Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

selam kızlar..
evdeyim ders çalışmaya çalışıyorum
off sanki hiç birşey anlamıyor gibiyim

Allah zihin açıklığı versin canım.. ben üniversitedeyken gece daha rahat ders çalışıyordum.. ama gündüzün gecen karışıyor o da var..
sen nasılsın..

ben de közlenmiş kırmızı biber yaptım yazın..annem de domates kaynattı konserve olarak bazılarını yeşil biberle yapmış oohh direk yağda kavurup yumurta kırıveriyorum çok pratik oluyo
bi de zeytin yaptık biz yeşil-çizik-kırma..bir kavanoz zeytini sızma zeytinyağı kurutulmuş domates ve dağ kekiğiye yaptık süper oldu acayip muhteşem bir aroması var bir ekmek yerim yağına bana bana

offf benim hamilelikte 100 kilo olmam işten bile değil

selam kızlar..
evdeyim ders çalışmaya çalışıyorum
off sanki hiç birşey anlamıyor gibiyim

varya Allahın sevdiği kulsun
bu havada ankarada evde olmak süper bişey

anlamıyosun gibi gelir başta ama pes etme zamanla yerleşir öyle derler hep

hoşgeldin merak ettik seniii

Allah zihin açıklığı versin canım.. ben üniversitedeyken gece daha rahat ders çalışıyordum.. ama gündüzün gecen karışıyor o da var..
sen nasılsın..

saolun kızlar iyiyim çok şükür.
geceleri çalışmayı bende severim ama eşim var malum bırakmıyo..ben yokken çalış diyo..

sizlerde ne var ne yok bakalım?seboş işten ayrılmış :26:

geceleri çalışmayı bende severim ama eşim var malum bırakmıyo..ben yokken çalış diyo..

he üle olmuş canım başka da bişicik yok
hamile de yok
bekliyoruz işte

senin kırmızı bitti mi döndün mü sahalara

zeytin.. hm güzel .. eşim çok seviyor.. zeytine de gerek yok :) zeytin yağına kekik pul biber bir kaç damla da limon.. bandıra bandıra yiyor.. benim midem kaldırmıyor ağır geliyor :)

evet şebo ayrıldı bi sen ayrılamadın :) sınavın nezamandı senin ?

selam kızlar ben döndüm yine girmeyim düşünmiyim diyorum ama dayanamıyorum yaa 5 günü kaldı ve çok sabırsızlanmaya başladım yine :18:

offff hiç bişey sarmıyo bugün bana evde bi test olsaydı nolurdu yada biriniz verseydiniz bana kıvranıyom şurda sabahtan beri

offff hiç bişey sarmıyo bugün bana evde bi test olsaydı nolurdu yada biriniz verseydiniz bana kıvranıyom şurda sabahtan beri

sancıdan mı kıvranıyosun neyden :) yapmayıver haftasonuna kadar.. dinle bak :) yoksa crafty teper valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…