Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

inşallah olmazsın canım bebişin gelir
hiç belirtin var mı
benimde beklenen günüm yarın adet olcakmışım gibi göğüslerim şişti baş ağrımda başladı
bakalım ne olacak allah hayırlısını versin hepimize

günaydın kızlar bende dün akşam dayanamadım idrar testi yaptım ve kocaman tek çizgi 6 gün var adetime ama eminim doğru sonuç demekki ağrılarımın sebebi farklı adetim bitsin hemen doktora gitcem

günaydın kızlar bende dün akşam dayanamadım idrar testi yaptım ve kocaman tek çizgi 6 gün var adetime ama eminim doğru sonuç demekki ağrılarımın sebebi farklı adetim bitsin hemen doktora gitcem

adete altı gün kala idrarda çıkmaz canım
kan tahlili yaptır ama birkaç gün daha bekle

adete altı gün kala idrarda çıkmaz canım
kan tahlili yaptır ama birkaç gün daha bekle

canım silik de olsa çıkardı.Hamile olduğum ay da adetime 2-3 gun once yapmıştım bayagı belirgindi.Ama adetim gelmezse tekrar deneyeceğim.Hayırılısı

canım silik de olsa çıkardı.Hamile olduğum ay da adetime 2-3 gun once yapmıştım bayagı belirgindi.Ama adetim gelmezse tekrar deneyeceğim.Hayırılısı

Ama altı gün demişsin canım... benim ilk hamileliğimde adetim geciktikten sonra yaptım ikinci çizgi çok açık renk çıkmıştı.. belli belirsiz yani
ama kızım sağlıklı sıhhatli geldi bana..belli olmaz bu kadar erken kendini yıpratma bence

günaydin kizlar,az sonra dr gidicem ayrintili ultroson icin,bizim icin dua edin

kızlar kan testi sonucum 27 çıktı
inşallah kimyasal değildir.dün yaptırmııştım,biraz düşük, yarın tekrar yaptıracam
şoktayım biraz

inşallah kimyasal değildir.dün yaptırmııştım,biraz düşük, yarın tekrar yaptıracam
şoktayım biraz

inşallah hamilesindir bebişin tutunur sana çok sevindim

ha şöyle topiğe bir neşe gelsin yahu

insallah hamilesindir canim

inşallah hamilesindir bebişin tutunur sana çok sevindim

ha şöyle topiğe bir neşe gelsin yahu

maşallah sana hayırlı olsunn inş. bebiştirr annesiiii

inşallah kızlar yaa, testi iğneden 12gün sonra yaptırdım, biraz erken diyemi öyle çıktı, yoksa kimyasalmı bilmiyorum.
ama çok sevindim, en azından spermle yumurta bir araya gelebiliyor bende
kimyasal olsada üzülmeyecem çok, ama inşallah gerçektir, rüya gibi

günaydin kizlar,az sonra dr gidicem ayrintili ultroson icin,bizim icin dua edin

inşallah olumlu sonuçlar alırsınız tatlım
şoktayım biraz

canım inşallah hamilesindir şimdiden hayırlı olsun

niye hemen kimyasalı getiriyosun aklına
daha erken tabi az çıkacak bebiştir o bebiiişşş inşallahhh

klomen topikinde birinin 8 çıkmış ertesi gün ise 14 e yükselmiş (2 gün bile değil)

kuzummmmmmmmmm
inşallah katlar değerinnn
ne desem Allah hayırlısını versinnn
sen benden ii bilirsin dr sun çok ara bi değer ama var ya ohh o bile yeter
sıpana söle döverim onu sıkı tutunsun sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…