yapamadım ticker, mistrall im seninki de 40 haftalık görünüo kuzum
Kopiş de gelmiş onu bekliorum :)
6+5 iz teyzeleri:) cumartesi duyduk kalbini :)
geldim tut elimi akıllım..halay başıyım
hadi takılın kızlaaarrrrr
işte haber bu..
geldim tut elimi akıllım..
hayır canım veremedim iki koca hastane var işyerime yürüme mesafesinde
birinde sıra kalmamış başka hasta almıyorlar diğerinde sistem kilitlenmiş öğlen yemekten sonra gelin dediler
eşimde dolaşma oralarda yalnız başına akşam özelde yaptırırız dedi
hemen çıkar mı özelde de bilmem :26:
leleleleleleleleleleleleleleleelelel
ule ben halayın başına geçiyorum :) hepinizin yerine oynarım :) siz bebiklerinize dikkat edin ziplamayıverin 9ay
ben burda özelde yaptırıyorum.2 saatte veriyolar sonucu saat kaç olursa olsun.sizin orda da öle hemen veren yerler vardır muhakkak.
ule ben halayın başına geçiyorum :) hepinizin yerine oynarım :) siz bebiklerinize dikkat edin ziplamayıverin 9ay
ben burda özelde yaptırıyorum.2 saatte veriyolar sonucu saat kaç olursa olsun.sizin orda da öle hemen veren yerler vardır muhakkak.
benim de gözler dolu zaten ucunda ama diyim duygusala bağlamayalım rezil olurum burada
bilgisayara bakıp ağlayan bir tip olmak istemiyorum
günaydın kızlarrrr sayfaları gözlerim dolarak okuyorum çok sevindim nasıl sevindim anlatamam hepinizi tebrik ediyorum doktorcum,crafty,sevsena akıllıbıdık öpüyorum çok çok sizleri,dikkat edin kendinize,dua ediyorum bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun size,allah tamamına erdirsin inşallah:))
günaydın kızlarrrr sayfaları gözlerim dolarak okuyorum çok sevindim nasıl sevindim anlatamam hepinizi tebrik ediyorum doktorcum,crafty,sevsena akıllıbıdık öpüyorum çok çok sizleri,dikkat edin kendinize,dua ediyorum bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun size,allah tamamına erdirsin inşallah:))
ticker yapar mısınız benim mickey ime
sade olsun beyaz düz zemine bi biberon meselaa
SAT 25 Ocak
bişi yazmasın hiç :)
tişkür ederim
amin canım allah kucaklarımızı boş bırakmasın hepimizin yüzünü güldürsün
sağol irem ama benim daha net diil kanamam var
hayırlısı olsun hakkımızda
ah ah bu gidişle eskilerden bu topicte bir tek ben kalıcamkeşke bende bu ay hamiş kalsamda sonunda doğurucaz topiği açıp hep beraber olsak yine hatta sonra doğurduk sonrada uykusuz geceler topiği açarız olurmu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?