günaydın kızlar. uff bende rahim filmi çektiricem ama korkuyorum gittiğim hastane iyi bir yer ama anlatılanları okuyunca korkuyorum iki gün var adet olmama Allahım inşaallah olmam bebiş vardır da film de çektirmek zorunda kalmam :18:
günaydın kızlar birazdan kan tahlili sonucum çıkacak çok heyecanlıyım:18:
günaydın kızlar bende dün akşam dayanamadım idrar testi yaptım ve kocaman tek çizgi 6 gün var adetime ama eminim doğru sonuç demekki ağrılarımın sebebi farklı adetim bitsin hemen doktora gitcem
adete altı gün kala idrarda çıkmaz canım
kan tahlili yaptır ama birkaç gün daha bekle
canım silik de olsa çıkardı.Hamile olduğum ay da adetime 2-3 gun once yapmıştım bayagı belirgindi.Ama adetim gelmezse tekrar deneyeceğim.Hayırılısı
Ama altı gün demişsin canım... benim ilk hamileliğimde adetim geciktikten sonra yaptım ikinci çizgi çok açık renk çıkmıştı.. belli belirsiz yani
ama kızım sağlıklı sıhhatli geldi bana..belli olmazbu kadar erken kendini yıpratma bence
günaydın kızlar birazdan kan tahlili sonucum çıkacak çok heyecanlıyım:18:
kızlar kan testi sonucum 27 çıktı
inşallah kimyasal değildir.dün yaptırmııştım,biraz düşük, yarın tekrar yaptıracam
şoktayım biraz
inşallah kimyasal değildir.dün yaptırmııştım,biraz düşük, yarın tekrar yaptıracam
şoktayım biraz
şoktayım biraz
şoktayım biraz
insallah hamilesindir canim
inşallah hamilesindir bebişin tutunur sana çok sevindim
ha şöyle topiğe bir neşe gelsin yahu
maşallah sana hayırlı olsunn inş. bebiştirr annesiiii
canımmmm çok sevindimmm:)))
yaptır inşallah katlanır canım değerin maşallaahhhh
günaydin kizlar,az sonra dr gidicem ayrintili ultroson icin,bizim icin dua edin
şoktayım biraz
inşallah kızlar yaa, testi iğneden 12gün sonra yaptırdım, biraz erken diyemi öyle çıktı, yoksa kimyasalmı bilmiyorum.
ama çok sevindim, en azından spermle yumurta bir araya gelebiliyor bende
kimyasal olsada üzülmeyecem çok, ama inşallah gerçektir, rüya gibi
inşallah kızlar yaa, testi iğneden 12gün sonra yaptırdım, biraz erken diyemi öyle çıktı, yoksa kimyasalmı bilmiyorum.
ama çok sevindim, en azından spermle yumurta bir araya gelebiliyor bende
kimyasal olsada üzülmeyecem çok, ama inşallah gerçektir, rüya gibi
canım çok sağol darısı hepinizin başına, varmı belirtin gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?