Mart'ta Artık Olsun isteyenler,Bebeğim Bana Gelsin Diyenler Hadi Sohbete :13:

eskişehirli hemşerim...topiğin hayırlı olsun...bende mart ayında hamile kalmayı planlıyorum...inşallah çok beklememiz gerekmez.:49::49::49:

eskişehirli hemşerim...topiğin hayırlı olsun...bende mart ayında hamile kalmayı planlıyorum...inşallah çok beklememiz gerekmez.:49::49::49:

inşallah hemşerim :) sanırım ben en az 1 ay kadar bekleyeceğim sağ yumurtada kist çıktı maalesef. p.tesi başka bir doktora daha çıkıcam. sonuçları yazarım artık. Acıbademe gidicem bakalım

kızlar şimdi hastaneden geldim... bu sabah adet oldum dedim ya ağrıdan bayılacaktım nerdeyse ve bi okadarda kanamam oldu... çok fenalaştım ve acile gittik. ultrasonla bakıldı kan testleri falan yapıldı. sonuç ; sağ yumurtamda 3,5 cm bir kist :14: fazla kanamada kan değerlerinde düşüş olmuş ama o önemli değil. doktor Lutenly diye bir ilaç verdi adetin 16. gününden itibaren 10 gün kullan adetin bitince yine gel dedi. bu süre zarfında sakın gebe kalma dedi. anlamadım ve moralim çok bozuldu :(( kist gebe kalmaya engelmi? bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen

tatlım geçmiş olsun öncelikle.Benim en yakın arkadaşım miyomu varken hamile kaldı.şuan 7 aylık hamile.hem bebek büyüyo hemde miyom..doğum yaptığında miyomu alacaklar.sakın kafana olumsuz düşünceler ekleme.Allah ım isterse herşey olur.yeterki moralin yerinde olsun.sağlıcakla kal...

ben yeni arabıza yeni katıldım. siz tedavi görüyomusunuz. ben klomen kullanmaya yeni başladım, ve adet günümün başlangıcından 14. gününe kadr birlikte olmıycakmışız ama ben araştırdım ve böle bişey gerekmiyomuş ilişki oluyomuş sizin bi fikriniz vr mı yardmcı olur musunuz ?

Kızlaar ne zamandır giremiyorum ancak vaktim oldu. kafama takmıyorum artık ya :) hayaletcasper canım benimki kist, miyom daha zararsızmış doktor öyle söyledi ama ben o doktora hiç güvenmiyorum bakalım bi doktorla daha görüşeyim ona göre hareket edicem. teşekkür ederim tatlım moral için :)) Ben inanıyorum bebeklerimiz gelicek en yakın zamanda :16:
Hadi bakalım listeyi güncelleyelim :)

nesedavut - 24 mart
bahar1989 - 25 mart
benimhepumudumvar - 29 mart
hayaletcasper - 26 mar
melzanur - 30 mart

Bu arada ne kadar yakın tarihler :)
Canlarımmm hakkımızda hayırlısıı :54:

çok iyiyim tatlım 1-2 gün taktım kafama ama şimdi çok iyiyim :) Allah büyük,beterinden korusun diyorum. sen nasılsın canım

ben de daha iyiyim tatlım bir sonraki maratonu bekliyorum heyecanla:).sende kafana takma dediğin gibi Allah sağlık versin yeterki gerisi gelir.kendine ii bak sende ii geceler canım.

Kızlaar ne zamandır giremiyorum ancak vaktim oldu. kafama takmıyorum artık ya :) hayaletcasper canım benimki kist, miyom daha zararsızmış doktor öyle söyledi ama ben o doktora hiç güvenmiyorum bakalım bi doktorla daha görüşeyim ona göre hareket edicem. teşekkür ederim tatlım moral için :)) Ben inanıyorum bebeklerimiz gelicek en yakın zamanda :16:
Hadi bakalım listeyi güncelleyelim :)

nesedavut - 24 mart
bahar1989 - 25 mart
benimhepumudumvar - 29 mart
hayaletcasper - 26 mar
melzanur - 30 mart

Bu arada ne kadar yakın tarihler :)
Canlarımmm hakkımızda hayırlısıı :54:

benıde ekle canım lısteye bat 24 mart bırde narmik isiml,i arkadasımıda ekle bat 11 mart

kızlaaaaarrrr :)) doktordan geldimmm ve çok mutluyum, :16: kist falan yok!!! şimdiki doktorum bana söylenenlere güldü sadece :) 3,5 cm kist olduğunu söylemiştim vajınal ultrasonla baktı ve mm boyutlarda bile yok dedi :) önceki sonuçlarımı gösterdim varsa bile adetle birlikte sökülmüş olabilir dedi. bebek sahibi olmam için hiçbir engelim olmadığını söyledi :)))))))))))))))

kızlaaaaarrrr :)) doktordan geldimmm ve çok mutluyum, :16: kist falan yok!!! şimdiki doktorum bana söylenenlere güldü sadece :) 3,5 cm kist olduğunu söylemiştim vajınal ultrasonla baktı ve mm boyutlarda bile yok dedi :) önceki sonuçlarımı gösterdim varsa bile adetle birlikte sökülmüş olabilir dedi. bebek sahibi olmam için hiçbir engelim olmadığını söyledi :)))))))))))))))

oooooooooo canım çok sevindim.demekki bir doktoro kalmıcakmışsın.hadi bakalım performanslarını göster bu ay:)

arkadaslar bat adet günü mü oluyo??ay cok mu cahilim?bu arada ben de ugrasıorum bı kac aydır bu ayda klomen ve catlatma iğnem vuruldu bekliyorum...inşallah bu ay olur:::hepimizin tabi...

Back
X