akıllıbıdık ii akşamlar ben bugün gördüm kırmızılarııı çok rahatladımm
akıllıbıdık ii akşamlar ben bugün gördüm kırmızılarııı çok rahatladımm
kızlar yumurtalarım çok büyümüş 25 26mm olmuşlar
çatlatma iğnesi yapılacam şimdi ama moralim çok bozuldu, çok büyük değillermi
bi fikriniz varmı
kızlar bende totem yapmıştım ama sölicem dayanamıcam zaten totemimi tazelemem gerekiyobi tane bluz almıştım doktora giderken giyecektim 5 aydır dolapta bekliyo beni eeee baharda geliyo biraz kalındı daha ince bişey almam lazım zaten bebişinde gelmeye niyeti yok
kızlar bende totem yapmıştım ama sölicem dayanamıcam zaten totemimi tazelemem gerekiyobi tane bluz almıştım doktora giderken giyecektim 5 aydır dolapta bekliyo beni eeee baharda geliyo biraz kalındı daha ince bişey almam lazım zaten bebişinde gelmeye niyeti yok
kızlar yumurtalarım çok büyümüş 25 26mm olmuşlar
çatlatma iğnesi yapılacam şimdi ama moralim çok bozuldu, çok büyük değillermi
bi fikriniz varmı
günün ilk günaydını benden olsun..
günaydınlar
Günaydın kızlar, yaa hadi bana fikir verin 25mm çokmu büyükiki yumurtam 25mm olmuştu dün
efet sabah 9-9:30 gibi işe başlıyorum- akşam saat 5 Te çıkıyorum işim varsa erken çıkıyorum dün 4ê çeyek kala kaçtım çalışma saatlerimle ilgili problemiim yok şükür
Günaydın kızlar, yaa hadi bana fikir verin 25mm çokmu büyükiki yumurtam 25mm olmuştu dün
ay ben hiç bilmemki öle şeyleri :26:Günaydın kızlar, yaa hadi bana fikir verin 25mm çokmu büyükiki yumurtam 25mm olmuştu dün
geçmiş olsun cnm..Günaydın mist...
Bün gece kulağımın ağrısına uyandım.Bademciğim şişmiş kuşağıma ağrı vuruy,midem de bulanıyo..Doktora da gitmek istemiyorum şimdi ilaç milaç verecek...Tam zamanı...Offf bu dönemde hasta olmam inşallahhh..
hepinize günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?