- 19 Mart 2019
- 186
- 174
- 23
- Konu Sahibi casperayse
Maalesef negatif ilk aşılamam tutmadıİnşallah hayırlısı olur hepimiz için kan sonucunu öğrenebildin mi ? Umarım idrar testi yanılmıştır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef negatif ilk aşılamam tutmadıİnşallah hayırlısı olur hepimiz için kan sonucunu öğrenebildin mi ? Umarım idrar testi yanılmıştır.
nasıl başladı süreç. bende izmirdeyşm. regl ile birlkte başlıcam. ege ünv deDaha olmadı iğne yapıyorum irenbeye gidiyorum Barış büke
Hayırlı zamanda inşallahBenimde sebepsiz infertilite eşimde varikosel vardı ama ameliyat oldu normale döndü herşey ama Rabbim zamanını bekliyor
Ne hissettiğini çok iyi biliyorum şuan İnan.Gözlerim doldu çünkü çok yaşadım bu durumu.İçini ferah tut Rabbim zamanını biliyor.Maalesef negatif ilk aşılamam tutmadı
Ben devlet hastanesinde yaptırıyorum.İlk 3 ay klomen ile tedavi başladı klomen için rapor hazırlanmadı alınan ilaçlara ücret ödedim ama çok pahalı değil.Şimdi 4. Aşılamam için gonalf ile tedaviye başladı bu sefer rapor çıkarıldı çünkü gonalf pahalı yine de belli bir kısmını ödedim sanırım 200 lira civarı kadardı.Başka hastanelerde süreç farklı işleyebilir tabi.İlk aşılamada rapor çıkaran da olabilir.kızlar bende il adetle başlayscağım ilaçlara. ilaçları devlet karşılıyomu
ben dd raporsuz olur düe tahmin ediyorm. işk aşılamam olck. adetin 3. günü başlıyoruz ilaca ne zaman iğne pekiBen devlet hastanesinde yaptırıyorum.İlk 3 ay klomen ile tedavi başladı klomen için rapor hazırlanmadı alınan ilaçlara ücret ödedim ama çok pahalı değil.Şimdi 4. Aşılamam için gonalf ile tedaviye başladı bu sefer rapor çıkarıldı çünkü gonalf pahalı yine de belli bir kısmını ödedim sanırım 200 lira civarı kadardı.Başka hastanelerde süreç farklı işleyebilir tabi.İlk aşılamada rapor çıkaran da olabilir.
Ben de bu sorunun cevabını arıyorum moral bulmak için girdim buraya ama iyice umudum kırıldı tutan çok az maalesefarkadaşlar hiç aşılamsı tutan yok mu
Yumurta takibini yapacak doktor,yumurtaların doktorun istediği büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapılacak ve iğneden 36 saat sonra aşılaman yapılacak bu süreç ortalama 2 hafta sürüyor.ben dd raporsuz olur düe tahmin ediyorm. işk aşılamam olck. adetin 3. günü başlıyoruz ilaca ne zaman iğne peki
Ben Ankara’da yaptırıyorum Etlik Zübeyde Hanım Kadın Doğum Ve Hastalıkları Hastanesinde.Özel sağlık sigortası sorunla ilgili bir bilgim yok açıkçası.selam kızlar
ankarada aşılama yapan varmı nereleri tercih ettiniz?
bide özel sağlık sigortası aşılamayı karşılarmı?
nasıl peki memnunmusunBen Ankara’da yaptırıyorum Etlik Zübeyde Hanım Kadın Doğum Ve Hastalıkları Hastanesinde.Özel sağlık sigortası sorunla ilgili bir bilgim yok açıkçası.
inş gzl sonuçlar alırız.Yumurta takibini yapacak doktor,yumurtaların doktorun istediği büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapılacak ve iğneden 36 saat sonra aşılaman yapılacak bu süreç ortalama 2 hafta sürüyor.
bende yaptırdım bu ay sonuç beklşyorumBen de bu sorunun cevabını arıyorum moral bulmak için girdim buraya ama iyice umudum kırıldı tutan çok az maalesef![]()
Başka bir yer denemediğim için kıyaslama yapamıyorum.Ancak tahlillerimi Zekai Tahir Burak’ta yaptırdım orası aşırı derecede kalabalık oluyor randevu almanında pek önemi olmuyor kim önce girerse pek düzen yok.Ama Zübeyde Hanım daha sistemli bu konuda.nasıl peki memnunmusun
Öyle düşünmeyin kızlar hamile olanlar bu başlıkları pek ziyaret etmiyordur o yüzden sorularımız yanıtsız kalıyordur.Bu sayfaları ziyaret eden hep bizim gibi aşılama sürecinde olanlar.İlk aşılaması tutan çok kişi oldu umarım sizler de onlardan biri olursunuz.Ben de bu sorunun cevabını arıyorum moral bulmak için girdim buraya ama iyice umudum kırıldı tutan çok az maalesef![]()
Ağzın bal yesin inşallah hepimizin tutar biz de bir daha uğramayız burayaÖyle düşünmeyin kızlar hamile olanlar bu başlıkları pek ziyaret etmiyordur o yüzden sorularımız yanıtsız kalıyordur.Bu sayfaları ziyaret eden hep bizim gibi aşılama sürecinde olanlar.İlk aşılaması tutan çok kişi oldu umarım sizler de onlardan biri olursunuz.
merhaba benim ilk aşılamam tutmadı bu ikinci sizin ilkk miÖyle düşünmeyin kızlar hamile olanlar bu başlıkları pek ziyaret etmiyordur o yüzden sorularımız yanıtsız kalıyordur.Bu sayfaları ziyaret eden hep bizim gibi aşılama sürecinde olanlar.İlk aşılaması tutan çok kişi oldu umarım sizler de onlardan biri olursunuz.
4. Aşılamam benim bu ay.Yarın regl günüm inşallah regl olmam da bu sefer olumlu olur.merhaba benim ilk aşılamam tutmadı bu ikinci sizin ilkk mi