Gebeliğe Hazırlık Martta aşılama yaptıracaklar Aşılama yaptıranlar gonalf hangi dozda kullandınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha once hıc ılac tedavı gecmısım yok ama benım
Ben iğne kullandım gonalf 2 yumurtam vardı benimde iyisi diye iğne kullanalım dedik klomende daha çok yanıt veriyordu iğne de biraz daha yavaş yanıt verdi önceden 3 klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım

Çogul gebelık olabılıyormus 2 yumurtadan
Yaa evet şöyle oldu benim sağ ve solda birer yumurta vardı sağdaki sola göre daha ufakti sonra gittiğimde doktor soldaki büyümesi gerekti ama yumurta yoktu büyüyen sağdaki 18 mm ulaşmış ama solda sıvı var sanırım kendiliğinden çatlamış olabilir dedi saga göre aşılama yaptık

Benım 2 yumurtamda sol tarafımdaydı ikisi de 18.5 mm di sureklı takıp ettı doktorum . Cuma son hali 18.5 mm di duzenlı buyuduler pazar gunu de asılamam oldu

Benım 2 yumurtamda sol tarafımdaydı ikisi de 18.5 mm di sureklı takıp ettı doktorum . Cuma son hali 18.5 mm di duzenlı buyuduler pazar gunu de asılamam oldu
Anladım. Canım bizim araya haftasonu girdi haliyle ufakti 12 13 mm pazartesi tekrar bakalim dedi sonra gittim anlattığım gibi olmuş halbuki doktor Çarşamba veya cuma aşılama yaparım demişti gelişimine göre

Anladım. Canım bizim araya haftasonu girdi haliyle ufakti 12 13 mm pazartesi tekrar bakalim dedi sonra gittim anlattığım gibi olmuş halbuki doktor Çarşamba veya cuma aşılama yaparım demişti gelişimine göre
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah beklemek cok zor oluyor boyle bır dönemde. Kaç yıllık evlısın ne zamandır dusunuyorsunuz olmadı yanlıs anlamazsan

Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah beklemek cok zor oluyor boyle bır dönemde. Kaç yıllık evlısın ne zamandır dusunuyorsunuz olmadı yanlıs anlamazsan
Yok canım niye yanlış anlayayim 20 aylık evliyim hiç korunmadim asko

Ben 4 yıllık evlıyım 2 yıldır korunmadık ama hıc hamılelık olusmadı senın de mı hıc olusmadı
Ben bı kere kimyasal yaşadım sanırım sanırım diyorum çünkü adetime 2 gün varken 8 çıkmıştı sonuç sonra adet günüm tekrar test verdim 5 e düşmüştü doktor tekrar test istedi o zamanda kanama oldum gerek duymadım

Anladım canım bekleyıp gorecegız ınsallah çift çizgıyı goruruz

Herkese merhabalar. Ben adet başladığı gün klomene başladım günde 1 kez 2 doz. Sonra klomen bitti diğer gün gonal f 75lik 4 gün boyunca iğne aldım. Biraz önce çatlatma iğnemi vuruldum perşembe aşılama olacak Yarın da progestan fitile başlıyorum. Umarım hepimiz için güzel olayların gerçekleşeceği bir ay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…