tam bende maydanozu yazacaktım SEVSENA bacım paylaşmış :)
kızlar paylaşim bende ... ben maydanoz buharını denemeye başladım.. akşam ilk defa yaptım.. 3-4 bardak suya 10dal falan yeter herhalde .. kaynattım.. sonra bir buyük yoğurt kabı (saplı kovalardan) onu kendim için ayırdım :) kaynattığım maydonuzun suyunu kaba döktüm etrafıma havlu falan sardım .. 2-3 dk durabildim anca.. :) kapı çaldı anasını satayım.. güya da anahtarı çıkardım.. eşim gelirse kendi açar diye düşündüydüm de.. kalktım işte.. sonra da boşverdim.. bu akşam tam yapıcam.. buhar rahim içi veya tüplerde yapışıklık varsa açmaya yardımcı oluyormuş (diye okudum) ayrıca görümcem de iki hamileliğinde de buhar uyguladığı ayda hamile kalmış.. bir de bana gazlı beze kaynatılmış maydanozu koymamı söyledi.. 1 saat dursun orda dedi :)
sonracıma biraz nette de araştırdım.. maydanoz suyunu içen de var.. ama sadece adetin 10-12gününe kadar.. yumurta döllendikten sonra maydanoz zararlı düşüğe sebep olabiliyormuş falan..
amma da konuştum ha
Ay koptum burda ya
Benim epilasyonuma dönmüş iş
kayınvalidem anahtarla giriyordu ben her ağda da haber veriyordum ilk zamanlar gelmesin diye
ne zaman kimse gelmesin desen yağmur gibi gelen olur
ay koptum burda ya
benim epilasyonuma dönmüş iş
kayınvalidem anahtarla giriyordu ben her ağda da haber veriyordum ilk zamanlar gelmesin diye
ay koptum burda ya
benim epilasyonuma dönmüş iş
anam istanbul uçuo
ben bostancıdayım sabahtan beri turkcell çekmio o derece uçuruo
şeboooo nerdeydin sen sabahtan beri
Kızlar akşam ne yemek var ????
Ben yer elması yapıcam
dün sütçümüz abla bitsin çok güzel doğal moğal diye kakaladı, çiğ olarak pek sevmedim bir de yemeğini denicem
yer elması var yeminleeeeeeeeeeeeeeee
yemeği
Kızlar akşam ne yemek var ????
Ben yer elması yapıcam
dün sütçümüz abla bitsin çok güzel doğal moğal diye kakaladı, çiğ olarak pek sevmedim bir de yemeğini denicem
E yuh yani! Aynı evde mi yaşıyodunuz yoksa senin evine mi anahtarla giriyodu? Senin evinse anahtarın onda ne işi var ki yaw
Kızlar en yakın arkadaşım hamile..
Gecen sene korunmayı bıraktığı ay hamile kalmıştı down sendromu yüzünden aldırdı bebeğini.1 yıl ara verdi .Şimdi yine korunmayı bıraktığı gibi hamile kaldı..
Çoook sevindim onun yerine..Ama bi yandan da buruğum kıskançlık değil de bnm neden olmuyorr diye üzülüyorum...Tam bugün sildim kafamdan dedim.Arkadaşımın hamile haberi yine aldı aklımı başımdan.
Nasıl olacak kızlar nasıl başa çıkıcam bunla..Ne yapsam da unutsam ...
Çalışıyorum işe konsantre olamıyorum eşime belli etmek istemiyorum ama eve de yansıyo..
Unutmam lazım ...bebek lafı duymamam lazım.Yada Allahım başka bi derdim olması lazım sanırım
Tövbe tövbeee
ben kaçıyorum beybiler dualarınızda unutmayın beni de
amanın ne çok uyumuşum ayıptır sölemesi koca fincan kahvemle aranızdayım nerde kalmıştık yine yemek mi konuşuluyo bende prasa yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?