yaaa bana b.k at hep sen
haksız mıyım merak etmio muyuz ?
doktorum izinli canım numarasıda yok bende bu aferim ide hakettim ben haklısın.. Ya düşük olsa devam eder miydi acaba tereddütte kaldım..
1 at kötü düşünceyi aklından stres yapma Allah korusun olmayacağı oldurma
2 ara o hastaneyi, tek dr deildir heralde vardır bi yedek kadın doğumcu orda ona sor gerekirse hemen git başka bi dr a yakında bi görsün belki ilaç fln yazar
ederdi cnm..düşük yapmış biri olarak diyorum ki öle bir iki damla gelmiyo bildiğin çeşme gibi .. şimdiye öle birşey olsaydı devamı gelirdi sanki bence..
Sen en iyisi en yakın doktora git hem için rahatlar hemde emin olursun.
doktorunu ara tatlım
hemen progesteron desteği verir bence
+ yat dinlen 2-3 gün
yorma kendini
AFERİM sana kocaman bu arada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
misafirin madalya takar ya sana
gittim ocak ayında .. bi problem gözükmüyor dedi bi kaç sonra olmadı gel tüplerine bakalım dedi açık mı kapalımı die ben yinede bu c.teside gidicem ovulasyon zamanlarım yumurtalar ne alemde baktırayım .. bazen namussuzlar çatlamıomuş .. çatlamadıysa hesap sorcam da
crafty haklı madalya mı takıyorlar ne diye kendini yoruyorsun
zaten kimse memnun olmaz yorulduğunla kalırsın
doktorunu arasaydın ne yapman gerek o sana söyler
ama bence düşük olmaz iki üç damlayla
eşin spermiyogram yaptırdı mı ????
bıdıkkkkkkkkkkkk
senin sonuç çıktı mı kuzummmm
yok yaptırmadı dr. istedi ama hala yaptırmadı, bazen herşey senin yüzünden diorum yaptırmıosun testi diorumda gidip yaptırcam sokcam gözüne dio.. bende tamam tamam diip geçiştirioz bu ay olmazsa zati baştan aşağı kontrol ettircem ikimizide ..
valla benimkide hala yaptırmadı..bekliyoruz bakalım.
kafama koydum gidip randevu alıcam ondan habersiz ve alıcam o testi elimekararlıyım
bu arada sen ne hoş hatunsun öyle..maşallah sana
anaaa bir enerji geldi valla
yeni topik açınlınca
o testin nasıl yapıldığı hakkında bilgin varmı ? ben bi kaç şey duydum da pek sıcak gelmedi açıkçası
tşk ederim,
ben bilmiyorum..eşiminde bildiğini sanmıyorum ama tahmin ediyo ve gitmek istemiyo.
ya ben onu dizilerinin birinde görmüştüm ama hatırlamıom, bi odaya alıolar onu orda cdler ve dergiler var gerisini anlamışsındır zaten isteyen evinde yapabiliomuş ama
bizim ev ile merkezin arası 10 adım, evde yaptırmadılar söliim :)
sorry açık açık yazacağım
mastürbasyon yolu ile bir odada durarak veriyor eşiniz spermi :)
odada tv ve dergiler de varmış :)
benim gittiğim kliniğe sormuştuk isterseniz evde yapabiliorsunuz demişlerdi .. ayy klinikte yaptırmam öle kötü şeyler ben onaoda yapmaz orda zaten
benim ki de öyle konu ona gelince int başından kalkmamıştı o güneşim biliyo o zaman.çünkü o da öle dedi.
demekki o da araştırma yapıyo benim gibi
şöle diim
benimki en detaylı ve ii spermiyogram yapan yerlerden biri. O riske atmayalım sonuç yanıltabiliyor dedi. ev ortamı bence olmamalı. olsa her yer yaptırır bence. Bildiğim vucud ısısı ile bakılması gerektiği ilk değere getirene kadar bozulur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?