Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

1. koprina87
2. gida_pinar
3. gulden79
4. seb_bosh+
5. SEVSENA+
6. crafty+
7. tirilaylom
8. beklemede
9. mihracee
10. akillibidik
hay maşallah.. ve böle suskunluk...

ay koptum burda ya
benim epilasyonuma dönmüş iş
kayınvalidem anahtarla giriyordu ben her ağda da haber veriyordum ilk zamanlar gelmesin diye
ne zaman kimse gelmesin desen yağmur gibi gelen olur

anam istanbul uçuo
ben bostancıdayım sabahtan beri turkcell çekmio o derece uçuruo
şeboooo nerdeydin sen sabahtan beri

Kızlar akşam ne yemek var ????

Ben yer elması yapıcam
dün sütçümüz abla bitsin çok güzel doğal moğal diye kakaladı, çiğ olarak pek sevmedim bir de yemeğini denicem

ay koptum burda ya
kayınvalidem anahtarla giriyordu ben her ağda da haber veriyordum ilk zamanlar gelmesin diye

E yuh yani! Aynı evde mi yaşıyodunuz yoksa senin evine mi anahtarla giriyodu? Senin evinse anahtarın onda ne işi var ki yaw

ay koptum burda ya

abo :) bende kayınvalidemle otururken bazen arkadaşına diye çıkıyordu sende gel diyordu.. yok gelmim biraz kendimle ilgilenicem diyordum.. çıkardı.. tam etrafı toparlayıp epilasyona başlıyacağım zaman kapı zili eksik olmazdı.. torunları alıp gelirdi.. bende çıldırırdım.. hani arkadaşına gidecektin diyorum.. evde yoktu der.. e diyemiyosun da çocukları niye getirdin..

Kızlar en yakın arkadaşım hamile..
Gecen sene korunmayı bıraktığı ay hamile kalmıştı down sendromu yüzünden aldırdı bebeğini.1 yıl ara verdi .Şimdi yine korunmayı bıraktığı gibi hamile kaldı..

Çoook sevindim onun yerine..Ama bi yandan da buruğum kıskançlık değil de bnm neden olmuyorr diye üzülüyorum...Tam bugün sildim kafamdan dedim.Arkadaşımın hamile haberi yine aldı aklımı başımdan.
Nasıl olacak kızlar nasıl başa çıkıcam bunla..Ne yapsam da unutsam ...
Çalışıyorum işe konsantre olamıyorum eşime belli etmek istemiyorum ama eve de yansıyo..
Unutmam lazım ...bebek lafı duymamam lazım.Yada Allahım başka bi derdim olması lazım sanırım
Tövbe tövbeee

Kızlar akşam ne yemek var ????

Ben yer elması yapıcam
dün sütçümüz abla bitsin çok güzel doğal moğal diye kakaladı, çiğ olarak pek sevmedim bir de yemeğini denicem

güzel olur kız.. doğal dediyse doğaldır :) sütçülerin getirdiği sebzelerden alırım ben çoğunlukla mahallede denk gelirse..

E yuh yani! Aynı evde mi yaşıyodunuz yoksa senin evine mi anahtarla giriyodu? Senin evinse anahtarın onda ne işi var ki yaw

aynı apartmanda oturuyoruz hatta aynı katta
ilk zamanlar çok uğraştım alayım diye ama sonra vazgeçtim.. eşim bekarken şimdiki evimizde yaşıyormuş zaten... dakka başı gelirdi kayınvalide şimdi eskisi kadar gelmiyo çalışıyorum diye

Kıs amann ağzından yel alsın deme öleee...Ne dertler var ne zorluklar var hayatta. Hem bilemezsin hakkında en hayırlısının ne old.nu...
Bak sana bişi anlatim ve hepimize bu kızlar. Bi bayan var. Çocuğu olmamış. Eşiyle kendilerini hayır işlerine vermişler. Deli gibi hayır yapıyolar.Kadın diyo ki "ii ki de olmamış. Olsaydı ben onlara mal mülk bırakma derdinde olurdum. Böyle hayır yapamazdım"
Hepimiz hakkında en hayırlısını dileyelim. Böyle saplantı yapmayalım. Hayatta yapıcak o kadar çok şey var ki...Sokaklarda aç sefil gezen bir sürü çocuk var.Belki de birilerinin çocuğu olmaması gerek ki o sokaktakilere sahip çıkılsın...Hiç bir şey sebepsiz değil. Hayat, evlilik çocuktan ibaret değil. Vermeyen vermiyosa vardır bir bildiği...

amanın ne çok uyumuşum ayıptır sölemesi koca fincan kahvemle aranızdayım nerde kalmıştık yine yemek mi konuşuluyo bende prasa yaptım

amanın ne çok uyumuşum ayıptır sölemesi koca fincan kahvemle aranızdayım nerde kalmıştık yine yemek mi konuşuluyo bende prasa yaptım

sarımsaklı yoğurtlu bakla yiyesim var
ama hava souk ya
sıcak yemek istio canım
basçan bi çorba şöleee şehriyeli domates
bide makarna
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ben baklayı pırasayı sıcak seviyorum öğlen tarhana diyodun noldu şehriyeye dönmüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…