ben baklayı pırasayı sıcak seviyorum öğlen tarhana diyodun noldu şehriyeye dönmüşsün
anam istanbul uçuo
ben bostancıdayım sabahtan beri turkcell çekmio o derece uçuruo
şeboooo nerdeydin sen sabahtan beri
tarhanam yok bacı yaaaaa
kıytırık evdeki carrefour tarhanası
onu iççeme yaparım şöle bol limonlu karabiberli şehriyemi
yeme yanında yat
bende birazdan kalkıp taze fasülyen vardı buzlukta onla türlü yapacam yanına pirinç pilavı ve cacık... çorba ne yapsam ki önden burası felaket kar yağıyo sıcak sıcak içsek kırmızı mercimek yaparım belki ne zamandır yapmadım çünkü..
ahh ahha cnm sorma uzun mevzu detaylı anlatamayacağım ama işten ayrıldım ama genel birikintilerde etki etti son olan iice çıldırttılar çıktım bende mistimin yapamadığını ben yaptım çektim kapıyı çıktım gezdim dolaştım görümceme gittim yarın bi süreliğine ona yardıma gidecem bakaım işsiz kalmaktan iidir bide evimede yakın allahtan hayırlısı..
diyorum ki yarın beklenmeyen günüm ya hem bu ay adam akıllı dşünmedim çalışmadıkda bide üzerine bu sinir stresle bide bebiş olurmuş diyorum ama adet olacak gibi vajinama kramplar giriyo bakalım allahtan hayırlısı...
sizler neler yaptınız kızlar geçmişten okuduğuma göre yeni haberler yok allah hepimize her konuda hayırlısını versin...
tarhanam yok bacı yaaaaa
kıytırık evdeki carrefour tarhanası
onu iççeme yaparım şöle bol limonlu karabiberli şehriyemi
yeme yanında yat
bu sene bende yapamadım tarhana annem teyzem verdi idare ediyorum bide evde yokken insanın daha bi canı istiyo şehriyede iyi gider ohh sıcacık
anam başladı mı kar ordaaaa
gelsin buraya da nerdeydin sen
Kıs amann ağzından yel alsın deme öleee...Ne dertler var ne zorluklar var hayatta. Hem bilemezsin hakkında en hayırlısının ne old.nu...
Bak sana bişi anlatim ve hepimize bu kızlar. Bi bayan var. Çocuğu olmamış. Eşiyle kendilerini hayır işlerine vermişler. Deli gibi hayır yapıyolar.Kadın diyo ki "ii ki de olmamış. Olsaydı ben onlara mal mülk bırakma derdinde olurdum. Böyle hayır yapamazdım"
Hepimiz hakkında en hayırlısını dileyelim. Böyle saplantı yapmayalım. Hayatta yapıcak o kadar çok şey var ki...Sokaklarda aç sefil gezen bir sürü çocuk var.Belki de birilerinin çocuğu olmaması gerek ki o sokaktakilere sahip çıkılsın...Hiç bir şey sebepsiz değil. Hayat, evlilik çocuktan ibaret değil. Vermeyen vermiyosa vardır bir bildiği...
büyükçekmece mimarsinandayım cnm ayrıca mimarsnana diye belirtiyorum biz biraz daha dışındayış çekmecenin içinde kar yokta ondan
birde biz balkanlara çok yakın olduğumuzdan ilk biz görüyoruz soğuğu karı...
ayrıca ben bu konu ile ilgili detay bekliyorum 1
görümcenin ordan nete girebilcen mi 2
işten çıkmışsın hayırlı olsun allah daha iyi kapılar açsın seninle gündaşız bende her an olcakmış gibi hissediyom ama içimden bi ses farklı şeyler sölüyo bide göğüslerim fena ağrıyo acıyo her ay değişik şeyler hissediyorum
ahh ahha cnm sorma uzun mevzu detaylı anlatamayacağım ama işten ayrıldım ama genel birikintilerde etki etti son olan iice çıldırttılar çıktım bende mistimin yapamadığını ben yaptım çektim kapıyı çıktım gezdim dolaştım görümceme gittim yarın bi süreliğine ona yardıma gidecem bakaım işsiz kalmaktan iidir bide evimede yakın allahtan hayırlısı..
diyorum ki yarın beklenmeyen günüm ya hem bu ay adam akıllı dşünmedim çalışmadıkda bide üzerine bu sinir stresle bide bebiş olurmuş diyorum ama adet olacak gibi vajinama kramplar giriyo bakalım allahtan hayırlısı...
sizler neler yaptınız kızlar geçmişten okuduğuma göre yeni haberler yok allah hepimize her konuda hayırlısını versin...
hayırlı olsun bacım allah en güzel yerden kapılar açsın inşallah
bende cocuk olursa çıkarım diyom kim bakacak
kayınvalide yaşlandı
annemde çok yakın değil sabah akşam bırakayım
oturup bakıcam heralde allah nasip ederse
inşallah evdeyken sende hamiş olursunda rahatla büyütürsün bebişini
slm dostum nasilsin ne var ne yok varmis bir gelisme kizlar nasillarrr
cnm 2. den başlayım detayı yemeğimi yaptıktan snra konuşuruz görümcemin oradan girerim ama çok sık öyle açık kalmaz arada bakar çıkarım ama sizleride her durumdan haberdar ederim eee akşamları da girerim nete bağlantıda oluruz yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?