• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Martta aşılama yaptıranlar beraber bekleyelim mi!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dün öyleydim bende belinin ağrısı hiç geçmedi akşam bel geçti kasıklarım ağrıdı sabahta kasıklarımda vardı ana bir kaç saattir aşılama yaptıdığımı unuttum resmen o kadar ağrısız sızısız sabah çok ağrıyınca baktım kullandığım belin yan etkisiymiş ağrısa bi türlü ağrımasa başka😀 ağrıyınca acaba bişeymi oldu diye evham yapıyorum ağrımayınca kesin tutmadı diye ortası yok bende😀😀
Aynen bende o durumdayim cok karisik hersey bir an once belli olsada bu karisiklik bitse😄😄

Ha
Umutsuz olma canim. En erken adet olsan 12.gunde olabilirsin cok erken. Bence yerlesme lekesi olabilir o akinti. Dikkat et kendine. Uzulmek icin erken. Beklemen gerekiyor
[/QUOTE
Umutsuz olma canim. En erken adet olsan 12.gunde olabilirsin cok erken. Bence yerlesme lekesi olabilir o akinti. Dikkat et kendine. Uzulmek icin erken. Beklemen gerekiyor

Haklısın nsanırım üzülmek için erken.. Cuma günü tam 12 si ve benim cumartesi noröalde regl tarihim.. Hakkımızda hayırlısı🙏 moral için teşekkürler..

Defalarca negatifi gördük ama aşılamadan sonra yıkım bir tık daha büyük oluyor seni çok iyi anlıyorum biraz kafanı dağıtıcak şeyler bul kendine keyif aldığın şeyler yap kendini hazır hissedince yeniden başla bi gün bizde anne olucaz 🙆🙆
İnşallah, yıkım oluyor. Tüp bebek tedavisine başlayacağız artık

Benim gibi umutla bekleyen arkadaslarim bu mubarek kandil gununde birbirimize dua edelim rabbim yuzlerimizi guldursun insallah benim dualarim her zaman sizinle hayirli kandiller...🙏🙏😊

Benim gibi umutla bekleyen arkadaslarim bu mubarek kandil gununde birbirimize dua edelim rabbim yuzlerimizi guldursun insallah benim dualarim her zaman sizinle hayirli kandiller...🙏🙏😊
Amin canım benim de dualarım sizinle Rabbim isteyen herkese aratmadan hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah🙏🙏 kandiliniz mübarek olsun🌼🌼

Kızlar cuma günü aşılamanın 12. Günü.. O gün kan tahlilinde çıkar mı dersiniz? Yoksa pazartesiyi bekleyeyim mi sizce?
Dr lar genelde 15.gün desede burada okuduğum herkes 12.gün öğrenmiş ben 12. günü önce idrar tahlili yapıcam eğer onda çıkarsa kan vericem biri değer yükseliyomu diye erken davrandım çok lan tahlili verdim bebeğim düştü yazmıştı ne kadar doğrudur bilmem ama tedbirli olmakta fayda var 50 den yukarısı idrarda çıkıyomuş yine de sen bilirsin canım

Dr lar genelde 15.gün desede burada okuduğum herkes 12.gün öğrenmiş ben 12. günü önce idrar tahlili yapıcam eğer onda çıkarsa kan vericem biri değer yükseliyomu diye erken davrandım çok lan tahlili verdim bebeğim düştü yazmıştı ne kadar doğrudur bilmem ama tedbirli olmakta fayda var 50 den yukarısı idrarda çıkıyomuş yine de sen bilirsin canım
Düşük ondan kaynaklı mıdır bilemedim ama Allah korusun bi şey olmasın inş varsa da 🙏 ben de o zaman önce evde test yapayım.. Hadi bakalım hepimiz güzel haberler alırız inş şu mübarek gecenin hürmetine 😍🙏

Back
X