yitavukları gıt gıd gıdaklıcan seni gidi seni :)
tavuk yersen kızın
horoz yirsen oğlun olar :)
merhabalar bu ay çalıştık bu ay da hamile kalmayacağım biliyorum. Sıkıldım artık zaten kalsam da düşecekmiş gibi his var içimde. Düşünmemek unutmak için gebelik topiklerinden uzak tutmaya çalıştım o da olmadı ayy ne olacak benim halim(
merhabalar bu ay çalıştık bu ay da hamile kalmayacağım biliyorum. Sıkıldım artık zaten kalsam da düşecekmiş gibi his var içimde. Düşünmemek unutmak için gebelik topiklerinden uzak tutmaya çalıştım o da olmadı ayy ne olacak benim halim(
hoşgeldin canım
boşver.... bizde sıkıldık beklemekten, bak başka şeyler konuşuyoruz
canım benim üzüntü en büyük düşmanımız bunu biliyorsun, kendini rahat tut.. bukadar karamsar olma.. elbet sevindirir seni de yavrun uygun bir zamanda.. böyle isyan etme.. sabreden muradına erer.. belki de Rabbim böyle bir sınav veriyor bize.. hepimiz bekliyoruz.. ben artık istemiyorum diyorum ama yine de korunmuyorum.. eylülden beri de olmadı.. 5 ay olmuş adetim yeni bitti umutlarımız mart'a..
sana tavsiyem takmamaya çalış.. kendini huzursuz hissediyorsan bu topiklerde farklı birşeylerle uğraş bebek düşüncesinden biraz uzaklaş... psikolojik olarak çok rahatlarsın bundan emin olabilirsin..
Yaw şu iltihabımı ilaç kullanmadan geçircem diye bir aydır iğrenç ot çaylarını içiyorum. Şu an da elimde bi kupa...Gına geldi artıkın bööö
Civan perçemi, ısırgan, papatya, adaçayı..En son da böğürtlen köküne başladım ıyyyy
Faydası da oluyo mu bilmiyorum ki, sanki yerinde sayıyo gibi
slm kızlar varmı güzel haberler epeydir girmiyorum sanırım regl günüme çk zaman olmasından kaynaklanıyor nedense ben bu ay çok sakinim aklıma bile gelmiyor inanırmısınızzz sanırım bugünlerde yumurtlayacağım çalışma yapmam lazımama dediğim gibi aklıma dahi gelmiyor saldım çayıraaaa umursamıyorm
slm kızlar varmı güzel haberler epeydir girmiyorum sanırım regl günüme çk zaman olmasından kaynaklanıyor nedense ben bu ay çok sakinim aklıma bile gelmiyor inanırmısınızzz sanırım bugünlerde yumurtlayacağım çalışma yapmam lazımama dediğim gibi aklıma dahi gelmiyor saldım çayıraaaa umursamıyorm
canım benimde dört günüm var beklenen günüme ama hiçbir belirti yok
geçen aylarda sancım olurdu şimdi rahatım
ahh ah umursamamakla iyi yapıyorsun ama yumurtlama günlerini boş geçirme
az kalmış fıstık hayırlı haberlerini alırız inş. regl belirtisi olmasın zaten boşverrr bu ay farklı olsun bebiş olsun:)
ay inşallah canım ya vazgeçmek üzereyim nerdeyse
maydonoz kaynatırlar diye biliyorum ben iltihabı sökmek için
yaramazlık olayınıda bebiş için yapmıyorum bu ay bıraktım keyfimize göre :)
lale devri diye bir dizi var orada sadecebirdefa yaramazlık yaptılar çınarla leyn hatun hamile sinir oldum biz uğraş uğraş tutturama bir defa yaramazlıkla bebiş gelsin hıhhh uğraşmmıcam işte canı isterse gelsin
Maydonoz suyu idrar yolları iltihabı için sanırım. Bi de buharına oturuluyo.
Sistit geçirdiğimde her iki türlü de denemiştim...
Her duyduğumu deniyorum cnm işte.Bakalım bu hft içi kontrole gidicem. Bana geçmedi gibi geliyo ama dua edin ltfnnn:84:
Yaw şu iltihabımı ilaç kullanmadan geçircem diye bir aydır iğrenç ot çaylarını içiyorum. Şu an da elimde bi kupa...Gına geldi artıkın bööö
Civan perçemi, ısırgan, papatya, adaçayı..En son da böğürtlen köküne başladım ıyyyy
Faydası da oluyo mu bilmiyorum ki, sanki yerinde sayıyo gibi
maydonoz kaynatırlar diye biliyorum ben iltihabı sökmek için
tam bende maydanozu yazacaktım SEVSENA bacım paylaşmış :)
kızlar paylaşim bende ... ben maydanoz buharını denemeye başladım.. akşam ilk defa yaptım.. 3-4 bardak suya 10dal falan yeter herhalde .. kaynattım.. sonra bir buyük yoğurt kabı (saplı kovalardan) onu kendim için ayırdım :) kaynattığım maydonuzun suyunu kaba döktüm etrafıma havlu falan sardım .. 2-3 dk durabildim anca.. :) kapı çaldı anasını satayım.. güya da anahtarı çıkardım.. eşim gelirse kendi açar diye düşündüydüm de.. kalktım işte.. sonra da boşverdim.. bu akşam tam yapıcam.. buhar rahim içi veya tüplerde yapışıklık varsa açmaya yardımcı oluyormuş (diye okudum) ayrıca görümcem de iki hamileliğinde de buhar uyguladığı ayda hamile kalmış.. bir de bana gazlı beze kaynatılmış maydanozu koymamı söyledi.. 1 saat dursun orda dedi :)
sonracıma biraz nette de araştırdım.. maydanoz suyunu içen de var.. ama sadece adetin 10-12gününe kadar.. yumurta döllendikten sonra maydanoz zararlı düşüğe sebep olabiliyormuş falan..
amma da konuştum ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?