- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Aa az kalmış benimse 13 mart batCanım 5 mart adetın ılk günü eger ogun olmazsam 5 ve 6 mart test yaparım bazen gec gorunuyormus idrarda. İlk kana yansıyormus hcg degerı
Evet cok az kaldı vakit gecmıyorAa az kalmış benimse 13 mart bat
Evet cok az kaldı vakit gecmıyor13 mart gec degıl mı aramızda pek fark yok cunku
Anladım canım benımkı 5 martta gosterıyor uygulama adet tarıhıme gore gosterıyor tabıı ki
Anladım peki yumurtan kactane gelistiAnladım canım benımkı 5 martta gosterıyor uygulama adet tarıhıme gore gosterıyor tabıı ki
5 gun klomen kullandım 2 tane yumurtam gelıstı benım . Senın ?Anladım peki yumurtan kactane gelisti
5 gun klomen kullandım 2 tane yumurtam gelıstı benım . Senın ?
Daha once hıc ılac tedavı gecmısım yok ama benımAnladım peki yumurtan kactane gelisti
Ben iğne kullandım gonalf 2 yumurtam vardı benimde iyisi diye iğne kullanalım dedik klomende daha çok yanıt veriyordu iğne de biraz daha yavaş yanıt verdi önceden 3 klomen 2 çatlatma iğnesi kullandımDaha once hıc ılac tedavı gecmısım yok ama benım
Çogul gebelık olabılıyormus 2 yumurtadanBen iğne kullandım gonalf 2 yumurtam vardı benimde iyisi diye iğne kullanalım dedik klomende daha çok yanıt veriyordu iğne de biraz daha yavaş yanıt verdi önceden 3 klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım
Yaa evet şöyle oldu benim sağ ve solda birer yumurta vardı sağdaki sola göre daha ufakti sonra gittiğimde doktor soldaki büyümesi gerekti ama yumurta yoktu büyüyen sağdaki 18 mm ulaşmış ama solda sıvı var sanırım kendiliğinden çatlamış olabilir dedi saga göre aşılama yaptıkÇogul gebelık olabılıyormus 2 yumurtadan
Benım 2 yumurtamda sol tarafımdaydı ikisi de 18.5 mm di sureklı takıp ettı doktorum . Cuma son hali 18.5 mm di duzenlı buyuduler pazar gunu de asılamam olduYaa evet şöyle oldu benim sağ ve solda birer yumurta vardı sağdaki sola göre daha ufakti sonra gittiğimde doktor soldaki büyümesi gerekti ama yumurta yoktu büyüyen sağdaki 18 mm ulaşmış ama solda sıvı var sanırım kendiliğinden çatlamış olabilir dedi saga göre aşılama yaptık
Anladım. Canım bizim araya haftasonu girdi haliyle ufakti 12 13 mm pazartesi tekrar bakalim dedi sonra gittim anlattığım gibi olmuş halbuki doktor Çarşamba veya cuma aşılama yaparım demişti gelişimine göreBenım 2 yumurtamda sol tarafımdaydı ikisi de 18.5 mm di sureklı takıp ettı doktorum . Cuma son hali 18.5 mm di duzenlı buyuduler pazar gunu de asılamam oldu
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah beklemek cok zor oluyor boyle bır dönemde. Kaç yıllık evlısın ne zamandır dusunuyorsunuz olmadı yanlıs anlamazsanAnladım. Canım bizim araya haftasonu girdi haliyle ufakti 12 13 mm pazartesi tekrar bakalim dedi sonra gittim anlattığım gibi olmuş halbuki doktor Çarşamba veya cuma aşılama yaparım demişti gelişimine göre
Yok canım niye yanlış anlayayim 20 aylık evliyim hiç korunmadim askoAnladım canım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah beklemek cok zor oluyor boyle bır dönemde. Kaç yıllık evlısın ne zamandır dusunuyorsunuz olmadı yanlıs anlamazsan
Ben 4 yıllık evlıyım 2 yıldır korunmadıkYok canım niye yanlış anlayayim 20 aylık evliyim hiç korunmadim asko
Ben bı kere kimyasal yaşadım sanırım sanırım diyorum çünkü adetime 2 gün varken 8 çıkmıştı sonuç sonra adet günüm tekrar test verdim 5 e düşmüştü doktor tekrar test istedi o zamanda kanama oldum gerek duymadımBen 4 yıllık evlıyım 2 yıldır korunmadıkama hıc hamılelık olusmadı senın de mı hıc olusmadı
Anladım canım bekleyıp gorecegız ınsallah çift çizgıyı goruruzBen bı kere kimyasal yaşadım sanırım sanırım diyorum çünkü adetime 2 gün varken 8 çıkmıştı sonuç sonra adet günüm tekrar test verdim 5 e düşmüştü doktor tekrar test istedi o zamanda kanama oldum gerek duymadım
İnşallah canımAnladım canım bekleyıp gorecegız ınsallah çift çizgıyı goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?