hımm iyi bakalım :) yaptırsın da haber verirsin memnun mu değil mi.. ben şahsen okadar para ayıramam saçım için :)
bvlgari jasmini çok beğeniyorum bir de davidoff coolwater woman çok güzel
eşime de davidoff un silver shadov parfümünü aldım çok iyi gıdısından ayrılamıyorum
bir de bvlgari nin pour homme parfümü müthiş
ben tam bir parüm manyağı olabilirim ama tutuyorum kendimi
ben ilgincimdir bu saç baş konularında.. bir de alışverişte çok araştırırım
dip boyası gelir zor giderim fön çektirmem gerekir zor giderim
ama ikna olursam iyi olacağına o zaman ayırırım
hiç masrafım yok çünkü o kadarcık lüksüm olsun
abaw.. bende davidoff coolwater hastasıyım.. yok böle bi koku yarabbim.. çakmasını aldım 1-2 kez ama orjinalinin yerini tutamıyor tabiki de.. bu aralar daha ucuz şeylerle yetinmeye çalışıyorum.. c-thru amethyst.. hem uygun hem ferah kokulu..şişesinin içindeki boncuklara da bayılıyorum..
hım bu arada KK da şu altta bir kaç gündür yeni bişi çıkmış ya.. paylaşım yapıyorlar fln.. yeni evimm diye biri paylaşmış.. (kira imiş) hoş döşemiş te.. bir yorumunaböle baktım.. :
ev 120 m2,3 oda bir salon dolayısıyla çocuk olunca daha büyük bir eve geçmek gerekicek,biz buraya taşınalı 6 ay kadar oldu allah izin verirse 1-2 sene daha burda oturup daha geniş bir eve geçme niyetimiz var,salonun daha geniş resimlerini de eklerim tabiki canım ama yine de tam çıkmıyor cünkü dediğim gibi l şeklinde, yemek odasını sığdırmak buyuuuk meseleydi :) mutfaktan salona servis penceresi açtık dolayısıyla hem manzaram olmus oldu, hemde yemek servisi kolaylaştı
millette para b.k :) 3+1 neyine yetmiyo be bacımm..
bvlgari jasmini çok beğeniyorum bir de davidoff coolwater woman çok güzel
eşime de davidoff un silver shadov parfümünü aldım çok iyi gıdısından ayrılamıyorum
bir de bvlgari nin pour homme parfümü müthiş
ben tam bir parüm manyağı olabilirim ama tutuyorum kendimi
aslında haklısın.. bir saçımıza zaten yılda anca 3-4 defa gidersin kuaföre.. eşim mesela nerdeyse her ay berbere gider saçı için... :) ulen diyorum kendin için her ay gidiyorsun ama ben gidecek olduğum zaman mrın krın ediyorsun.. (o da ben gitsem mi gitmesem mi diye sorduğumda mırıldanır) kararsız kalıyorum.. kaç kuaföre gittim güzel şekil veremediler saçıma..
valla ben de anlamıyorum
ben onbir yıldır kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum üstelik 2+1 evimiz
kira vermeyeyim diye sıkış tepiş sığmaya çalışıyorum
bence de tut kendini çünkü bahsi geçen parfümler 200-250 tl
bende şu anda kirada oturuyorum 200tl.. temmuzda 250 olacak sanırım :)
1+1 mi desem ne desem bilmem..
mutfakla salonum bir.. geniş.. orda oturuyoruz.. misafir gelince biraz uygun olmuyor ama kendi insanımız geliyor sonuçta.. sonracıma geniş bir yatak odam var... bebek olsa da kocaman beşik yerim de var.. bir de ufak bir odam.. orda anca bir kanepem var ütü masam bir de çamaşırlığım.. yani yatılı misafirim gelirse küçük odama yerleştiriyorum çamaşırı ütü masasını kendi odama alıyorum.. bize bukadarı da yeter aslında da ben güneş görmesini istiyorum bir de balkonum yok..
ısınma açıısndan da çok rahat.. en son gelen faturam 81-82lira sanırım.. gece gündüz açık kombim.. masrafsız yani.. ev büyüdükçe masrafı artıyor. .. bakalım.. 2+1 daire bulursak güneşli falan taşınırız yaza.. ama çevrede hep 3+1 var 350-400.. bende okadar veresim yok .. nasılsa bütün gün dükkanda olucaz..
en sinir olduğum... benim ailem de eşimin ailesi de çok kalabalık.. geldiklerinde çok kalabalık oluyo evde kimse rahat edemiyo, annem bazen kalıyo bende yere yatak yapıyorum koltuklar yatak olmuyor
ikinci çocuk olunca taşınırız heralde ancak
en sinir olduğum... benim ailem de eşimin ailesi de çok kalabalık.. geldiklerinde çok kalabalık oluyo evde kimse rahat edemiyo, annem bazen kalıyo bende yere yatak yapıyorum koltuklar yatak olmuyor
ikinci çocuk olunca taşınırız heralde ancak
bizim evimiz stüdyo tipi 1+1, koltuklarımız da yatak olamıyor malesef ve eşimin ailesi şehir dışında
yatacak yerimiz olmuyo, 1 geceden fazla kalmadılar şimdiye kadar
brokoli var evde biraz bir literatür araştırması yapayım dedim şu tarife rastladım;
Bilindiği gibi brokoliler çok öldürmeden haşlanır. ve soğuyup suyunun süzülmesi için bir kenara alınır. Diğer taraftan 1 yemek kaşığı pınar krem peynir, biraz yoğurt, biraz mayonez güzelce çırpılır yada mikserden geçirilir. Ayrı bir kapta dereotu yada maydonos, taze soğan.1 diş sarımsak rondodan geçirilir. Hepsi yoğurtlu karışıma ilave edilip karıştırılır. Pul biber sıvı yağ ve tuz ilave edilir. Yoğurt gibi akışkan bir sos elde edilir. Hazırlanan sos brokolilerin üzerine dökülüp servis yapılır. Bu şekilde çok lezzetli oluyor. Tıpkı dışarda satılan salatalar gibi.
nasıl olur acep
fena olmaz gibi
ben hiç bu kadar uğraşmıyorum canım ya
haşlayıp süzüyorum üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum mis gibi
sebze düşmanı bir kocaya sahibim
mecburum allayıp pullamaya :)
eşimde sebzeyi sevmez devamlı da et yenmez ki
ama ben yapmak zorundayım çocuk için
kıza ıspanak yemeği, kocaya ıspanaklı yumurta yapıyorum
yumurtalı olunca sebzeleri yiyor, eşin yumurta seviyorsa dene tavsiye ederim canım
taze fasulyeyi bile yazdan deepfreeze koyuyorum
kışın yumurtayla kızartıyorum omlet gibi
ıspanak-kara lahana-pazı grubu zaten yumurtasız yenmez:)
taze fasülyeyi denemedim hiç buzluğumda yok ama yazın deneyim güzel olabilir
bu mevsim de de doğru düzgün sebze yok
pazı, kara lahana almam ben bilmiyorum çünkü nasıl yapıldığını
şimdi şevketibostan bol burda
ıspanak, pırasa o kadar
kerevizi mayonezli salata ile yediriyorum
karnabaharıda kıymalı sos yapıp fırına atıyorum
susuz olunca yiyor
ayyy şevketi bostan yemeyi çok isterdim
ama burada bulmam mümkün değil
tarifim bile hazır kuzu etiyle pişireceğim ama kendi yok
ıspanak-kara lahana-pazı grubu zaten yumurtasız yenmez:)
taze fasülyeyi denemedim hiç buzluğumda yok ama yazın deneyim güzel olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?