• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Martta aşılama yaptıranlar beraber bekleyelim mi!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Üzülme lütfen,inan hepimiz aynıyız, aldığım ilaçlardan manyağa döndüm, çabucak sinirleniveriyorum herşeye, eşim şikayetçi bebek kelimesini duymak bile istemiyor artık..Ama olucak inşallah olacak, aşılama olmaz tüp bebek olur sabret..
Aynen aldığımız ilaçlardan, stresten, bir umut etmek ,bir hayal kırıklığı psikolojimizi alt üst etti benim eşim de kızıyor çok strese giriyorsun diye ama elimde olmuyor.Bakalım salı günü tekrardan 5. Aşılama için gideceğim.Ramazanda ara veririm sanırım.

Yarın dr. A gidip sorucam canım. Sonucu yazarım size. İnşallah tutmuştur bu ay.👍
Kan verdiniz mi acaba? Benim bugun 8. Günüm aşılamada. Test yaptım ama silik bile çıkmadı malesef. Testte silik gördüğümde kan testi vermeyi düşünüyorum açıkcası. Siz ne yaptınız umarım vermişsinizdir bugun tahlil.

Kan verdiniz mi acaba? Benim bugun 8. Günüm aşılamada. Test yaptım ama silik bile çıkmadı malesef. Testte silik gördüğümde kan testi vermeyi düşünüyorum açıkcası. Siz ne yaptınız umarım vermişsinizdir bugun tahlil.
Merhaba,
Ben bugün dr. uma gittim ve kan testi yapmadı. Dedi ki iğnenin etkisinin yaklaşık 10 e kadar geçtiği doğru ama bu herzaman bünyeye göre değişebilir ve bu sıralar kanında hormon olduğu için değerler dalgalanma yapar.
Bugün çıkan değerin hiç bir anlamı yoktur.
Bu yüzden ay sonuna kadar beklememi istedi. 😔😔Tabi biraz moralim bozuldu ama doğru söylüyor. Sonradan üzülmekte var işin içinde. Bu yüzden bende ebe dönerken normal test aldım 2 güne bir çizgiye bakıcam.👍👍👍
Silik çizgi çıkmadı diye üzülmeyin burda çizgi çıkmayıp adeti geçip kanda ancak çıkan var hatta kanda çıkıyor idrarda haşa çıkmıyor.
Gönlünü ferah tut canım. Biz ne desekte ALLAH ım herşeyin zamanını biliyor.😉😉

Ben de 24 mart.. Hayırlısı bakalım.. Yalnız yaptırdığım gğn yani dün ani bi refleks olarak korkudan çığlık attım.. İşk aşılamamız ve canım sıkıldı ya tutmazsa diye 😞 sizce etkilenir mi korkudan?

Ben de 24 mart.. Hayırlısı bakalım.. Yalnız yaptırdığım gğn yani dün ani bi refleks olarak korkudan çığlık attım.. İşk aşılamamız ve canım sıkıldı ya tutmazsa diye 😞 sizce etkilenir mi korkudan?
Korkma canım eğer tutmuşsa anı korkudan bi sıkıntı olmaz inşallah,

Ben de hiç bir farklılık hissetmiyorum, geçen sefer göğüslerimde inanılmaz hassasiyet ve ağrı vardı ümitliydim o yüzden..bu kez o da yok😢

Ben de hiç bir farklılık hissetmiyorum, geçen sefer göğüslerimde inanılmaz hassasiyet ve ağrı vardı ümitliydim o yüzden..bu kez o da yok😢
Benim ilk aşılamamda 5. Günden itibaren göğüs hassasiyetim geçti. Aksi gibi bu sefer de arttı dokunamayacak derecede ağrıyor. Bu belirtiye çok aldanmıştım kaşık ağrımda 5. Günden itibaren arttı. Çok umutlanmıştım. Olmadı malesef

Olsa çıkardı Heralde en azından 0lı olmazdı😔 sizin kaçıncı gün baktırdınız mı tahlil
Benim daha çok erken 6. Günüm..dün idrar testi yaptım ilacın etkisi geçmemiş hala. 10 günde geçiyomuş diyolar ama kiminin çok daha erken geçiyo forumlardan gördüğüm kadarıyla..sende ilacın etkisi ne zaman geçti?

Benim daha çok erken 6. Günüm..dün idrar testi yaptım ilacın etkisi geçmemiş hala. 10 günde geçiyomuş diyolar ama kiminin çok daha erken geçiyo forumlardan gördüğüm kadarıyla..sende ilacın etkisi ne zaman geçti?
Ben 8. Gün idrar testi yaptım silik bile çıkmadk Bende daha çabuk geçiyor sanırım ilacın etkisi
Geçenki değerim de 0.3 tü 10. Gün

Back
X