Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

ay ay ay hadi bakalım hayırlı olsun bebiştir o bebiş :) çok sevindim

sağol canım darısı hepinizin başına, hadi martın açılışını yapıyorum, ayağım uğurlu gelir inşallah bol bebişli bir ay olur

canom nasılsın
özlettiniz kendinizi bebişin nasıl
geçti mi mide bulantıların
slm canım bulantılarım devam ediyor kusmalarım azaldı sadece arada gidip serum taktırmak zorunda kalıyorum burayada gelemiyorum uykum çok geliyor uyukluyorum
kızlar kan testi sonucum 27 çıktı
inşallah kimyasal değildir.dün yaptırmııştım,biraz düşük, yarın tekrar yaptıracam
şoktayım biraz

inşallah hayırlısı olur bacım çok sevindimmmmmmm

mrb arkadaşlar haykolık canım nereye hastaneye gittin sen yeni açılan demişsin ben altıparmakta çektirdim benim kendi doktorum geldi özel olarak çok memnundum yanı fazla ağrı olmadı sana niye öyle yaptılarki sgkmıydı ben 400tlye çekinmiştim canım çok araştırmıştım bitmiş ben inanmadım 5dakka sürmüyo çok hafif yani aşılama yaparkende aynı ağrı oluyodu şaşırdım sana şimdi inş hiçbişeye kalmadan kendiliğinden gelir bebişn:)

dün akşam çok üşümüştüm işten çıktım eve giderken yemeğim de yoktu evde üşendim yapmaya da . Yan komşum bir tabak yemek getirsede yesem uğrasmasam yemekle diye geçirdim içimden.Bezelye hazırlamaya başlamıştım ki zilim çaldı komşum bir tabak gözleme yapmış verdi yemek yerine bebiş isteseymişim keşke gerçi hep istiyorum:)

tebrik ediyorum doktor hanım inşallah değerin güzelce katlanır yavrun sana sıkıca tutunur çok sevindim topiğin isim anası inşallah ardından bir çok hamile haberleri gelir peşi sıra

tebrik ediyorum doktor hanım inşallah değerin güzelce katlanır yavrun sana sıkıca tutunur çok sevindim topiğin isim anası inşallah ardından bir çok hamile haberleri gelir peşi sıra
çok sağol canım inşallah
aile hekiminizi kullanıyormusunuz?

aile hekimini kullanmak değilde aile hekmine gitmek desek daha doğru olur
aile hekiminize gidin mutlaka gebelikte özellikle, çünkü çoğu hastanede gebenin tansiyon kilo ödem takibi yapılmaz, aile hekimi bunları düzenli yapar, çocuğun kalp atışları dinlenir, tetanoz aşısı yapılır, demir desteği verilir. geri kalanıda kadındoğumcu yapar ultrason takibi falan
gebe olduğunuzda aile hekiminizi mutlaka haberdar edin

kızlar kan testi sonucum 27 çıktı
inşallah kimyasal değildir.dün yaptırmııştım,biraz düşük, yarın tekrar yaptıracam
şoktayım biraz

olleeey :) inşallah bebikin sağlam tutunur.. o aylarca asık yüzün güldü sonunda şükür :) karamsarşığı kenara bırakmanın zamanı sanırım artık...

hım ayrıca yaptığın idrar testinin kağıdında hassasiyeti yazıyordur.. dBest diye bir marka var onunki 20di... çoğunun 50ve üstü oluyor sanırım.. tekrardan hayırlısı

kızlar selamlar.. kardan dolayı 2gündür evde takılıyorum öğlene kadar.. öğleden sonra anca geliyorum dükkana.. fazla uyumak sersemleştirdi iyice beni.. yarın erken geleyim bari.. uyumaktan başım çatlıyor.. bir de şimdi yanımda muhabbet kuşum var çenesi düştü.. zonklattı başımı iice..
hadi güzel haberler dökülsün artık

benim yaptığım testte yazmıyordu, ama gerçekten çok hassasmış

Kızlar sıkıntıdan başka topiclere göz atayım dedim ama bu topic dışında hiç bir topiğe ısınamıyorum.
Yalnız vajinısmus topiğine bi bakayım dedim.Anaamm
Neler neler yazmışlar ..Allahım ne sorunu olanlar var çok şükür bebek olmasa da ilişkiye girebiliyoruz

:)
Aile hekimim süpersin Allah hepimize sizi o yönde görmeyi nasip etsin ne diim

Geçen grip olduğumda ben de aile hekimime gittim .Ki biz seçtik kendisini tanıdığımızdır,ilaç verirken gebelik olabilir demiştim ...Bir ümit işte:)) bir heyecanlandı aman dedi olursa hemen geliyosun kayıtlarını yapıyoruz testlerini yapıyoruz falan,çok ilgilendi.Şaşırdım.Güzel bir uygulama bence aile hekimliği.

bende diğer mart topicine gitçem heeeee
çok bereketli orası herkes gebiş kalmış bi biz kuruduk len burda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…