Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

daha 2li test bile yapılmadan ne amniosentezi, bu haftda olmazki. bence bebeğin koryon kanını alacaklardır genetik tanı için

yok canim zaten amniyosentezi hemen yapmiycaklar,14.haftada,randevuyu önceden almam lazimmis,yarin ayrintili ultrosona giricem,gittigim klinikte amniyosentezide yapiyolar,doktorumda gitmisken randevunu al dedi,ama ben hic yaptirmak istemiyorum,% 1de olsa onu riske atmak istemiyorum,ama dr yarin bir sey gorürse,o zaman yaptirmaktan baska carem yok gibi

yarin ayrintili ultrosonda bebegin gelisimi falan iyiyse ,yaptirmiycam,ayrintili ultrosona baska dr gidiyorum ona da danisirim bakalim onediyecek,dün o kadar dalgin ve düsünceliydimki az kalsin kaza yapicaktim,

canım lütfen dikkat et kendine, hemen üzme kendini, kötü bişey söyleseler bile aldırma çok fazla çünkü sadece riskten bahsederler, asla kesin şu olacak diye bişey sööylenemez, sende boşuna strese girme 9ay boyunca

bu arada Ankaradan bildireyim
acayip kardı ve yağmaya devam ediyor, yollarda da kar var
yokuşlarda duranlar geri kalkamıyo, yolda kalan kalana

sagolun kizlar icim rahatladi biraz

5.30 da işten çıktığım halde eve 21.30 da varabildim
çok da güzel diil potimm

Oyy oyy çok fenaa...Dün akşam eve 18.30'da girebildiğimde metro gibi bi nimete sahip olduğuma şükrettim. Az çok tahmin ediyodum durumları.Ama az bile şükretmişimm amannnn Geçmiş olsun cnm ya..Bugün işe gitmedim ben çıkmaya cesaret edemedim izin aldım. Bugün durum daha kötü dışardakilere Allah yardım etsin.

gölbaşında çalışıyorum evim subayevlerinde
önce merkeze gitmeye çalıştım oradan da eve
zaten yukarı çıkamadı minibüs subayevlerinin girişinde indirdi
tabana kuvvet dedik :)

keşke gelmeseydin sen işe yaaa
tam hassas dönemde

ne mümkün beybi benim ofis arkadaşlarım çok iyi elemandırlar iki elleri kanda bile olsa gelirler işe
onlar öyleyken benim gelmemem olmazdı
çatlatma iğnesiydi şuydu buydu derken çok izin aldım (1-2 saatlik)

selam kızlar bayadır yazmıyorum ama takip ediyorum sizden haberleri crafty senin de durumunu sölemeni bekliyorum sabırsızlıkla umarım güzel bi haber verirsin bize :) benimde günüm cumartesi az kaldı kasıklarım ağrıyor. geçen ay erken olmuştum birkaç gün bakalım bu ay ne olacak.

ay bu merak öldürecek bizi zaten
test yapmak için ölüyorum
ama günümü bekleyecem diye söz verdim eşime bu kez

ben eşime hiçbişey demiyorum inan günümün ne zaman olduğunu tam bilmiyo bile :) hiç umursamıyor gibi davranıyorum ki o da üzülmesin. ama umursanıyoo yaa

umursuyorum ya keşke hiç aklıma gelmese
bir hafta kala başlıyorum belirtimidir diye herşeyi didiklemeye
ben ilk hamileliğimde hiç anlamamıştım günüm geçti test yaptım ikinci çizgi belli belirsiz göründü
değilim heralde dedim:26: iki gün sonra yine test yaptım bu kez ikinci çizgi açık pembe çıktı
kan testi filan yapmadım altıncı haftada doktora gittim keseyi gördük sonra tekrar çağırdı kalp atışı için

bu kadar çok düşünmemiştim o zaman açıkçası korunmayı bırakıp iki ay sonra hamile kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…