Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

ben burda özelde yaptırıyorum.2 saatte veriyolar sonucu saat kaç olursa olsun.sizin orda da öle hemen veren yerler vardır muhakkak.

ticker yapar mısınız benim mickey ime
sade olsun beyaz düz zemine bi biberon meselaa
SAT 25 Ocak
bişi yazmasın hiç :)
tişkür ederim

benim de gözler dolu zaten ucunda ama diyim duygusala bağlamayalım rezil olurum burada
bilgisayara bakıp ağlayan bir tip olmak istemiyorum

günaydın kızlarrrr sayfaları gözlerim dolarak okuyorum çok sevindim nasıl sevindim anlatamam hepinizi tebrik ediyorum doktorcum,crafty,sevsena akıllıbıdık öpüyorum çok çok sizleri,dikkat edin kendinize,dua ediyorum bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun size,allah tamamına erdirsin inşallah:))

Son düzenleme:
ben burda özelde yaptırıyorum.2 saatte veriyolar sonucu saat kaç olursa olsun.sizin orda da öle hemen veren yerler vardır muhakkak.

dün özel polikliniğe gittim 45 tl dediler sonucunu da yarın alırsınız dediler yaptırmadım o yüzden
kadın doğum dal merkezi var birtane akşam oraya gidicem artık

benim de gözler dolu zaten ucunda ama diyim duygusala bağlamayalım rezil olurum burada
bilgisayara bakıp ağlayan bir tip olmak istemiyorum

ay canım benim yaaa ama senin hamile olduğun hep içimden geçiyodu,crafty i de tahmin ediyodum ama nasıl durdu bu cadı bu kadar söylemeden deli kız vallaaaa

sağol irem ama benim daha net diil kanamam var
hayırlısı olsun hakkımızda

yaşadığım üzücü olaydan sonra sizin mutluluğunuz beni tekrar kendime getirdi umut olduuu,çok sevindim..

amin canım allah kucaklarımızı boş bırakmasın hepimizin yüzünü güldürsün

sağol irem ama benim daha net diil kanamam var
hayırlısı olsun hakkımızda

canım bak ne olur oumsuz düşünme,ben hep olumsuz düşündüm ya orda bebek yoksa ya varsa yaşamazsa,ama benim doktorumunda etkisi oldu böyle düşünmemde..kanamanın olması olumsuz olmayabiliyor biliyorsun hamileliği boyunca kanama yaşayanlar var ama bebişleri sağlıkla dünyaya geliyor,benim bırak kanamayı kahverengi leke bile gelmedi,ama bebeğimi kaybettim..pozitif düşün iyi olacak herşey..

ah ah bu gidişle eskilerden bu topicte bir tek ben kalıcam keşke bende bu ay hamiş kalsamda sonunda doğurucaz topiği açıp hep beraber olsak yine hatta sonra doğurduk sonrada uykusuz geceler topiği açarız olurmu kızlar

ben de varım mistrallim merak etme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…