Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

ne tepki verdi anlat bakem az

önce kendi tepkimi anlatayım sonucu telefonla aldım
kadın 75 dedi..emin misiniz 0.75 mi dedim (emin olacam ya)
o da hayır dedi tam 75 dedi
vallaha mı dedim ( bu aralar herşeye vallaha mı diyorum yapıştı biyerlerden)
uzun zamandır istiyordunuz galiba hayırlı olsun olmuş bu sefer dedi kadın
ben de gıcık oldum uzun zaman falan dedi diye
hayır ilk denememizdi o yüzden çok şaşırdım ilk denemede tuttu mu diye dedim :)

eşim de duydu tabi gözler faltaşı gibi açık karnıma dokunmaya falan başladı
burada mı deyip kulağını falan dayıyo ben bi yandan kadına laf yetiştiriyorum falan
öyle iki tiptik gecenin 1buçuğunda :)

canım hayırlı olsun inşallah tutunur sana bebişin
hiç durma hemen yaptır testlerini

günaydın kızlar maiallah sizlere güzel haberler görüyorummm hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhatli bebişler olsun inş.. Alalh bizlerede nasip etsinn en kısa zamanda

günaydın ne güzel son günlerde hamile haberleri arttı.Hayırlı olsun akıllıbıdık inşallah bebişin tutunur.Bende sabahı zor ettim dün o kadar başım zonkladı ki anlatamam hala da midem bulanıyor bende kırmızıları bekliyorum yoldadır.

benim 10 gündür heran adet olacakmış gibi karnım ağrıyordu
ama bak ağrı aynı ama durum farklıymış o yüzden gelmediği sürece umudunu yitirme

yapamadım ticker, mistrall im seninki de 40 haftalık görünüo kuzum

Kopiş de gelmiş onu bekliorum :)

6+5 iz teyzeleri:) cumartesi duyduk kalbini :)

benim 10 gündür heran adet olacakmış gibi karnım ağrıyordu
ama bak ağrı aynı ama durum farklıymış o yüzden gelmediği sürece umudunu yitirme

canım fortelin testini alıp cumartesi akşamı dayanamayıp yaptım negatif çıktı çok hassas bir testmiş ondan sonra umut falan kalmadı bende bundan sonra yemin ettim ama test falan almayacağım günüm geçerse gidip kanla öğreneceğim.Ama benim korkum acayip bir koku salgılıyor sanki vücudum ekşi bir koku adetim biter bitmez doktora gideceğim.

sağol canım inşallah hepimizinki
olanın tutunur olmayanın da biran önce tutar ve tutunur
sen verebildin mi kan??

hayır canım veremedim iki koca hastane var işyerime yürüme mesafesinde
birinde sıra kalmamış başka hasta almıyorlar diğerinde sistem kilitlenmiş öğlen yemekten sonra gelin dediler

eşimde dolaşma oralarda yalnız başına akşam özelde yaptırırız dedi
hemen çıkar mı özelde de bilmem :26:

crafty hamişmisin sende topik bu haftayı bekliyormuş demekki hayırlı olsun canım

hay maşallah :) allah ikinize de sağlık versin canım

senden ümitliydim zaten.. inşallah tutunur bebiş(ler)... dua ediyorum hepiniz için

kızlar hala adet olmadım ben ....
sabah idrar testi yaptım çift çizgi çıktı çok şaşkınım
pazartesi gidip kanda baktırıcam dua edin
öpüyorum hepinizi

hayırlısı canım :) senin adına da çok sevindim.. sağlık ocağında kan testi bir sonraki gün çıkıyor.. sanırım da saat 11'e kadar kan alıyorlar..

crafty kendinden bahsediyorsun deemi.. allah sağlık versin.. sıkıntısız bir hamilelik diliyorum kızlar
ay sabah sabah bukadar güzel haberi alınca gözyaşlarımı tutamıyorum kızlar.. sizleri çok seviyorum.. inanın kendim hamile olduğumu duysam bukadar sevinmem gibime geliyor..
selpak verin bana iyi ki varsınız canlarım benim.. :) teyze olmak güzel bir duyguymuş :)
hele crafty.. bize neler çektirdin haberi verene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…