Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

akıllıbıdık ii akşamlar ben bugün gördüm kırmızılarııı çok rahatladımm

kızlar yumurtalarım çok büyümüş 25 26mm olmuşlar
çatlatma iğnesi yapılacam şimdi ama moralim çok bozuldu, çok büyük değillermi
bi fikriniz varmı

kızlar bende totem yapmıştım ama sölicem dayanamıcam zaten totemimi tazelemem gerekiyo bi tane bluz almıştım doktora giderken giyecektim 5 aydır dolapta bekliyo beni eeee baharda geliyo biraz kalındı daha ince bişey almam lazım zaten bebişinde gelmeye niyeti yok

valla bana da kardeşim ve arkadaşı totem yapmış sigarayı bırakırsam hamile kalcam diye. zaten çok içmiyordum ama ii oldu bıraktım 6 gündür sigara yok inşallah senin totemde benimkide tutar

ya bu totemi kimseye söylememek mi gerekiyor acaba. alla alla çok ilginç yaw benimki boşamı gitti şimdi o zaman içebilirmiyim yani

oh oh oh oh masallah masalllahh tuh tuh tuh nazar degmez ınsallah ayolll bu nee bee mart ayı lıstesınde herkes yerını almısss gıdıoorr subatı basııı bosss bırakmısızz aman zatii sevmedıydım subatıı piisss subattttt ööğğğğ subattt ee ee subat yasasın marttttmart ayından bende tum topictekı arkadaslar gıbıı cokkk umutluyumm sadece gıdıp rahım fılmı cektırıcemm daha da bısı yapmıomm arkıdess olursaa rabbıme sukur olmazsaa rabbıme yıne sukur demmek kı hayırlı deılmıss

kızlar yumurtalarım çok büyümüş 25 26mm olmuşlar
çatlatma iğnesi yapılacam şimdi ama moralim çok bozuldu, çok büyük değillermi
bi fikriniz varmı

kızz ne dıon sen benım ıkı ay once 33 ml buyumustu yumoslarr ama ultrasonla yanlıs baktılar bılmıom ama doktorum da hatta oooo super bu hafta boyunca ilişki demiştii

heee bu aradaaa 2 martı ben rezerv edıorum kımsecıkleree bırakmammm haaa sayın craftyycımmm şeeyyetttırıverr canımcım

hatta dırekt kırmızıya boyayabılırsın cunku bu ay yumoslarım yetersızdı 13 de kaldı maleseff bu durumda hamıs olma olasılıgım hecc yokkk

Son düzenleme:
Selaaaammm :))

Arasıra müdahil olacağım yeni topiğeee . Sonra piskopata bağlıyorum

Herkese kocamaaaaaannn gönderiyoruuuummm

Günaydın kızlar, yaa hadi bana fikir verin 25mm çokmu büyük iki yumurtam 25mm olmuştu dün

günün ilk günaydını benden olsun..
günaydınlar

Günaydın mist...

Bün gece kulağımın ağrısına uyandım.Bademciğim şişmiş kuşağıma ağrı vuruy,midem de bulanıyo..Doktora da gitmek istemiyorum şimdi ilaç milaç verecek...Tam zamanı...Offf bu dönemde hasta olmam inşallahhh..

efet sabah 9-9:30 gibi işe başlıyorum- akşam saat 5 Te çıkıyorum işim varsa erken çıkıyorum dün 4ê çeyek kala kaçtım çalışma saatlerimle ilgili problemiim yok şükür

mihracem nerede senin iş kadroda açıklık varsa hemen geliyim...
bizim patronlarda herşeyden memnun gecikmeme takmış durumdalar..
biraz önce patronun uyuz karısı arıyo şebnem hanım duruşma defterimi bulamıyorumda bugün duruşma varmı diye sırf kontrol etmek için yaa... uyuz etti kadın iice beni..

Günaydın kızlar, yaa hadi bana fikir verin 25mm çokmu büyük iki yumurtam 25mm olmuştu dün

cnm hiç bi bilgim yok ama geçmişte yazmış ya kızlar 33mm olana harika demiş doktor bence hiç kafana takma doktoruna göster rahatla..

NOT: GÜNAYDIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN... =)

Son düzenleme:
ay ben hiç bilmemki öle şeyleri :26:

geçmiş olsun cnm..

hepinize günaydın kızlar

günaydın nabersin bakalım bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…