- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Benimhepumudumvar
eskişehirli hemşerim...topiğin hayırlı olsun...bende mart ayında hamile kalmayı planlıyorum...inşallah çok beklememiz gerekmez.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eskişehirli hemşerim...topiğin hayırlı olsun...bende mart ayında hamile kalmayı planlıyorum...inşallah çok beklememiz gerekmez.![]()
inşallah hemşerim :) sanırım ben en az 1 ay kadar bekleyeceğim sağ yumurtada kist çıktı maalesef. p.tesi başka bir doktora daha çıkıcam. sonuçları yazarım artık. Acıbademe gidicem bakalım
sonuçlara ayak üstü baktı baştan savar gibi sinir oldum zaten yaa ... ben yinede bi doktora daha gidiyim diyorum canım ya
Hadi Bismillahirrahmanirrahim
nesedavut - 24 mart
bahar1989 - 25 mart
benimhepumudumvar - 29 mart
kızlar şimdi hastaneden geldim... bu sabah adet oldum dedim ya ağrıdan bayılacaktım nerdeyse ve bi okadarda kanamam oldu... çok fenalaştım ve acile gittik. ultrasonla bakıldı kan testleri falan yapıldı. sonuç ; sağ yumurtamda 3,5 cm bir kistfazla kanamada kan değerlerinde düşüş olmuş ama o önemli değil. doktor Lutenly diye bir ilaç verdi adetin 16. gününden itibaren 10 gün kullan adetin bitince yine gel dedi. bu süre zarfında sakın gebe kalma dedi. anlamadım ve moralim çok bozuldu
( kist gebe kalmaya engelmi? bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Hadi Bismillahirrahmanirrahim
nesedavut - 24 mart
bahar1989 - 25 mart
canım nasılsın?................
evet canım iyi yaparsın git sonuçları yaz bize
çok iyiyim tatlım 1-2 gün taktım kafama ama şimdi çok iyiyim :) Allah büyük,beterinden korusun diyorum. sen nasılsın canım
Kızlaar ne zamandır giremiyorum ancak vaktim oldu. kafama takmıyorum artık ya :) hayaletcasper canım benimki kist, miyom daha zararsızmış doktor öyle söyledi ama ben o doktora hiç güvenmiyorum bakalım bi doktorla daha görüşeyim ona göre hareket edicem. teşekkür ederim tatlım moral için :)) Ben inanıyorum bebeklerimiz gelicek en yakın zamanda![]()
Hadi bakalım listeyi güncelleyelim :)
nesedavut - 24 mart
bahar1989 - 25 mart
hayaletcasper - 26 mar
melzanur - 30 mart
Bu arada ne kadar yakın tarihler :)
Canlarımmm hakkımızda hayırlısıı![]()
benıde ekle canım lısteye bat 24 mart bırde narmik isiml,i arkadasımıda ekle bat 11 mart
tabiki canım :)
nesedavut - 24 mart
bahar1989 - 25 mart
hayaletcasper - 26 mar
melzanur - 30 mart
dalin26 - 24 mart
narmik - 11 mart
kızlaaaaarrrr :)) doktordan geldimmm ve çok mutluyum,kist falan yok!!! şimdiki doktorum bana söylenenlere güldü sadece :) 3,5 cm kist olduğunu söylemiştim vajınal ultrasonla baktı ve mm boyutlarda bile yok dedi :) önceki sonuçlarımı gösterdim varsa bile adetle birlikte sökülmüş olabilir dedi. bebek sahibi olmam için hiçbir engelim olmadığını söyledi :)))))))))))))))
oooooooooo canım çok sevindim.demekki bir doktoro kalmıcakmışsın.hadi bakalım performanslarını göster bu ay:)