Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

yanlış anlamada inşaat ile uğraşanlar malesef çoğunluk böyle.
ben daha önce büroda çalışıyordum ve hep seçmeler inşaatçıydı.

bende büyük yer diye girdim ama çekilecek gibi değil 5 yıl bitti hala neden katlanıyorum bilmem.
inşallah ikinci bebiş olurda onun bahanesiyle ayrılırım burdan

bende büyük yer diye girdim ama çekilecek gibi değil 5 yıl bitti hala neden katlanıyorum bilmem.
inşallah ikinci bebiş olurda onun bahanesiyle ayrılırım burdan

eşin ne iş yapıyo cnm..aslında eşinin işi iyiyse biraz iş araştırıp risk alıp hatta işten ayrılıp daha farklı bir yer bulabilrisin

kız bende istiyom ama ben resim kursuna gitmek istiyorum
çeyizden anlamam benimkiler duruyo onları kullansın çok isterse kızım

yaparım canın saolsun senin benimde çeyizler duruyo ama bunlar çok değişik taşlı pullu şeyler acaip zevk alıyorum yaparken ben cin ali bile çizemem maşallah sen iyisin heralde resim de süper olur çok entellektüel ayy ne zor yazdım

valla benim içimde kaldı hep resim öğretmeni olmak istemiştim ama nasip olmadı
yağlıboya resim kokusuna bile bayılırım yaparımda evde malzemelerimde vardır ama
kursuna gitmek teknik öğrenmek istiyorumm

eşin ne iş yapıyo cnm..aslında eşinin işi iyiyse biraz iş araştırıp risk alıp hatta işten ayrılıp daha farklı bir yer bulabilrisin

eşimde özel sektörde ama o büyük bir şirkette çalışıyor benim gibi değil
aslında ayrılsam çok problem olmaz ama çok sıkılırım ben evde

yeni topic hayırlı olsun
öğlen açmışsınız maşallah bu saate kadar 15 sayfa yapmışsınız

benim de martta olacağını sanmam yumurtlama günlerimdi kociş şehir dışında kaç gümdür
hayırlısı olsun ne yapalım

benim de 6 mart ekleyin yine de

ama sanırım geç yumurtladım tarihim geçebilir:18:

hoşgeldin cnm..
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için..

canlar çoooookkk çalışmanız lazım çoookkk hadi rast gele :):) crafty senin sonuççç???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…