- Konu Sahibi casperayse
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunİlk aşılamam ve çok heyecanlıyım6 yıllık evliyiz.. İlk defa cesaretimizi toplayıp adım attık bakalım.. Sizin kaçıncı aşılamanız? Hakkımızda hayırlısı oşsun inş
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunİlk aşılamam ve çok heyecanlıyım6 yıllık evliyiz.. İlk defa cesaretimizi toplayıp adım attık bakalım.. Sizin kaçıncı aşılamanız? Hakkımızda hayırlısı oşsun inş
![]()
En azından bir belirtiniz var bende hiçbir şey yokİlaçların etkisinden ağrıların farklılaşabilir.Malum hormon ilaçları alıyoruz vücut tepki gösterebiliyor.Tabi bu ağrılar hamile olmadığın anlamanı da gelmez.Seni çok iyi anlıyorum günler geçmek bilmiyor ve bir işaret istiyorsun ben de senin gibi acaba hamile miyim acaba adet mi olacam diye kendimi dinliyorum.Adet gecikmeden bunu anlayamayacağız sanırım![]()
Bende cok istiyorum benim esimde ikide bi iyi misin bisey varmi agrin varmi diye surekli sorup duruyo sendeki agrilardan bende de var canim insallah tutar da ben butun agrilara raziyim
Öyle canım bende her ağrıya razıyım![]()
Bana 15. Gün yap dedi ama anladığım kadarıyla crinone jel idrar testinin pozitif çıkmasını sağlıyomuş bu konuda bilgisi olan biri olsa da aydınlatsa beni ben 15 gün kullanıcam bu jeli ama direk gidip kan vermek istemiyorum idrarda pozitif görünce kan testi yapmak istiyorum bakalım hepimiz için hayırlısıRabbim hayirlisini nasip etsin canim bana doktorum adetin gecsin 10 gun bekle oyle yap testi dedi sana ne kadar zamanda yapmani soyledi
Anladim canim en mantiklisi adet gectikten sonra test yaptirmak insallah hayirlisi olur hakkimizda bu arada nerelisin sen canimBana 15. Gün yap dedi ama anladığım kadarıyla crinone jel idrar testinin pozitif çıkmasını sağlıyomuş bu konuda bilgisi olan biri olsa da aydınlatsa beni ben 15 gün kullanıcam bu jeli ama direk gidip kan vermek istemiyorum idrarda pozitif görünce kan testi yapmak istiyorum bakalım hepimiz için hayırlısı
İzmirliyim ama kırklarelide yaşıyorum eşimin memleketindeyim. Sen?Anladim canim en mantiklisi adet gectikten sonra test yaptirmak insallah hayirlisi olur hakkimizda bu arada nerelisin sen canim
Bende boluluyum ama kirklarelinde okudum akrabalarim var orada yas kac bu aradaİzmirliyim ama kırklarelide yaşıyorum eşimin memleketindeyim. Sen?
Yaa ne güzelBende boluluyum ama kirklarelinde okudum akrabalarim var orada yas kac bu arada![]()
Bana göre çok çok gençsinBende 26 yasindayim![]()
Sende hic moralini bozma rabbim insallah hepimizin yuzunu guldurecek olmazsa da vazgecmek yok bu yolda sonuna kadar gidicezBana göre çok çok gençsinsenin şansın daha yüksek hiç moralini bozma ben birazda yaştan stres yaptım
Amin canım inşallah. Çözülemicek bişey değil ki o biraz takviyeyle yoluna girer ama inşallah gerek kalmaz uğraşmaya aşılaman tutar da bir daha uğraşmazsınSende hic moralini bozma rabbim insallah hepimizin yuzunu guldurecek olmazsa da vazgecmek yok bu yolda sonuna kadar gidicezbizim tek sıkıntimiz esimin sperm sayisi dusuk o yuzden endiseleniyorum bendr ya olmazsa diye
Insallah canim seninde tutarda rabbim ugrastirmaz insallah hic kimseyiAmin canım inşallah. Çözülemicek bişey değil ki o biraz takviyeyle yoluna girer ama inşallah gerek kalmaz uğraşmaya aşılaman tutar da bir daha uğraşmazsın![]()
Aminnn canimAmin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunBende seninle aynı durumdayım bizimde ilk bizimde cesaret etmemiz zaman aldı Allah utandırmasın
![]()
Peki hamile misin şu an canım?Hicbir belirti yasamadm ben. Belirti olacak diye de bekledm. Hicbirsey olmadi. Hatta 14.gün hafif gogus siskinligim oldu. Hala bile cok sis degil. Arada sizliyor. Belirti arama yani canim.
Evet canim hamileym cok şükürPeki hamile misin şu an canım?
Az kalmış canım heyecanın yerini sevinç alır inşallah. Var mı hissettiğin belirti falanBenim doktorum 12 gün sonra tahlil yaptırmamı istedi salı günü yaptıracağım çok heyecanlıyım.