Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

bende diyorum kızlar nerde oku oku geşmişi bi saattir bi haber bilem vermediniz nasılsınız arkadaşlar ben süperim mutluyum bugün güzel bi gündü benim için

noldu kuzummmmmmmmmmmmmmmmm
süper maşallah

aslında hiç bişey olmadı sadece bugün mutluyum bazen yataktan sebepsiz sinirli kalkarım bu sabah mutlu kalktım bide kursa gidiyorum oradaki bayanlar 50 yaş üstü çok eğlenceli tipler çok gülüyoruz terpi gibi geliyo bana

e süper arkadaşım çok sevindim adınaaaaaaaaa

aa ne güzel ne kursuna gidiyorsun..annemde çok giderdi kurslara.çok eğlenceli olur öyle ortamlar.

ama banane naparsan yap..

ay bu smile da her yaptığımda sen geliyosun crafty aklıma ne tribi bu die ilk geldiğimde azarladıydın uyuzcan..

heeee benide kovduydu ilk zamanlar crafty le konuşurken tırsıyodum kızmasın deli kovcak beni diye ama şimdi canım o benim kuuuuzuuummm

18:15 gibi ama havanın ne kadar geç kararacağına bağlı
yaz geldikçe artacak yani çalışma saatleri

ooooo benimki hep 7.ama adı 7.dün mesela 7.30da çıktım.normalde 7 de çıkmak çok zor burda.
hiç unutmam bir dönem 9dan önce çıkamıyorduk.hatta bir keresinde gece 1de çıktık
eşim çok fena kızmıştı bana gece 1e kadar çalışılırmı diye

e süper arkadaşım çok sevindim adınaaaaaaaaa
saol canım çok iyi geliyo bana
aa ne güzel ne kursuna gidiyorsun..annemde çok giderdi kurslara.çok eğlenceli olur öyle ortamlar.

mefruşat kursuna gidiyorum çeyiz yapıyorum kızıma eşim zorla gönderiyo git kafan dağılsın kafayı sıyırcan diyo :35

eskiden bizim şirkette de öylemiş iş bitmeden kimse çıkamazmış 9 -10 ama teknoloji değişiyor
hızlandı tabi herşey
şimdi onun alışkanlığı , akşam çıkarken iyi akşamlar demek için patronun odasına gidiyoruz
başlıyor küfüre devlet memuru oldunuz hepiniz, arıyo depoyu sizde mi çıktınız diyee delleniyoo

oha sizinki de bizim patrondan betermiş..küfürmü ediyo birde terbiyesiz adam
böyleleri adam oluyoda işveren oluyo işte.
ne üzerine sizin işyeri inşaat şirketi falanmı?

saol canım çok iyi geliyo bana

mefruşat kursuna gidiyorum çeyiz yapıyorum kızıma eşim zorla gönderiyo git kafan dağılsın kafayı sıyırcan diyo :35

kız bende istiyom ama ben resim kursuna gitmek istiyorum
çeyizden anlamam benimkiler duruyo onları kullansın çok isterse kızım

oha sizinki de bizim patrondan betermiş..küfürmü ediyo birde terbiyesiz adam
böyleleri adam oluyoda işveren oluyo işte.
ne üzerine sizin işyeri inşaat şirketi falanmı?

evet inşaat malz. toptan satışı
küfür ne demek alasını eder valla her lafının başı küfürle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…