylaşamam diyosun yani

öncesinde 3 gün sonrasında zaten bütün depo gittiği için 1 gün oldu mu sana 1 hafta
adam sperm verecek diye yumurtalama zamanı kaçacak

misti yaptırmayı düşünüyorsan kesinlikle sen adetken yaptır canım
sonra şu gün bu gün işte yumurtanın kapıya dayandığı günü buluyo

sonra da ha adet olacak mıyım olmıcak mıyım derdi
hooop 1 ay geçiyo
benden dimesi

crafty cim beni de ekleyin 9 mart benım BAT.

Ben dedim yeni topic heyecanları tazeliyo diye..Bakın ne güzel kıpır kıpır olmuş yine herkes .Yeni gelenler de taze kan oluyo

siz nerde yaptıracaksınız?
Bana şükran hanım yapalım dedi ama eşim orayı istemiyor.başka biryerde bilmiyorum:26:
Acaba normal hastaneye falan gitsek istiyoruz desek yaparlarmı.
Dediğin çok doğru ben hastayken yaptırsın çıksın aradan demi?

biz sanırım linada yaptırıcaz canım
normal hastaneleri bilmiyorum

bugün drla buluşacaz muayene odasında
çok heyecanlıyım klomen sonrası yumurtalar ne durumda çooookkk merak ediyorum

ahanda buldum siz bacularrrr bende mart topiği açmayacakmısınız diyordum:d diğer sayfada insan haber verir hıh küstüm işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…