• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Martta aşılama yaptıranlar beraber bekleyelim mi!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlk aşılamam ve çok heyecanlıyım 😊 6 yıllık evliyiz.. İlk defa cesaretimizi toplayıp adım attık bakalım.. Sizin kaçıncı aşılamanız? Hakkımızda hayırlısı oşsun inş 🙏
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🙏🙏🙏 Bende seninle aynı durumdayım bizimde ilk bizimde cesaret etmemiz zaman aldı Allah utandırmasın🤗

İlaçların etkisinden ağrıların farklılaşabilir.Malum hormon ilaçları alıyoruz vücut tepki gösterebiliyor.Tabi bu ağrılar hamile olmadığın anlamanı da gelmez.Seni çok iyi anlıyorum günler geçmek bilmiyor ve bir işaret istiyorsun ben de senin gibi acaba hamile miyim acaba adet mi olacam diye kendimi dinliyorum.Adet gecikmeden bunu anlayamayacağız sanırım 🙁
En azından bir belirtiniz var bende hiçbir şey yok 😞😞😞

Rabbim hayirlisini nasip etsin canim bana doktorum adetin gecsin 10 gun bekle oyle yap testi dedi sana ne kadar zamanda yapmani soyledi

Rabbim hayirlisini nasip etsin canim bana doktorum adetin gecsin 10 gun bekle oyle yap testi dedi sana ne kadar zamanda yapmani soyledi
Bana 15. Gün yap dedi ama anladığım kadarıyla crinone jel idrar testinin pozitif çıkmasını sağlıyomuş bu konuda bilgisi olan biri olsa da aydınlatsa beni ben 15 gün kullanıcam bu jeli ama direk gidip kan vermek istemiyorum idrarda pozitif görünce kan testi yapmak istiyorum bakalım hepimiz için hayırlısı

Bana 15. Gün yap dedi ama anladığım kadarıyla crinone jel idrar testinin pozitif çıkmasını sağlıyomuş bu konuda bilgisi olan biri olsa da aydınlatsa beni ben 15 gün kullanıcam bu jeli ama direk gidip kan vermek istemiyorum idrarda pozitif görünce kan testi yapmak istiyorum bakalım hepimiz için hayırlısı
Anladim canim en mantiklisi adet gectikten sonra test yaptirmak insallah hayirlisi olur hakkimizda bu arada nerelisin sen canim

Bana göre çok çok gençsin 😊😊 senin şansın daha yüksek hiç moralini bozma ben birazda yaştan stres yaptım
Sende hic moralini bozma rabbim insallah hepimizin yuzunu guldurecek olmazsa da vazgecmek yok bu yolda sonuna kadar gidicez😊 bizim tek sıkıntimiz esimin sperm sayisi dusuk o yuzden endiseleniyorum bendr ya olmazsa diye

Sende hic moralini bozma rabbim insallah hepimizin yuzunu guldurecek olmazsa da vazgecmek yok bu yolda sonuna kadar gidicez😊 bizim tek sıkıntimiz esimin sperm sayisi dusuk o yuzden endiseleniyorum bendr ya olmazsa diye
Amin canım inşallah. Çözülemicek bişey değil ki o biraz takviyeyle yoluna girer ama inşallah gerek kalmaz uğraşmaya aşılaman tutar da bir daha uğraşmazsın😊

Benim doktorum 12 gün sonra tahlil yaptırmamı istedi salı günü yaptıracağım çok heyecanlıyım.

Back
X