bu kadar erkenmi çıkıyosun ?
bende erken çıkmak istiyorummmmm
bende diyorum kızlar nerde oku oku geşmişi bi saattir bi haber bilem vermediniznasılsınız arkadaşlar ben süperim mutluyum bugün güzel bi gündü benim için
noldu kuzummmmmmmmmmmmmmmmm
süper maşallah
aslında hiç bişey olmadı sadece bugün mutluyum bazen yataktan sebepsiz sinirli kalkarım bu sabah mutlu kalktım bide kursa gidiyorum oradaki bayanlar 50 yaş üstü çok eğlenceli tipler çok gülüyoruz terpi gibi geliyo bana
aslında hiç bişey olmadı sadece bugün mutluyum bazen yataktan sebepsiz sinirli kalkarım bu sabah mutlu kalktım bide kursa gidiyorum oradaki bayanlar 50 yaş üstü çok eğlenceli tipler çok gülüyoruz terpi gibi geliyo bana
ama banane naparsan yap..
ay busmile da her yaptığımda sen geliyosun crafty aklıma ne tribi bu die ilk geldiğimde azarladıydın uyuzcan..
sen kaçta çıkıyosunki en geç ben çıkıyorum bu topikte.
heeee benide kovduydu ilk zamanlar crafty le konuşurken tırsıyodum kızmasın deli kovcak beni diyeama şimdi canım o benim kuuuuzuuummm
18:15 gibi ama havanın ne kadar geç kararacağına bağlı
yaz geldikçe artacak yani çalışma saatleri
saol canım çok iyi geliyo banae süper arkadaşım çok sevindim adınaaaaaaaaa
aa ne güzel ne kursuna gidiyorsun..annemde çok giderdi kurslara.çok eğlenceli olur öyle ortamlar.
trip yapmışsınızdır ondan uyuz olmuşuzdur :)
yoksam yapmam öle şeyler
ooooo benimki hep 7.ama adı 7.dün mesela 7.30da çıktım.normalde 7 de çıkmak çok zor burda.
hiç unutmam bir dönem 9dan önce çıkamıyorduk.hatta bir keresinde gece 1de çıktık
eşim çok fena kızmıştı bana gece 1e kadar çalışılırmı diye
eskiden bizim şirkette de öylemiş iş bitmeden kimse çıkamazmış 9 -10 ama teknoloji değişiyor
hızlandı tabi herşey
şimdi onun alışkanlığı , akşam çıkarken iyi akşamlar demek için patronun odasına gidiyoruz
başlıyor küfüre devlet memuru oldunuz hepiniz, arıyo depoyu sizde mi çıktınız diyee delleniyoo
saol canım çok iyi geliyo bana
mefruşat kursuna gidiyorum çeyiz yapıyorum kızımaeşim zorla gönderiyo git kafan dağılsın kafayı sıyırcan diyo :35
oha sizinki de bizim patrondan betermiş..küfürmü ediyo birde terbiyesiz adam
böyleleri adam oluyoda işveren oluyo işte.
ne üzerine sizin işyeri inşaat şirketi falanmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?