Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

ben baklayı pırasayı sıcak seviyorum öğlen tarhana diyodun noldu şehriyeye dönmüşsün

tarhanam yok bacı yaaaaa
kıytırık evdeki carrefour tarhanası
onu iççeme yaparım şöle bol limonlu karabiberli şehriyemi
yeme yanında yat

anam istanbul uçuo
ben bostancıdayım sabahtan beri turkcell çekmio o derece uçuruo
şeboooo nerdeydin sen sabahtan beri

ahh ahha cnm sorma uzun mevzu detaylı anlatamayacağım ama işten ayrıldım ama genel birikintilerde etki etti son olan iice çıldırttılar çıktım bende mistimin yapamadığını ben yaptım çektim kapıyı çıktım gezdim dolaştım görümceme gittim yarın bi süreliğine ona yardıma gidecem bakaım işsiz kalmaktan iidir bide evimede yakın allahtan hayırlısı..
diyorum ki yarın beklenmeyen günüm ya hem bu ay adam akıllı dşünmedim çalışmadıkda bide üzerine bu sinir stresle bide bebiş olurmuş diyorum ama adet olacak gibi vajinama kramplar giriyo bakalım allahtan hayırlısı...

sizler neler yaptınız kızlar geçmişten okuduğuma göre yeni haberler yok allah hepimize her konuda hayırlısını versin...

tarhanam yok bacı yaaaaa
yeme yanında yat

bende birazdan kalkıp taze fasülyen vardı buzlukta onla türlü yapacam yanına pirinç pilavı ve cacık... çorba ne yapsam ki önden burası felaket kar yağıyo sıcak sıcak içsek kırmızı mercimek yaparım belki ne zamandır yapmadım çünkü..

anam başladı mı kar ordaaaa
gelsin buraya da nerdeydin sen

ayrıca ben bu konu ile ilgili detay bekliyorum 1
görümcenin ordan nete girebilcen mi 2

tarhanam yok bacı yaaaaa
yeme yanında yat

bu sene bende yapamadım tarhana annem teyzem verdi idare ediyorum bide evde yokken insanın daha bi canı istiyo şehriyede iyi gider ohh sıcacık

anam başladı mı kar ordaaaa
gelsin buraya da nerdeydin sen

büyükçekmece mimarsinandayım cnm ayrıca mimarsnana diye belirtiyorum biz biraz daha dışındayış çekmecenin içinde kar yokta ondan
birde biz balkanlara çok yakın olduğumuzdan ilk biz görüyoruz soğuğu karı...

Doğru diyosun cnm..Ben tek bişey korktuğum çocuk olunca kayınvalidem bizde kalacak diye çocuk istemiyorum diyodum ,kadın tek başına ya bu kötü düşüncem yüzünden rabbim cezalandırıyo beni..Ya da dediğin gibi olmaması daha hayırlı demekki.Ama yok artık düşünmücem hatta buraya bile girmeyeyim diyorum ama sizi merak ediyorum.Bi hamile haberi duyunca yüreğime su serpiliyo..

işten çıkmışsın hayırlı olsun allah daha iyi kapılar açsın seninle gündaşız bende her an olcakmış gibi hissediyom ama içimden bi ses farklı şeyler sölüyo bide göğüslerim fena ağrıyo acıyo her ay değişik şeyler hissediyorum

ayrıca ben bu konu ile ilgili detay bekliyorum 1
görümcenin ordan nete girebilcen mi 2

cnm 2. den başlayım detayı yemeğimi yaptıktan snra konuşuruz görümcemin oradan girerim ama çok sık öyle açık kalmaz arada bakar çıkarım ama sizleride her durumdan haberdar ederim eee akşamları da girerim nete bağlantıda oluruz yani..

cnm bendende sürekli sıcak sıcak akan şeyler oluyo koşup bakıyorum akıntım oluyo sadece ama çok fazla oluyo akıntım galiba ayaklarımı üşüttüm ama ben bu ay kesin adet olacam kırmızıları kendime çok yakın hissediyorum..

hayırlı olsun bacım allah en güzel yerden kapılar açsın inşallah
bende cocuk olursa çıkarım diyom kim bakacak
kayınvalide yaşlandı
annemde çok yakın değil sabah akşam bırakayım
oturup bakıcam heralde allah nasip ederse

inşallah evdeyken sende hamiş olursunda rahatla büyütürsün bebişini

nasip canım ama bakalım göümcemin yanına başlıyorum ya sürekli olursa hamişde olsam rahat olurum
allahım hayırlısını nasip etsin hakkımızda..

neyse kızlar ben yemeğimi yapıyım gelirim işim bittikten sonra öptüm çook byeee...

slm dostum nasilsin ne var ne yok varmis bir gelisme kizlar nasillarrr

kızlarr evleneli 8 ay oldu ve bu ay bebiş yapmaya karar verdik.adetim daha perş günü bitti ve çalışmalara başladık.acaba adetten hemen sonra bebiş olur mu? ayın 11 ile 15i arası daha kuvvetli ihtimalmiş ama şimdiden de olmuş olamaz mı :)

iyi akşmalar kızlar nasılsınız
neler var neler yok
kim de ne var
giremiyorum artık eskisi gibi
işte çok yoruluyorum
benim bugün krımızılar geldi her zamanki gibi

e vermemişin detay merakta kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…