kızlar kan testi sonucum 27 çıktı
inşallah kimyasal değildir.dün yaptırmııştım,biraz düşük, yarın tekrar yaptıracam
şoktayım biraz
ay ay ay hadi bakalım hayırlı olsun bebiştir o bebiş :) çok sevindim
sağol canım darısı hepinizin başına, hadi martın açılışını yapıyorum, ayağım uğurlu gelir inşallah bol bebişli bir ay olur
sağol canım darısı hepinizin başına, hadi martın açılışını yapıyorum, ayağım uğurlu gelir inşallah bol bebişli bir ay olur
inşallah kimyasal değildir.dün yaptırmııştım,biraz düşük, yarın tekrar yaptıracam
şoktayım biraz
Hadi hayırlısı cnm inşallah mart ayı sana uğurlu gelir hepimizi sevindirirsin.
slm canım bulantılarım devam ediyor kusmalarım azaldı sadece arada gidip serum taktırmak zorunda kalıyorum burayada gelemiyorum uykum çok geliyor uyukluyorumcanom nasılsın
özlettiniz kendinizi bebişin nasıl
geçti mi mide bulantıların
şoktayım biraz
çok sağol canım inşallah
tebrik ediyorum doktor hanım inşallah değerin güzelce katlanır yavrun sana sıkıca tutunurçok sevindim topiğin isim anası inşallah ardından bir çok hamile haberleri gelir peşi sıra
aile hekiminizi kullanıyormusunuz?
şoktayım biraz
idrar testini pazartesiden beri yapıyorum, sadece dün silik çizgi çıktı, ve hemen kan verdi. demekki kanda 25 olunca bile çıkıyor idrarda,iki ayrı test yaptım ikiside silik çıktı
canım bu işte dünki değer, kanı dün verdim sonucu bugün aldım
olleeey :) inşallah bebikin sağlam tutunur.. o aylarca asık yüzün güldü sonunda şükür :) karamsarşığı kenara bırakmanın zamanı sanırım artık...
eve t valla yüzüm güldü sonunda, hatta sevinçten ağlarken bile güldüm
hım ayrıca yaptığın idrar testinin kağıdında hassasiyeti yazıyordur.. dBest diye bir marka var onunki 20di... çoğunun 50ve üstü oluyor sanırım.. tekrardan hayırlısı
kızlar selamlar.. kardan dolayı 2gündür evde takılıyorum öğlene kadar.. öğleden sonra anca geliyorum dükkana.. fazla uyumak sersemleştirdi iyice beni.. yarın erken geleyim bari.. uyumaktan başım çatlıyor.. bir de şimdi yanımda muhabbet kuşum var çenesi düştü.. zonklattı başımı iice..
hadi güzel haberler dökülsün artık
çok sağol canım inşallah
aile hekimini kullanmak değilde aile hekmine gitmek desek daha doğru olur
aile hekiminize gidin mutlaka gebelikte özellikle, çünkü çoğu hastanede gebenin tansiyon kilo ödem takibi yapılmaz, aile hekimi bunları düzenli yapar, çocuğun kalp atışları dinlenir, tetanoz aşısı yapılır, demir desteği verilir. geri kalanıda kadındoğumcu yapar ultrason takibi falan
gebe olduğunuzda aile hekiminizi mutlaka haberdar edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?