Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

selam cnm..öncelikle hayırlı olsun...sen sakin ol ve bekle bakalım ne olacak.doktorun dediğide doğru demekki zayıf olan düşüyo.

üzülme moralini yüksek tut,insallah tutunur bebisin

ay canım ne diyeceğimi şaşırdım, öncelikle hayırlı olsun, inşallah dr un dediği gibidir zayıf olan gider sağlıklı olan seninle kalır, progestan falan önermedimi? canım sakin ol, inşallah herşey yolunddadır, ne zaman yaptıracaksın tekrar

progestan iğne yaptırdım hap olarak da almaya devam ediyorum
şuan hayırlısından başka bişey dilemiyorum
tek tesellim 17-18 ve 15 mm lik yumurtalarımın 2 belki de 3 ünün birden tutmuş olması

akıllıbıdık canım benim brkadaşımdada öyle kanama olmuştu sürekli yattı 3 gün sora kanama filan kalmadı şu an 7 aylık oldu bebişi allah seninde yüzünü güldürür inşallah canım benim sende kendini yorma allah hayırlısını versin inşallah hepimiz için canım benim

sana katılıyorum canım

zaten akıllım için içim rahat nedense :)

inşallah gece 2. değeri de bi alsam hayırlısıyla
ondan sonra gerekirse hiiiç kalkmam yerimden

craftim içinin rahat olması beni de rahatlatıyor senin içinden geçenler çıkıyo çünkü
aahhh

inşallah gece 2. değeri de bi alsam hayırlısıyla
ondan sonra gerekirse hiiiç kalkmam yerimden

craftim içinin rahat olması beni de rahatlatıyor senin içinden geçenler çıkıyo çünkü
aahhh

vallahi ben mutluyum
tutunursa çok çok çok mutlu olacağım, ama tutunmazsa bileceğim ki akıllım ın bebek derdi olmayacak :)

bencede aslında sen işte olacağına evde olmalısın
dinlenip yatmalısın yavru yaaa

iş yerim rahat sadece yolu sıkıntılı eşim alacak bugün o yönden sıkıntım olmayacak
yarına Allah kerim
değerim yükselirse (inşallaaahh) gitmem işe mişe

inşallah canım
kendi derdimden seni soramadım nasıl iyi dimi değerlerin güzel gidiyo dimi??

canım cuma 54 çıkmıştı, pazar tekrar yaptırdım 97 çıktı. tam iki kat değil ama zaten tam 48 saatde olmamıştı pazar sabah yaptırdım, doktorumu aradım değerin iyi olduğunu söyledi, bende artık tickerimi değiştirdim
seninde herşey yolunda gider inşallah canım, akşam değeri bekleme şimdiden git eve dinlen izin al

%60 artış yeterli drgks kuzusuuuuuuu
inatçı çıktı kuzum süper
sev onu benim için şimdi
akıllım sen de koy elini söle ona döverim :)

iyi ii maşallahh..
iş yerim şehir dışında benim o yüzden şimdi yola çıksam zaten akşama eve varırım
eşim gelsin akşam da arabayla gideriz uça uça :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…