atlarım valla büyük yemin verdim bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
test yapasım var evde yok evden çıkamıyorum çok kar yağıyo ama yarına kadar regl olmazsam yapıcam bu ay tek çizgiyi göremedim ya boşluk hissediyorum kendimde
hıh yine ben kendibaşıma.. ayol nerdesinizzzzz...ağlarım haaa
ben burdayım canım topik topik takılıyorum görmedim yazdığını
bugün ısınamadık valla çok soğuk
öyle ya, buz gibi.. hele ankara.. bir de hafta sonuna doğru poyraz moyraz diye hava durumu mesajı geldi.. don olacakmış.. buz tutçak biyerlerimiz.. nerelerde takılıyorsun ben de bakayım. . herkes kabuğuna çekilmiş bugün
hım bu arada kuaföre nezamandır gidicem diyordum.. en sonunda kendi işimi kendim yaptım :) 4-5 parmak kestim saçımdan.. çok berbat olmuştu bir de boyalı ya, yıpranmıştı.. kendimi yeniden doğmuş gibi hissettim. bir de elseve den çok memnunum.. hem saç kremini aldım hem maskesini de.. şampuanı zaten hep elseve kullanıyordum boyalı saçlar için.. bu sefer boyalı saşlar için değil de komple onarıcı 5 aldım kremle maskeyi.. böyle mükimmel şey olamaz yaw :) şampuanım bitince onu da aynısından alıcam.. pambık oldu saçım ve elektriklenmiyor.. en çok hoşuma giden de o :)
paylaşiiim dedim
bende elseve kullanıyorum bal özlü olanı
kremi bitmişti watsons ta avakadolu krem vardı ondan aldım yumuşacık yaptı saçımı
bende hep o boyalı saçlar için kırmızı dışı olanını kullanıyordum... pazar akşamı ankamalle gittik gitmişken migrosa uğrayım dedim saç kremim bitmişti.. 2-3 kez kremsiz yıkadım saçlarımı saman gibi oldutam boyalı saçlar için olanını alacakyım komple onarıcı 5 gördüm.. dedim nasılsa boyamıycam artık saçlarımı.. kokusu da çok hoşuma gitti.. eskiden hep pantene ya da head & shoulders kullanıyordum ama baktım yaramıyor.. elseve'i seçtim.. ay reklamlardaki gibi konuştum :)
Boyalı saçlar kremsiz olmuyoo.. keçe gibi kremsiz olunca
ben fönsüz de açık bırakamıyorum saçımı brezilya fönünü araştırıyorum
birilerine parfüm önerdim , sonracıma birilerine bebek ismi oyladım (anket)
ağda önerisi verdim
arada brezilya fönünü okudum
kimse olmayınca
taktın kafaya yani :) yaptıracaksın..
Calvin Klein Euphoria
sorma
akşam misafirimiz vardı hatunun haberi yokmuş hiç... brezilya fönününü aklına soktum
aynı kuaföre gidiyormuşuz zaten
o yaptırcak gözü kara yani
ona göre bende yaptırcam
hmmm güzel kokudur, kullanmadım ama bilirim..
benim bvlgari jasmin noir e bayılıyorum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?