selam kızlar
dün akşam 11 de kan verdim sabahı bekleyemedim
sonucum 75 çıktı
ama sabah kanamam başladı hem de şakır şakır
doktorumu aradım az önce o da 75 hcg ie kanama başlamaz kanamanın başlaması için 20 lerin altına düşmesi gerekir dedi
onun tahminine göre 2 yada 3 tane tutmuş ama zayıf olan düşüyor
eğer hcg yükselirse içlerinden biri tutunmuş demekmiş
eğer düşmeye devam ederse o da gidiyor demekmiş
selam kızlar
sonucum 75 çıktı
doktorumu aradım az önce o da 75 hcg ie kanama başlamaz kanamanın başlaması için 20 lerin altına düşmesi gerekir dedi
eee hemen yaptır gidip testttt hemennnnn
selam kızlar
sonucum 75 çıktı
mistim potim drgksm sağolun
hepinizin dualarınızı bekliyoruz
akıllıbıdık canım benim brkadaşımdada öyle kanama olmuştu sürekli yattı 3 gün sora kanama filan kalmadı şu an 7 aylık oldu bebişi allah seninde yüzünü güldürür inşallah canım benim sende kendini yorma allah hayırlısını versin inşallah hepimiz için canım benim
mistim potim drgksm sağolun
hepinizin dualarınızı bekliyoruz
akıllıbıdık canım benim brkadaşımdada öyle kanama olmuştu sürekli yattı 3 gün sora kanama filan kalmadı şu an 7 aylık oldu bebişi allah seninde yüzünü güldürür inşallah canım benim sende kendini yorma allah hayırlısını versin inşallah hepimiz için canım benim
canım inşallah tutunur sana bebişin, çok iyi anlıyorum seni Allah yardımcın olsun.yat dinlen,yorma üzme kendini.
canım inşallah tutunur sana bebişin, çok iyi anlıyorum seni Allah yardımcın olsun.yat dinlen,yorma üzme kendini.
inşallah gece 2. değeri de bi alsam hayırlısıyla
ondan sonra gerekirse hiiiç kalkmam yerimden
craftim içinin rahat olması beni de rahatlatıyor senin içinden geçenler çıkıyo çünkü
aahhh
bencede aslında sen işte olacağına evde olmalısın
dinlenip yatmalısın yavru yaaa
vallahi ben mutluyum
tutunursa çok çok çok mutlu olacağım, ama tutunmazsa bileceğim ki akıllım ın bebek derdi olmayacak :)
inşallah canım
kendi derdimden seni soramadım nasıl iyi dimi değerlerin güzel gidiyo dimi??
canım cuma 54 çıkmıştı, pazar tekrar yaptırdım 97 çıktı. tam iki kat değil ama zaten tam 48 saatde olmamıştı pazar sabah yaptırdım, doktorumu aradım değerin iyi olduğunu söyledi, bende artık tickerimi değiştirdim
seninde herşey yolunda gider inşallah canım, akşam değeri bekleme şimdiden git eve dinlen izin al
canım cuma 54 çıkmıştı, pazar tekrar yaptırdım 97 çıktı. tam iki kat değil ama zaten tam 48 saatde olmamıştı pazar sabah yaptırdım, doktorumu aradım değerin iyi olduğunu söyledi, bende artık tickerimi değiştirdim
seninde herşey yolunda gider inşallah canım, akşam değeri bekleme şimdiden git eve dinlen izin al
akıllım sen de koy elini söle ona döverim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?