- Konu Sahibi casperayse
Rica ederim canım.Umarım ilk denemende senin de güzel haberlerini alırız.tamam canım çok sağol bilgilendirdiğin için
seninde hayırlı pozitif sonuçlarını alırız inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canım.Umarım ilk denemende senin de güzel haberlerini alırız.tamam canım çok sağol bilgilendirdiğin için
seninde hayırlı pozitif sonuçlarını alırız inşallah
hemşire bana idrar testlerine güvenme dedi hem bir hafta gecikmezsen hata verebiliyormuş seninle aynıyız bende iki gün geciktim ama çok ağrım vr galiba adet olacam bilemiyorum beklemedeyim kan testi yapmadan emin olmaBen de o zaman çalışıyordum iş yerimden Zekai tahire gitmek daha kolay diye gidiyordum şimdi evdeyim zübeyde daha yakın diye tercih ediyorum.Ben de özellere çok güvenmiyorum Zekai tahir ve Zübeyde tartışmasız en iyi kadın Doğum ve hastalıkları hastanesi.Biraz zahmet ediyoruz ama daha güvenli geliyor.Benim bugün regl günüm hiçbir belirtim yok inşallah regl olmam da aşılamam tutmuştur.Ama idrar testim negatif çıktı.
merhaba ben ilk aşılamamı özelde yaptırdım şimdi devlette yaptırdım ve anladım ki özelde çok amatörmüş ve oraya 1000 lira verdim ilaç hariç çok korkunç bir muamele gördüm tutar tutmaz bilemem ama devlette her şey profesyonel devlette 142 tl verdik ilaç hariç yanılmıyorsamözeldede ne kadara mal oluyo bilmiyorumki koruya gittim geçen kanamam olduğunda
özel sigortam var ama aşılamayı karşılamıyomuş
telefondada fiyat vermiyolarmış sırf fiyat öğrenmek içinde oraya gidemicem valla
olmadı aşılama devlette olur takip özelde
bide kaç aşılama hakkımız var devlette istesek 1 taneden sonra tüp bebeğe geçebiliyomuyuz acaba
ankaradamı yaptrdınız pekimerhaba ben ilk aşılamamı özelde yaptırdım şimdi devlette yaptırdım ve anladım ki özelde çok amatörmüş ve oraya 1000 lira verdim ilaç hariç çok korkunç bir muamele gördüm tutar tutmaz bilemem ama devlette her şey profesyonel devlette 142 tl verdik ilaç hariç yanılmıyorsam
Ayy hadi inşallahhemşire bana idrar testlerine güvenme dedi hem bir hafta gecikmezsen hata verebiliyormuş seninle aynıyız bende iki gün geciktim ama çok ağrım vr galiba adet olacam bilemiyorum beklemedeyim kan testi yapmadan emin olma
inşallah çok heyecanlıyım eğer kırmızılar gelmezse pazrtesi kan testi yaptırıcam evet ağrılar ben de de vrAyy hadi inşallahsenin de benim de tutmuştur
benim bir kaç gün öncesine kadar hafif göğüs ağrım az biraz ara ara sancı olmuştu ama şimdi hiçbir ağrı sancı yok reglimi bir gün geçtim bakalım beklemekten başka çare yok
![]()
hayır mersindeankaradamı yaptrdınız peki
inş. allah gönlünün muradını versin4. Aşılamam benim bu ay.Yarın regl günüm inşallah regl olmam da bu sefer olumlu olur.
Bazen idrarda çıkmaya biliyormuş canım. Inşallah olmazsın bebişin tutunmustur canım.asilama gününü saymazsam benimde bugün 10.günüm pazartesi test yaparım belkiBugün cumaKan testi verirsem sonucu pazartesi çıkacak diye kan testi vermeye gitmedim idrar testi yaptım negatif çıktı.Bugün 12. gün.Ancak hiçbir adet belirtim de yok ne göğüsüm ağrıyor ne karın ne belim hiç bir belirti normalde belirtilerim olur ve asla günü şaşmazdı ☺ İnşallah pazartesiye kadar regl olmam ve o gün kan testi yaptırırım.Ama idrar testi negatif çıktığı için de umudum bitti
![]()
Merhaba bende geçtiğimiz çarşamba 1 .aşılamamin negatif olduğunu öğrendik be bugün 2.Aşılama için sürece yeniden başladık umarım herkes için hayırlı olurMerhaba ben bu ay 2. Aşılamamı yaptırıyorum 1.si tutmadı.henüz transfer yapılmadı bekliyorum..aranızda bu ay aşılama yaptıran veya yaptıracaklar varsa yazabilir mi?? Bu süreci birbirimize destek olarak yaşayalım.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler versin, bize de..
Hayırlısı olsun Rabbim ol demeden olmuyor ama yıkmak yok mücadeleye devam kendini toparla ve yeniden başla moral ve umut olmadan olmuyorKızlar bugün regl oldum 4. Aşılamam da tutmadı.Allah büyük hayırlısı diyorum artık.
Evde yatılı misafirim var.kimseye de demiyorum bu süreçleri.Sabah regl oldum ve içim kan ağlıyor misafirlere belli edemiyorum tabi kendimi sıkıyorum ağlamamak için.Yarın ya da salı günü bir bahane ile evden çıkıp 5. Kez denemek için gideceğim hastaneye ben elimden geleni yapayım da gerisi Allah’ın takdiri.Desteğin için teşekkür ederimHayırlısı olsun Rabbim ol demeden olmuyor ama yıkmak yok mücadeleye devam kendini toparla ve yeniden başla moral ve umut olmadan olmuyor
Çok üzüldüm takip ediyordum sizin sürecinizi de. Hayırlısı olsun üzülmeyin lütfen.Kızlar bugün regl oldum 4. Aşılamam da tutmadı.Allah büyük hayırlısı diyorum artık.
İyi yönünden bak misafir olmasa kendini oyalıcak bişey bulamıcaktın belki de inan kendi kendine kalıp derde odaklanmak çok daha zorluyor insanı ben de sonucu aldıktan sonra memlekete gidicem olumlu olursa sevincini paylaşıcam ailemle olumsuz olursa içimde yaşıcam acımı benim de kimsem bilmiyor tedaviye başladığımızı dua edicem senin için de inşallah daha fazla beklemezsin artık bu kez aşılaman tutar hayırlısıylaEvde yatılı misafirim var.kimseye de demiyorum bu süreçleri.Sabah regl oldum ve içim kan ağlıyor misafirlere belli edemiyorum tabi kendimi sıkıyorum ağlamamak için.Yarın ya da salı günü bir bahane ile evden çıkıp 5. Kez denemek için gideceğim hastaneye ben elimden geleni yapayım da gerisi Allah’ın takdiri.Desteğin için teşekkür ederim![]()
Merhaba iğnenin etkisi 10 günde geçiyomuş diye biliyorum inşallah hamilesindir ilk aşılaman mıİyi akşmlar kızlar,
bende 15 Martta çatlatma oldum. 24 saat sonra aşılama yapıldı.iğneden 10 gün sonra bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. İğnenin etkisi midir.?
İnşallah vardır bir umut.
Event canım ilk oldu. İnşallah dediğin gibi çıkar. Karın ağrısı sol kasık ağrısı ve belağrısı var. Göğüs ağrısı da var tabi.Merhaba iğnenin etkisi 10 günde geçiyomuş diye biliyorum inşallah hamilesindir ilk aşılaman mı
Ben ilk aşılamamda tam onuncu gün idrar testi yapmıştım bembeyaz bir sonuç aldım malesef kan değerimde 3 civarıydı. Eğer silikte olsa çıkmışsa umut var bence. İğnenin etkisi geçmiş yada idrarda çıkmayacak kadar azdır. Başka bir durum arttırmış olabilir betahcgniziİyi akşmlar kızlar,
bende 15 Martta çatlatma oldum. 24 saat sonra aşılama yapıldı.iğneden 10 gün sonra bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. İğnenin etkisi midir.?
İnşallah vardır bir umut.